Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
HEJKA!
W tym wątku chciałam wam powiedzieć o podobieństwach między postaciami z KL a Ludźmi.
NP. Ja i moja kuzynka jesteśmy nierozłączne .. Czasem kłócimy się o byle co więc jesteśmy jak Timon i Pumba!
Ja i mój brat bardzo się kochamy, jestem od niego starsza ale bardzo lubimy się ze sobą bawić , jesteśmy jak Mheetu i Nala
Jakie wy widzicie podobieństwa?
Ostatnio edytowany przez Wasai (2012-03-24 14:32)
Ibilis, proszę Cię. Jak widzę tego faceta to mi się żołądek przewraca na lewą stronę.
Ja jakoś nie wiedze podobieństw. W jedynym filmie gdzie znalazłem podobieństwo to w Ojcu Chrzestnym. Z KL jak już na siłe szukać to nauczyciele przypominają czasem hieny ^^
Znalazłem troche w necie:
Ostatnio edytowany przez Leonardo (2012-03-24 22:19)
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
Ja i mój brat-dokuczamy sobie, ale strasznie się lubimy Brat jest starszy więc-Kopa i Kiara
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Ja też z siostrą się kłócę jak Mufasa ze Skazą, ale nigdy przeciwko niej nie knułam spisków czy intryg. Również mam dobry kontakt z własną ciotką tak jak Simba z własnym wujkiem.
Ostatnio edytowany przez Ariz (2012-07-08 14:14)
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Ja tez z moja kolezanka jestesmy jak Timon i Pumba.
Lubimy razem sie smiac.
Kiedy sie poklocimy zaraz sie pogodzimy.
No i (choc ja nie lubie tej piosenki) lubimy razem spiewac "Hakune"
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
A która z was jest bardziej Timonem, a która Pumbą?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja chyba przypominam Zirę, bo jestem złośliwa, głównie dla chłopaków z mojej klasy.
Ja i moja koleżanka jesteśmy jak Timon i Pumba.
A najlepsze jest to, że raz ona jest Timonem albo Pumbą, a raz ja(czyli raz ona dominuje, a raz ja). :awesomecat:
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2014-04-14 12:54)
,,Król lew" od zawsze i na zawsze!
U mnie w klasie jest takich dwóch typów iście podobnych do Timona i Pumby, w sensie, że jeden taki przy kości, drugi prawie anorektyk i tak cały czas się razem trzymają. Nawet jedzą razem xD Sami w sumie przyznali, że są do nich podobni.
A jeśli chodzi o mnie, to chyba nie widzę żadnych podobieństw
...Ja czasem utożsamiam się z Simbą... taa... to bardziej skomplikowane...
,,Król lew" od zawsze i na zawsze!
A ja się z nikim nie utożsamiam. Tak jakoś wyszło. (Może po prostu nie jestem stuprocentowym fanem KL .)
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Strony: 1