Nie jesteś zalogowany na forum.
Ryż, suszone pomidory, cebula, czosnek ....huahuahua
Bułka maczana w pasztecie, no i do tego na deser lód z Bidronki C:
Shayen
I did my best, it wasn't much I couldn't feel, so I tried to touch
I've told the truth, I didn't come to fool you And even though it all went wrong
I'll stand before the Lord of Song With nothing on my tongue but Hallelujah
Hallelujah...
Ja dziś jadłem pizze
Nants ingonyama bagithi baba.
Sithi uhm ingonyama. Ingonyama.
http://animals.nationalgeographic.com/animals/big-cats/
http://www.care2.com/click-to-donate/big-cats/
Ja kiedyś musiałam zjeść dwie pizze ( a zamówiłam jedną ! 0___O)bo moja siostra oczywiście tego nie jada i tak mnie brzuch potem rozbolał...A dziś mam... a nie wiem co mam na obiad.Rano miałam ciasto-kruszonkę
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Naleśniki z Nuttelą i bitą śmietaną . Mmm .
I don't know if you've ever felt like that. That you wanted to sleep for a thousand years. Or just not exist.
Omnomnom płatki z mlekiem *^*
Ciepły gulasz na zimne i deszczowe południe mniam mniam ^_^
Naleśniki.Najlepsze pod słońcem bo z żurawiną :awesomecat:
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Na obiad botwinka (zupa z buraka,jakby ktoś nie wiedział) a śniadanie? zwykłe kanapki z serem topionym
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
(Odkopuję temat ^ ^)
Dziś w menu miałem Kanapkę Drwala i frytki znajomej do tego xD
A ja.. chleb z dżemem Do tego pół jabłka i zielona herbata <3
Mmmmm lubię frykadele ale i tak nie mają porównania z porządnym niemieckim curry wurstem
Żeby nie wypadać z tematu ja też miałem niecodzienną potrawę na obiad i za przykładem Nita, częstujcie się: http://en.wikipedia.org/wiki/Quiche#Quiche_lorraine
Krolika w cebulce z niewielka iloscia porto i bazylii.
Jutro zas to samo wiec musze sie tym dlugo cieszyc.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Biedny królik! Tak nie wolno!
Moje menu za to ma się dziś całkiem marchewkowo- Na śniadanie wasa z pastą marchewkową, obiad- zupa.. marchewkowa, kolacja- tarta marchew z jogurtem. Tak się dziwnie złożyło
Caro jak widać wegetarianka, czyż nie?
U mnie na śniadanie owsianka gotowana na wodzie z odrobiną mleka i cynamonu. Obiad - brokułowa i racuchy (z dnia poprzedniego, więc blee), a późnym popołudniem - dwa jabłka i kawa inka. Jeny. Jestem inkoholikiem. *w*
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
U mnie standard ...śniadanie kilka jabłek, Obiadek to sałatka z kurczakiem i kolacyjka, koktajl bananowo-mleczny.
Kanapki z serem, wędliną, papryką, ogórkiem kiszonym, herbatka Dilmah (moja ulubiona ), Coca-Cola, czekolada, może jakiś hotdog.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Brak śniadania (bo poco jak się wstaje o 12), obiad pierogi ruskie a tera na kolacje żołądki (gulasz)
Fryteczki, sałateczka.. i wszystko do kibeleczka..
[you] widzę cię nawet w tedy, gdy mam zamknięte ślepia, więc nie kombinuj
Dawny nick: Sarmina
FH: nimfanati
Dzisiejsze śniadanko: jajecznica z bułą i kremówka. OMG, jedzenie. W sam raz po 6 dniach jechania na słodyczach i ponad siedmiogodzinnym powrocie do domu.
Padam na twarz. ._.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Padaj jeśli musisz, ale zaraz powstań jak odpoczniesz.
U mnie kanapka... *wymówione szeptem by żadna kanapka nie zaczęła się robić w tym temacie kiedy Nitrol tu przyjdzie.*
Oraz naleśniki, które sama zrobiłam ze srem i truskawkami do wyboru. A zapomniałam, na śniadanie była jeszcze pizza z pieczarkami, szynką, kurczakiem i boczkiem.
U mnie na obiad była pizza.
Na śniadanie kanapka - nie pamiętam z czym .
Kolacji jeszcze nie było.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
A oto co dziś zjadłam: kasza z sosem cebulowo- pomidorowym, ziemniaki, surówka, kotlet i kanapki z serem i pomidorem
Ym.. Na śniadanie miałam kanapki z serem. Na obiadek jogurt truskawkowy, a kolacji nie jadam. :'D
wężowa mama
Śniadanie rano odpada, na obiad klasyka rosół + kotlety z ziemniakami oraz ogórek kiszony.
Ostatnio edytowany przez Vorlind (2013-07-07 10:01)
Na śniadanie wielki kubek kawy. (: Na drugie śniadanie - jabłka. Na obiad brokułowa Winiary i naleśniki z serem z wczoraj, zimniutkie z lodówki, mniam.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Kubek kawy (aaah ta kawa ), na drugie śniadanko jogurcik, na obiadek zupa kalafiorowa i pewnie na kolację nic x3
Zupa kalafiorowa! Oddam Ci za nią moje naleśniki, proszę, wymień się! *A*
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」