Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Jutro serwer kończy się, wykonałem kopie zapasową. Jak ktoś chce niechaj pobiera:
http://node49.pukawka.pl/203489/
Ja się dostosuję do innych, ale wolałbym, żeby ktoś na tym serwerze był (a czatowanie na innych znudziło mi się 2 tygodnie temu xD)
Można odpalić na święta, miesiąc w przód, może wtedy by chęci naszły. Ja póki co zamiarów gry nie mam (aktywny abonament w wowie:P), chcecie mogę serwer przedłużyć/odpalić, mi to nie robi problemu. Póki co możecie ściągnąć backup, odpalić pobawić się i jakby ktoś miał sprawniejszy internet wrzucić na ftp przyszłego serwera.
Przedłużcie Też chciałabym zagrać
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Jak tam nastroje Minecraft'owe? Ja bym pyknął co nieco, tylko niestety poprzedniego save nie posiadam - wybaczcie, przeoczyłem sprawę.
Pukawka dała darmo serwer 3 slotowy na tydzień czasu, mogę wpuścić chętnych, zacząłem sobie jakąś mapkę z biomem zimowym. Jak się spodoba jest możliwość przedłużenia/rozszerzenia. Co wy na to?
Ostatnio edytowany przez Mesho (2012-12-09 17:47)
Pozwoliłem sobie, założyć sobie póki co, serwer 3 slotowy (tak, pukawka oferuje aż takie maluchy:D). Ibilis i Wasi - wysłałem Wam ip, serwer jest na wersji 1.4.5 z bukkitem. Zacząłem już jakąś mapkę, dookoła biom zimowy, jest i już nawet prowizoryczna choinka Zbierze się większa ilość chętnych to serwer powiększymy.
Ostatnio edytowany przez Mesho (2012-12-15 14:52)
Sema wszystkim , słyszałam ze otwieracie znowu serwer , moge też grać ? : D
Tak, tylko będzie potrzebna dorzutka, wybrałem 3-slotowy bo tyle jeszcze mi pozostało na koncie z poprzedniego okresu. Muszą dwie osoby wpłacić, bo w tej wersji pukawka oferuje tylko serwery 3 i 5 slotowe.
Widget płatności Pukawka.pl
Klikamy na "Wpłacam: 1,88zł".
SMS jak wcześniej, za 3,69 pesos polskich, w tytule podaj swój nick.
Ostatnio edytowany przez Mesho (2012-12-15 21:29)
Okej , mogę zapłacić . To serwer bd 5 slotów ?
Tak, rozszerzymy z 3 do 5.
Wow, nie wiedziałam, że tak dużo osób gra w minecrafta! Ja planuje zbudować skina, a w nim dom, a wokół będzie kolejka górska. Wiem, czasem mam dziwne pomysły...
Dobrze by było aby rozszerzyć bo w takiej małej ilości to prawie nie serwer, co innego gdy jest 5,6,7...200 osób xD. PS wiem że na naszym serwie nie będzie 200 osób. xD
//Chann tu piszemy o naszym "stadnym" serwerze, a nie o samym Minecraft. To jest wątek o MC http://forum.krollew.pl/viewtopic.php?id=912&p=3 //
Krótka piłka: będą chętni którzy będą skorzy się dorzucić, będzie większy serwer. Jeden pic - większe jak 5 slotowe na pukawce kosztują już 2 a nie 1,5zł od slota.
A gdzie można znaleźć Adres IP tego serwa? Oczywiście, jeśli można Jeszcze nie miałam okazji zagrać na serwerze z forum.
Otrzymałem w fejkbukowym konkursie od pukawki serwer 5 slotowy na miesiąc czasu Czy ktoś pisałby się na wspólną grę?
Strony: Poprzednia 1 2 3