Nie jesteś zalogowany na forum.
My również witamy Cię.
Heeeeloł Ivotith cóż...może napiszesz coś o sobie?
Co wy macie z tym opowiadaniem o sobie? Kiedyś ludzie pisali 7 wyrazowe powitania i było okej. Jak ktoś napisze wszystko o sobie tutaj, to potem nie będzie o czym miał pisać postów. Tak więc nie przejmuj się i baw się dobrze Ivotith.
Cześć, Ivotith! Miło mi Cię powitać na Stadzie Lwiej Ziemi. Mam nadzieję, że spędzisz z nami miło czas. Baw się dobrze.
Hej Ivo! Miłej zabawy i mimo wszystko napisz coś, nie koniecznie o sobie, ale fajnie by było nawiązać jakiś kontakt.
Sou statystyka pokazuje, że te 7 słowne powitania były wszystkim co udało się wydusić 9/10 osobom rejestrującym się na forum. Może nie warto czekać pół roku, by się ponownie o tym przekonać?
Dziękuję za tak ciepłe powitania. Nie mam pojęcia, co miałabym o sobie napisać.
Choćby to, skąd się o naszym forum dowiedziałeś, albo jaka pogoda u Ciebie
A tak w ogóle witaj xD
Dowiedziałam się całkowicie przypadkiem... Wpisałam jakieś pytanie w google całkiem nie na temat, weszłam w grafikę, a tam zdjęcie Simby, więc weszłam xD.
Witajcie wszyscy nowi. Bawcie się przyzwoicie :awesomecat:
Ah, wypadało by się przywitać.
A więc witam was moi drodzy, Yashek, Lwiak aka lwiakowty was wita ciepło w ten piękny wiose...zimowy dzień.
Jestem ciekaw czy ktoś zna i kojarzy Białą Mordkę :> nie nie, nie z tego forum ale kto wie świat jest bardzo mały.
Witaj w stadzie. Zapraszamy do dyskusji i mamy nadzieję, że będziesz się dobrze bawić
Witaj w naszym stadzie, Yasha! Mam nadzieję, że szybko znajdziesz tutaj wielu przyjaciół. Baw się dobrze, ale w granicach regulaminu. Zachęcam serdecznie do pisania w tematach związanych z TLK.
Witaj w naszych skromnych progach. Baw się dobrze
//Niestety nie kojarzę//
Witam witam, zapraszam nowego użytkownika na nasze forum gdzie dowiesz się wielu ciekawych informacji oraz czeka Cię wiele atrakcji
Witamy w stadzie Yasha. Baw się dobrze u nas.
Podziękował ^^ za tak miłe i liczne powitanie w stadzie.
No to czas na rozra....zabawę
O! Nowy pyszczek w stadzie! Miło poznać jestem Loca
Jestem ciekaw czy ktoś zna i kojarzy Białą Mordkę :> nie nie, nie z tego forum ale kto wie świat jest bardzo mały.
Ja kojarzę mangę Inu- Yasha. Anyway- witaj w Stadzie ;>
Hej hej hej, Yasha. Fajnie, że się zarejestrowałeś, baw się dobrze. ;D
Swoim adminowskim obowiązkiem przypomnę, iż musisz wpisać autora/autorkę avatara w Profil->Dodatkowe Pola->Autor/ka awatara.
Rawr!
Madame Carotte - Tak tak najpierw był Shogo a potem Yasha
Nit - jest wpisane nie marudź tylko czytaj
Swoim adminowskim obowiązkiem przypomnę, iż musisz wpisać autora/autorkę avatara w Profil->Dodatkowe Pola->Autor/ka awatara.
OMG OMG. Nie mogą na pw, muszą tutaj. ;D Yasha, milego pisania w każdym razie ci życzę... xD
Hej! Przywitam się jeszcze raz, bo byłam tu już, ale ktoś skasował konto.
*Ściska łapki każdemu po kolei.*
Witaj, kiedy miałaś tu to konto które skasowano?
Heeej, witaj ponownie, pamiętam cię.
Nie mam pojęcia kto, ani czemu je usunął. Ale jeśli dobrze kojarzę to pisałaś na forum tak ze... 3 lata temu?
Rawr!
Witam witam...cóż...skoro jesteś tu drugi raz...hmmm więc wszystkich uwag nie trzeba ci przypominać xD
Hej, nie miałam jeszcze okazji Cię poznać. Miło mi Cię widzieć. Fajnie, że powróciłaś tutaj. Baw się dobrze, ale w granicach regulaminu. Towarzystwo jest tutaj wspaniałe. Mam nadzieję, że forum zyskało wiele dobrego na przestrzeni lat.
Witam wszystkich ^^ od czasów LZ nie byłam chyba na żadnym forum TLK, ostatnio mi się jakoś zatęskniło ;D
Daaawno mnie tu nie było, więc nie wiem już kto jest nowy, ale nadrobię. W każdym razie: witam wszystkich, bawcie się dobrze
Witaj Shigalano, baw się dobrze
Btw. Uzupełnij pole "autor avatara", bo jest to wymagane
Helluł Shigalano *macha radośnie łapką* cóż jak zostało napisane wyżej Baw się dobrze i pamiętaj przestrzegaj regulaminu x3