Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Uwaga Stadowicze!
Szukamy jednej, chętnej osoby do wyjazdu z nami w Beskid Niski. Termin wyjazdu - druga połowa lipca. Czekamy na zgłoszenia.
Chciałabym, ale cóż. Nikt nigdy mi nie pozwoli nigdzie iść -.-'
Także bardzo chciałabym z Wami wybrać się na wycieczkę, ale za młoda jestem i rodzice na pewno nie puszczą mnie. Mam jednak nadzieję, że kiedyś się spotkamy.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Droga Goldi, znam ten ból. Chciałabym się wybrać ,a chodzę do 1 gimnazjum -.- Rodzice na 100% Mnie nie puszczą!
A MOŻE NIECH TU PISZĄ OSOBY, KTÓRE >>MOGĄ<< JECHAĆ?
Nalimba raczej szuka osoby, która >>MOŻE<< jechać, a nie osób, które >>NIE MOGĄ<<.
Jeśli tu ktoś jeszcze napisze, że chce jechać, a nie może, to dostanie mu się za spam. Koniec OT.
A czy można by wiedzieć, czy ta osoba ma być w własnym środkiem transportu i z jakiego miasta będzie wyjazd ?
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
My jedziemy TLK z Poznania.
uuuuu las rak widze xD serio nie znajdzie sie nikt kto moze?
Madame Carotte, dziwisz się? Czas i chęci to każdy ma, co innego kaske hehehehehehe
bralam to oczywiscie pod uwage
Czyli wielce prawdopodobne, że pojedziemy sami. To oznacza, że będziemy musieli agroturystykę brać pod uwagę.
YAY! Mama powiedziała, że rozpatrzy moją propozycję. Czyli bardzo prawdopodobne, że pojadę. Powiedzcie mi wszystkie szczegóły.
Loca, mówisz poważnie? W sumie logistycznie to by nawet pasowało. Więc wstępnie jedziemy w drugiej połowie lipca na 11 dni (2 noce w pociągu, 4 w Wysowej-Zdrój, 3 w schronisku na Magurze Małastowskiej). Yyy... oczywiście jedziemy w Beskid Niski. Koszt (tylko nocleg i dojazd: ok 400zł)
Wow. Dwie noce w pociągu. Spokojnie wytrzymam.
Takie dluuugie pociagowe noce sa fajne. Dobrze sie je wspomina, choc nieraz musi minac troche czasu xD ciesze sie, ze znalazl sie ktos kto ma szanse z nami pojechac. Btw, ile masz lat Loca?
14 lat dlategoż się cieszę, że ktoś mi pozwala jechać!
Propozycja miejsca wyjazdu ciekawa, i chętnie pomyślę. Finansowo też wyrobię, tyle tylko ze byłyby to już trzeci planowany samodzielny wyjazd i to może być lekka przesada... jak mi coś odpadnie to dam znać. Mam nadzieję że oferta zgłoszeń nie jest ograniczona czasowo?
Mamao, chcielibyśmy wiedzieć jak najszybciej, żeby potem nie było problemów z rezerwacją miejsc.
Też bym chciał pojechać ale nie wiem czy rodzice pozwola na samodzielny wyjazd w kieszeni 1 tys zł mhm troche duże. Mogl bym sprobowac namowic mame albo Tate na wyjad bym tak prosil ze by Sie zgodzili ps. Pisze przez telefon
Ostatnio edytowany przez Himsi (2013-05-06 23:13)
Strony: 1