Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hi, nie bīło takiego tematu to jest
Krótki opis:
Rok 2029. Elektroniczny morderca zostaje wysłany w przeszłość, do 1984 roku, by zabić Sarah Connor, matkę przyszłego lidera rewolucji. W ślad za nim rusza Kyle Reese, który ma chronić kobietę.
Moim zdaniem jeden z najlepszych filmów akcji, są super pościgi, termitor za**biście nieśmiertelny (puty się z prasą nie przywitał ) oraz ciągła strzelanina, wsio by uznać film za wciągający bo nawet za entym razem się nienudzi
Bardzo dobry film. Gdyby miał taki budżet jak druga część to dopiero byłby hicior, a tak dwójka otrzymała miano najlepszej części.
Odnoszę wrażenie, że większy budżet by mu właśnie zaszkodził. Zamiast np. stworzyć świetny soundtrack przez uderzanie mikrofonem w garnek (sic!) zatrudniliby pewnie jakiegoś grajka. Zamiast stworzyć to, co stworzyli dzięki kompromisom mogliby po prostu z czymś przedobrzyć. (Wiem, dość kontrowersyjna opinia).
Oglądałam tę część, kolejną i chyba trzecią. Według mnie najlepsza była ta druga. Fajna fabuła, bohaterowie i dużo strzelaniny. Mój Kuzyn był wielkim fanem Terminatora i oglądałam z Nim non stop drugą część. Terminator z 1984 roku nie zachwycił mnie tak jak jego kontynuacja. W dwójce najlepsza jest końcówka, jak Terminator tonie w roztopionym metalu i żegna się z Johnem i jego matką.
"Otaczają mnie kretyni…"
Według mnie druga była najlepsza chociaż tą częścią też nie pogardze.
Osobiście lubie ten film.
Strony: 1