Nie jesteś zalogowany na forum.
A czy ja mam w tej materii jakiś wybór?
A co, zamierzasz mieć potomstwo?
Nie, sprawdzałam jak zareagujesz. xD Mniejsza o to. xD Miałeś dostać zawału czy coś. xD
Aktualizacja: Channelle jest moją (Nalimba) i Madame Carotte rodzoną córką.
To co z ze mną. wiem że forumowa mam siostrę Lejlę i DaliE!. Dalia opuściła (pokój, forum?) Lejla nie pamiętam.:/
// Pisz proszę pełnymi zdaniami, żeby można było to właściwie zinterpretować. ~ Nalimba //
Ja z Shupavu mamy nieślubnego syna Nalimbe
Czy jest w tej chwili ktoś, kto orientuje się w obecnych więzach rodzinnych na tyle, by przedstawić mi to w formie, chociażby i paintowej? Ja to już spokojnie dalej obrobię.
Rawr!
Hm, nie wiem, czy to się liczy, ale zostałam adoptowana przez Nalimbę i Madame Carotte.
Oki, a więc, nowe drzewko będzie dotyczyło wyłącznie AKTYWNYCH userów SLZ.
Tymczasowy szkic
+ obecna para
- była para
Pary i potomstwo:
Shupavu + Nit
Shupavu - Nanette ---syn---> Nalimba
Nalimba + Madame Carotte ---adoptowana---> GoldenLion
Mariutunio + Vita
Ibilis + Sambirani
Ibilis ---córka---> Hale
Nit - Lorise ---córki--->Sachara i Camille
Rodzeństwa:
Mariutunio i Shupavu
Crusier, Kora i Mesho
Pinky Panda i Nit
Sambirani i Lorise
Nikogo do niczego nie zmuszamy, więc jeśli się ktoś nie zgadza z powyższą listą to niech pisze.
Wielu osób brakuje, ale będę dodawać tylko osoby, które zgłoszą (w poście PONIŻEJ tego), że X to jego partner, albo że Y to dziecko/rodzic itd.
Możecie podawać oczywiście osoby, których na SLZ już nie ma, ale będę je dodawał tylko na życzenie rodziny tej osoby. Z tego powodu powyższa lista jest taka krótka, aby uniknąć nieporozumień.
Ostatnio edytowany przez Nit (2013-06-03 18:43)
Rawr!
Harikana to moja siostra a Ness to rodzona córcia, która chyba zginęła, albo przemieniła się w wilka. xD
Ness to córka twoja i Nalimby? Wpisywać ją? Jeśli tak to jako Waterkill?
Rawr!
Ja jestem przyrodnim bratem Nala tylko z poprzedniej partnerki Shu Karindy. Czy jak jej tam... Eee i tyle.
Ness to córka twoja i Nalimby? Wpisywać ją? Jeśli tak to jako Waterkill?
Cóż, raczej sam ze sobą nie mogę mieć córki. xD A tak serio, to naszą córką była lwica Ness, a nie wilczyca Waterkill więc jednak Ness.
Jestem córką Wasi, która jest siostra Izzy.
Ale Karindy już nie ma... na tyle długo, że nawet nie pamiętasz jej nicku. Może dołączysz się jako syn Shupiego i Nanette? Byłbyś wtedy rodzonym bratem Nala. Co ty i reszta rodzinki na to?
Nit napisał/a:Ness to córka twoja i Nalimby? Wpisywać ją? Jeśli tak to jako Waterkill?
Cóż, raczej sam ze sobą nie mogę mieć córki. xD A tak serio, to naszą córką była lwica Ness, a nie wilczyca Waterkill więc jednak Ness.
Zmień ten avek, bo myślałem że to Caro napisała.
Ostatnio edytowany przez Nit (2013-06-03 19:44)
Rawr!
Uwaga! Ważne! Mówcie kto z waszych rodzin (rodzice, rodzeństwo, dzieci) jest starszy/młodszy.
Rawr!
Ej, no, przecież się nie pomyliłem... to było po prostu zaznaczenie, że jej już nie ma. A tak to jest mi obojętne.
Ejj.. to chyba logiczne, że rodzice są od nas starsi. xD Chyba, że chodzi Ci czy tato czy mamo? A i tak, Hari jest młodszą siostrą.
Potwierdzam! A ja jestem jak coś sama, bezdzietna(bezlwiątkowa? ), żeby nie było żadnych niedociągnięć
Wersja beta drzewka
PS. Od razu uprzedzam. Wiek można odczytywać tylko na zasadzie osoba X połączona z osobą Y jest starsza/młodsza.
To znaczy: Z drzewka wynika, np. że:
-Nit jest starszy od Lori
-Lori jest starsza od Sami
-Sami jest młodsza od Iba
NIE WYNIKA natomiast kto jest starszy: Ibilis czy Nit (wiadomo, że Ib jest starszy od Sami, ale nie wiadomo o ile, podobnie Nit).
Ostatnio edytowany przez Nit (2013-06-03 23:56)
Rawr!
Jakby to ująć... niezła plątanina
Zmniejsz/inaczej oddziel legendę i będzie jeszcze lepsze
Jak dobrze pamiętam z przeszłości, to chyba Golden Lion była moją córką xP
2. Kiedyś byłam z niejakim pokemon'em, ale teraz sama xP..
Tak, to prawda. Moimi "przyszywanymi" rodzicami byli teraz Nalimba i Madame Carotte.
Wybór należy do Ciebie, uznajesz mnie za swoje dziecko czy nie?
Heh.. ja nie zapomniałam, ale.. powiedzmy, że wyruszyłam w przygode, o której nikomu nie powiedziałam.. Dalej jesteś moją córeczką xP..
Aww, to super! Moja biologiczna mama powróciła!
Himsi i ja jesteśmy parą.
xP
No to się porobiło... Moja mama ma chłopaka.
Tak jesteśmy parą ;3
Drzewko dobrze przemyślane i czytelne, ale jakoś dziwnie ogląda się takie kolory na forum. Proponuję lwice oznaczyć jasnym pomarańczem (#FDC969), a lwy... może jakiś brązik (#AF4A1A)?
Drzewko dobrze przemyślane i czytelne, ale jakoś dziwnie ogląda się takie kolory na forum. Proponuję lwice oznaczyć jasnym pomarańczem (#FDC969), a lwy... może jakiś brązik (#AF4A1A)?
Wybacz, ale nie. Wolę obecne kolorki.
Himsi i ja jesteśmy parą.
Ok, aleee:
No to się porobiło... Moja mama ma chłopaka.
Zdecydujcie się w końcu czyją córką jest Goldi, no!
I przy okazji! Kto jest starszy? Sarmina czy Himsi?
Ostatnio edytowany przez Nit (2013-06-19 10:58)
Rawr!
Hmmm.. Goldi: czyją jesteś córką? Ja juz przestałam to ogarniać xD