Nie jesteś zalogowany na forum.
Jutro wyjeżdżam (znowu), ale wrócę po jakimś tygodniu.
Żeby zaś nie było, że próżnowałem na poprzednim wyjeździe mam tu trzy zdjęcia, które mogą Was zainteresować:
Widziałem takie reklamy (liczne) na ulicach... sory za jakość, zoom nie dawał rady (a w większości wypadków były jeszcze trudniejsze do cyknięcia) [link]
A potem widziałem taką budowlę w porcie: [link]
Do której się (najprawdopodobniej) płynęło czymś takim: [link]
Po niemiecku to się tłumacze popisali... "Król Lwów"
No to trzymajcie się
wróciłem, to tyle
//Ja też wróciłem, więc czepnę się długości posta. Ib//
A zatem przyszedł i czas kiedy Madame Carotte opuszcza Stadko na tydzień(licząc od jutra). Jedziemy z Nalim zawojować Bieszczady. Będę tęsknić mordeczki me kochane!
Także do zobaczenia mordki kochane za tydzień. Nie rozrabiajcie
PS. Z niektórymi osobnikami spotkamy się wcześniej w Łodzi. Trzymajcie się.
Pa pa! Miłego pobytu w Bieszczadach!
Miłej zabawy Nali i Karo
No a ja już wróciłem (i raczej w najbliższym czasie nie wyjadę), ale w tym roku mam maturę, więc wolę z góry uprzedzić, że mogę wpadać rzadziej niż dotychczas (czyt. co drugi/trzeci dzień )
Za tydzień zaczyna się szkoła. Dla mnie Technikum, czyli więcej nauki. Odbije się to na tym, że będę tu wchodził rzadko (raz na tydzień).
Niestety szkoła dotyczy także mnie, więc tak jak Keoni (z ta różnicą, że wybrałem liceum) od przyszłej niedzieli, będę zaglądał do was co tydzień. Jeżeli uda mi się kupić w najbliższym czasie własnego laptopa/telefon z wi-fi, to wtedy będę zaglądał do was częściej.
Będę tęsknił za wami!
Ostatnio edytowany przez Maciek (2012-08-27 10:30)
Ja wróciłam na 3 dni i w środę znów znikam. Kto che się ze mną spotkać zapraszam na lotnisko w Warszawie.
Rok szkolny ja do gim.ide Więc nie będe mogła odwiedzać bloga.Ale jak znajde czas to wejde.
Koniec wakacji
Ostatnio edytowany przez wilczyca123 (2012-08-30 18:04)
A ja wróciłem do Was z gor.
Ja tymczasem znikam, pojawię się około 15 września.
Cóóóóż, teoretycznie w ciągu roku szkolnego będę mogła wchodzić tylko weekendami i WYJĄTKOWO po wykuciu wszystkich lekcji na pół godzinki w tygodniu... ale takie akcje były u mnie już nie raz, więc może z tydzień, dwa (jeżeli nie mniej) będę wchodzić rzadziej, a potem to już...
Chciałabym zgłosić że od 1 lipca do 10 września mnie nie będzie. Powód brak internetu.
Nie ma mnie do poniedziałku, 22 października. Przygotowuję pracę na Olimpiadę Geograficzną i nie będę również odpowiadać na Gadu Gadu.
Wszelkie sprawy wymagające interwencji admina proszę kierować do Ibilisa.
Powodzenia na Olimpiadzie, Kiaro. I będziemy grzeczni.
Powodzenia, Królowo! Będę trzymać za Ciebie kciuki
Ostatnio nie wchodziłam na tę stronę, a podejrzewam, że będę rzadko wchodzić. Jeszcze nie wiem, czy odejdę, czy zostanę... Ale póki co możecie uważać mnie za nieobecną.
Ness! Nie odchodź od nas!
Ale jeśli nie będziesz miała innego wyjścia, pamiętaj, że będzie mi Ciebie brakować...
Zgłaszam, że moja aktywność zmniejszy sie w ciągu 9 dni roboczych z powodu przygotowań do testów przedmiotowych.
Obwieszczam, że w ten weekend ze względu na geografię ponownie nie istnieję i nie piszę na gg. Miłego Weekendu.
Edit: Cóż, znikam jeszcze raz, na czas nieokreślony. Miłego pisania!
Otóż po długiej nieobecności wracam do gry i mam nadzieję że zabawię tu długo, czas pokaże jak to z tym będzie
Witaj z powrotem na pokładzie, mam nadzieję, że już tak nie znikniesz.
Witam krajana z powrotem. Mam nadzieję, że zostaniesz na dłużej.
Pragnę Cię powitać ponownie, Kowu! Mam nadzieję, że zagościsz na naszym forum na długo!
Niestety mnie coraz dotkliwiej wzywa realne życie, znowu zagrożenie szpitalem, sprawy osobiste... Nie rezygnuje z forum (przynajmniej nie teraz) ale będę rzadziej się udzielać.. Wieczorem można mnie tradycyjnie złapać przelotem na cb, tak co drugi dzień, zależy... Trzeba o siebie zadbać, wieczorne ćwiczenia zawitają znów :>
Spokojnie Harikana trzymaj się zdrów i dbaj o siebie. Ja chcę zgłosić swą nieobecność od 9 lutego do 16 lutego. Powód Turnus Wycieczka tygodniowa z projektu:P.
Cóż nadszedł taki czas, że przychodzi mi rozpocząć kolejny etap w życiu. Znalazłem pracę. Zaczynam od nowego roku. Nie chcę definitywnie rezygnować z forum, więc piszę w dziale nieobecności.
Przez pierwszy tydzień lub dwa prawdopodobnie nie będzie mnie w ogóle. Kontakt tylko na gg i tylko z osobami, którym je dałem. Kwestię moich obowiązków omówię z adminami, ale raczej wracam do grona użytkowników.
Bez względu na to jak bardzo chciałbym tu zostać, czas będzie działał w tym wypadku na moją nie korzyść. Było naprawdę miło i cieszę się, że podjąłem decyzję o zarejestrowaniu się tu. Prawdę mówiąc sporo to w moim życiu namieszało, ale sądzę, że tylko na plus
Pozdrawiam wszystkich stadowiczów! Mam nadzieję, że będę znajdował trochę czasu, by się z wami powygłupiać i podumać nad motywami Skazy czy upierzeniem Zazu
Pa!
Heh, gratuluję jeszcze raz znalezienia pracy.
Mam nadzieję, że za jakiś rok (albo wcześniej! ) jak dostaniesz urlop to przy okazji wolnego wróci ci też ochota na pisanie i zalejesz forum nowymi postami.
Rawr!