Nie jesteś zalogowany na forum.
Powodzenia w pracy, Helbi! Dobrze, że nie odchodzisz od nas na zawsze.
*Tula mocno na pożegnanie*
Mam nadzieje że kontakt nam się nie urwie i pomimo wszystko jeszcze się nie raz spotkamy IRL
O ile nie zmieniłeś to dobrze że mam w razie czego twój nr kom
A więc 3m się i powodzenia w pracy i także miło mi by było jak byś wpadał jak byś się nudził abo podczas wolnego na forum ^^
Powodzenia w robocie!
Pamiętaj o nas jako my o Tobie pamiętać będziemy.
Trzymaj się, pa!
Jakiś czas mnie nie będzie
Jutro wyjeżdżam najprawdopodobniej na tydzień. Bawcie się dobrze.
//Tylko nie zróbcie tu jakiegoś yiffogeddonu xD//
Udanego wyjazdu!
//Mogłeś im nie podpowiadać...//
Baaardzo udanego wyjazdu! Nie martw się, poradzimy sobie jakoś.
Życzę Ci udanego wyjazdu.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Chcę przeprosić za moją długą nieobecność na forum i zgłosić że będę wpadać raz w tygodniu. Przepraszam tych z którymi pisałam w fabule a przerwałam.
Ostatnio edytowany przez Lady (2013-06-02 22:43)
Zmykam do dnia 29.06.2013 (Koniec Roku Szkolnego) gdyż muszę powalczyć o kilka czwórek na koniec. Bye.
I wróciłem, mam nadzieję, że nie popsułem nikomu zabawy
od 3.07 do chyba 24.07 chyba mie nie bedzie..
Nie będzie mnie od 18 do 23 czerwca włącznie. Uderzam na Wrocław, hue.
Nie będzie mnie od 3.07 do 24.07 włącznie (chyba że będzie CUD xP)[w takie cudy to ja watpię xP]
Więc.. nie będe lwicą, która znowu odeszła, żeby nie było xP
Wyjeżdżam do Chorwacji 28 czerwca, wrócę pewnie koło 9 lipca.
O, zbadaj grunt, bo ja tam jadę w sierpniu. xD
Hejo. 15 lipca wyjeżdżam na 2 tygodnie. Będę 29 lipca. ^^ Ale jeszcze jestem
Witam wszystkich, jak by co to mnie od jutra nie będzie na forum Stado Lwiej Ziemi, aż przez tydzień.
// Błąd stylistyczny poprawiony ~ Nal //
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2013-06-30 18:34)
Życzę wszystkim Stadowiczom miłych i ciepłych wakacji no i oczywiście udanych i niezapomnianych wyjazdów.
No to ja nie będę chamem, i też powiem, że
Życzę wszystkim udanych wyjazdów.
Od 5.07 do 15.07.2013r. nie będzie mnie na forum z uwagi na wyjazd w Bieszczady (rejon Ustrzyk Górnych).
Z dniem dzisiejszym zaprzestaję działalności na SLZ.
Jest to spowodowane tym, że muszę odpocząć/zmienić hierarchię wartości/straciłem radość pisania (najwygodniejsze skreślić). Za tydzień wyjeżdżam z kraju. Być może, gdy wrócę z zagranicy, pojawię się z powrotem, ale to jest tylko opcja, którą będę rozważał.
Rezygnacja ze stanowisk była przemyślana (chociaż może wyglądać na impulsową) - nie nadaję do wykonywania takich obowiązków (oraz za chwilę wyjeżdżam, przez co i tak nie mógłbym ich wykonywać).
Życzę pozostałym szczęścia i radości z pisania postów.
Pozdrawiam,
Gryf.
PS: W bardzo pilnych przypadkach kontakt via gg(?)/dA/tel.
Jest to bardzo zaskakująca wieść drogi gryfie, ale to twoje życie i nie będę się do niego wtrącał.
-------------
Ósmego lipca wyjeżdżam na tydzień do kuzynów, liczę że po powrocie zastanę forum w "dobrym" stanie. Udanej zabawy!
Ze zdziwieniem przeczytałam Twojego posta, Lauvu... Jestem bardzo zaskoczona taką decyzją, chociaż Twoje wczorajsze zachowanie na chatboxie już naprowadziło mnie na podobną myśl. Myślałam, że sobie żartowałeś, ale jednak to była prawda. Jeśli nasze forum nie dostarczało Ci wystarczająco radości, to jest to także i moja wina, forumowego pocieszyciela i rozśmieszacza. Przykro mi, że nie będzie Ciebie przez nadchodzące tygodnie. Życzę Ci jednak miłego wyjazdu. Może przemyślisz parę spraw i powrócisz do nas w lepszej formie? Liczę na to z całego serca, Gryfie. Do zobaczenia któregoś pięknego dnia na forum!
Mnie również Twój post bardzo zaskoczył. Szkoda, że odchodzisz, ale to w końcu Twoja decyzja. Mam nadzieję, że jeszcze tu wrócisz.
Wróciłem dziś z Chorwacji, postaram się wszystko szybko poogarniać... i już widzę, że trochę się działo.
Przepraszam Was,ale nie będę mieć internetu do końca roku a nawet dłużej więc proszę,nie uusuwajcie mi konta z powodu nieobecności.
Rok ? To było dłużej...nikt nie zauważył. Co mi tam,już jestem i nie mogę poznać forum...nikogo w tym momencie nie obrażam, ale nie czuję już dawnego klimatu SLZ ani nie widzę wszystkich moich przyjaciół z przed-urlopem.
Rok ? To było dłużej...nikt nie zauważył. Co mi tam,już jestem i nie mogę poznać forum...nikogo w tym momencie nie obrażam, ale nie czuję już dawnego klimatu SLZ ani nie widzę wszystkich moich przyjaciół z przed-urlopem.
No cóż, jedni odchodzą, pojawiają się nowi, "społeczeństwo" forum się zmienia. Mam nadzieję, że po tej przerwie jednak się odnajdziesz tutaj.
Też mam taką nadzieję,muszę wszystkich poznawać od nowa
Forum się trochę pozmieniało po prostu... jak się jest obecnym, to ten ruch wydaje się wolniejszy...
A i tak w ogóle znikam do (góra) 31 lipca, tam gdzie jadę (Mazury) dostęp do neta raczej będzie prawie zerowy xD