Nie jesteś zalogowany na forum.
Nali wita Neliego. Baw się dobrze i zapewniam Cię, wszyscy tutaj są dobrzy.
Ja też Witam Neli, spokojnie wszyscy są dobrzy Baw się dobrze lecz w granicach rozsądku.
Witaj Neli
To oszywiste, że wszyscy są dobrzy (no może prócz tych złych... ale niektórzy twierdzą, że oni też są dobrzy, bo dzięki istnieniu zła istnieje dobro, które jest... dobre? )
Ib, wypowiedź godna Jacka Sparrowa...
A tak w ogóle to cześć i czołem wszystkim z którymi się nie witałam :>
Cześć, jestem nowa. Jak widać (chyba) po loginie jestem płci pięknej. Bardzo lubię Króla Lwa i chętnie się tu zarejestrowałam
Witamy na forum Channelle. Życzymy dużo miłych wrażeń i ciekawych dyskusji
Witam Channelle, miłego pobytu na forum oraz wspaniałej zabawy życzę
Witam nową użytkowniczkę na forum! Życzę Ci miłego pobytu na SLZ. Baw się dobrze!
Witam wszystkich nowych! Mam nadzieję, że spędzicie tu miło czas i będziecie wracać jak najczęściej ;D (piszę w liczbie mnogiej, bo nie pamiętam już kogo witałam, a kogo nie xD' )
Siemka, Chanelle. ^^ Mam nadzieję, że będziesz się tu dobrze bawić i zostaniesz na dłużej.
Siemka wszystkim!
Jak widać jestem zupełnie nowa na tym forum, mam nadzieje że miło spędzę czas postując z wami na tym jakże zacnym forum
To ja po raz pierwszy od dawien dawna się przywitam.
Dzień Dobry, Tigo!
Pragniesz kogoś pozdrowić?
Mame, tate, wujka, siostre, brata, mnie?
Pamiętaj - shoutbox tylko dla ludzi mocnych i odważnych, nieograniczających się w tematach, nie brzydzących się niczego, nie bojących się i odróżniających ironie od sarkazmu.
Mam nadzieję, że miło nam się porozmawia.
Hej Tiga...
1.Nie przejmuj się Hale, ona jest dziwna. Prawie tak samo jak ja. Młehehe.
2.Miłego pisania w ogóle.
Hej Tiga...
1.Nie przejmuj się Hale, ona jest dziwna.
Nie słuchaj go, jestem w 100% normalna i mogę zostać Twoją nową BFF!
Wielkie dzięki za miłe przywitanie na forum
Co do nienormalności. Wszyscy w pewnym sensie jesteśmy nienormalni, ale to dobrze bo nikt się nie wyróżnia. =)
Witaj na forum Tigo. Baw się dobrze i zignoruj te dziwadła nade mną
Witam serdecznie Tigo. Baw się dobrze, pisz dużo postów i znajdź wielu nowych przyjaciół.
Witajcie świerzaki! Witaj Channelle i Tigo!
Bawcie się jak tylko zechcecie byle nie robić innym wbrew. Bo jeśli będziecie broić to może się tak zdarzyć, że pogorszę znacząco stan waszego samopoczucia psychicznego ^^
Poza tym.... *powitalny rzyg tęczą*
Love & Tolerance :awesomecat:
Z pewnością macie inne pasje poza Królem Lwem. Możecie być pewni, że znajdziecie tu miejsce i słuchaczy by się nimi podzielić ^^
Ciao!
Witajcie Mam nadzieję że szybko się tu odnajdziecie i będziecie zadowoleni z każdego dnia na tym forum ^^
Wrau!
Witam Tigo, baw się dobrze...w miarę możliwości...i mniej oczy do o koła głowy.
Witam Tigo, baw się dobrze...w miarę możliwości...i mniej oczy do o koła głowy.
Chyba, że Source podrzuci jakiegoś arta, wtedy lepiej je zamknij xD
Shupavu napisał/a:Witam Tigo, baw się dobrze...w miarę możliwości...i mniej oczy do o koła głowy.
Chyba, że masz skończone 18 lat. Dobra, koniec offtopu. xD
Cześć, Tigo! Mam nadzieję, że spędzisz tutaj miło czas. Nie przejmuj się Hale, ona już taka jest. Jeśli nie będziesz czegoś wiedziała, śmiało pytaj! Przestrzegaj regulaminu i baw się dobrze!
Wielkie dzięki wszystkim za miłe powitanie!
Pozdro!
Cześć, Tigo! Mam nadzieję, że spędzisz tutaj miło czas. Nie przejmuj się Hale, ona już taka jest. Jeśli nie będziesz czegoś wiedziała, śmiało pytaj! Przestrzegaj regulaminu i baw się dobrze!
Eeeee, mam pytanie. Czy ludzie na tym forum, którzy tak naprawdę nic o mnie nie wiedzą, zamienili dwa słowa ze mną i tak dalej, mogą przestać sugerować nowym jaka jestem i że mają się mną nie przejmować?
Może poczekamy aż sami sobie wyrobią pogląd na danych użytkowników, a nie, że wszyscy mają sugestie i sugestuszki do wszystkich, bo myślą, że są tu niewiadomo jak długo i znają świetnie wszystkich ; )
Gratuluje Golden podejścia, pozdrów mame, dziękuje za uwagę, dobranoc.
Witajcie Channelle i Tigo!. Wszyscy są normalni. Czujcie się jak u siebie w domu. Miłego pisania. Pamiętajcie o regulaminie. Miło mi was poznać. I życzę wszystkiego najlepszego na forum. Poznania przyjaciół bądź partnera na całe życie. Ja akurat uważam że Hale jest normalna. przepraszam za off
Ostatnio edytowany przez Ashley (2012-12-28 10:29)
A ja uważam, że Hale jest nienormalna i dlatego ją przytulę!!! <3
Ponadto uważam, że wystarczy offtopu.
Witajcie nowi
GoldenLion napisał/a:Cześć, Tigo! Mam nadzieję, że spędzisz tutaj miło czas. Nie przejmuj się Hale, ona już taka jest. Jeśli nie będziesz czegoś wiedziała, śmiało pytaj! Przestrzegaj regulaminu i baw się dobrze!
Eeeee, mam pytanie. Czy ludzie na tym forum, którzy tak naprawdę nic o mnie nie wiedzą, zamienili dwa słowa ze mną i tak dalej, mogą przestać sugerować nowym jaka jestem i że mają się mną nie przejmować?
Może poczekamy aż sami sobie wyrobią pogląd na danych użytkowników, a nie, że wszyscy mają sugestie i sugestuszki do wszystkich, bo myślą, że są tu niewiadomo jak długo i znają świetnie wszystkich ; )
Gratuluje Golden podejścia, pozdrów mame, dziękuje za uwagę, dobranoc.
No.... jak to mówi Jurek Owsiak: Będzie się działo!
Helbi napisał/a:Shupavu napisał/a:Witam Tigo, baw się dobrze...w miarę możliwości...i mniej oczy do o koła głowy.
Chyba, że masz skończone 18 lat. Dobra, koniec offtopu. xD
Nie straszcie jej tak... zbyt przesadnie xD
Witam was serdecznie! Jestem RainbowWolf i bardzo polubiłam to forum. Mam nadzieję, że znajdę tu nowych kolegów, bądź nowe koleżanki.
Witajcie wszyscy na forum. Bawcie się dobrze i przestrzegajcie regulaminu.