Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Wątek zamknięty
Ty Axel, ty tak wszystkich krytykujesz ? Fakt, nie wystarałam się nad krajobrazem, pewnie to dlatego, że robiłam to wieczorem i byłam zmęczona. Ale wciąż się uczę rysowania na paincie...
tak, jeśli mam coś do zarzucenia. Dlaczego mam kłamać, że rysunek jest ładny, skoro jest parę błędów?
Nie uważasz, że podniecanie sie wszystkimi artami, które mówiąc szczerze, mają wiele "ale" to czyste łganie?
Odezwała się ekspertka ! Ty lepiej patrz na swoje rysunki, a nie innych, bo pewnie też nie są najlepsze !
Ostatnio edytowany przez Naina (2009-11-28 23:57)
Naina - dzięki ! ;* Rysunek bardzo mi się podoba!
Tłem się nie przejmuj , w końcu nie było najważniejsze Mnie też by się nie chciało wieczorem "bawić" nad krajobrazem xD
Musisz mnie koniecznie nauczyć rysować łapy >D
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Odezwała się ekspertka ! Ty lepiej patrz na swoje rysunki, a nie innych, bo pewnie też nie są najlepsze !
Sprawdź sama - www.axelrikusora.deviantart.com i dopiero oceniaj, a nie zakładaj z góry, dobrze? Mam trochę większe doświadczenie w rysowaniu niż Ty...
Fakt, prace nawet są ładne, ale to nie uprawnia cię do tego byś się zachowywała jak egoistka, która uważa swoje prace za mistrzostwo a rysunki innych uważa za gó**o !
//staraj się unikać przeklinania - nawet ocenzurowanego. Nitrol
Ostatnio edytowany przez Naina (2009-12-05 17:07)
Dobra, nie pruć się. Kłócenie się tu nic nie pomoże.
Mesho, masz rację, lepiej tej kłótni zaprzestać zanim dojdzie do konfliktu.
Mesho, masz rację, lepiej tej kłótni zaprzestać zanim dojdzie do konfliktu.
Hm, moja droga młoda koleżanko, ja nie traktuje swoich prac jako mistrzostwo. Do mistrzowstwa mi daleko. I nie traktuje Twoich artów jak gówno, ale chciałam Ci zwrócić uwagę na pewien szczegół. To, że tak reagujesz świadczy tylko o tym, że primo - masz niewyparzoną buziunię, secundo - nie potrafisz przyjąć krytyki, czyli - uważasz swoje arty za szczyt swoich możliwości, a zapewniam Cię, że tak nie jest. Trochę wprawy i będzie dobrze. Trzymam kciuki.
<Biorę głęboki oddech> Może masz rację...I wybacz, trochę mnie poniosło, byłam wtedy trochę poddenerwowana I może moje badziewiaki nawet nie są takie dobre. To jak zgoda ? <Symbolicznie wyciągam dłoń na znak zgody>
Jasne, przecież nie ma co chować do siebie urazy za takie rzeczy *uścisk ręki* w sumie przecież nie chciałam Ci zaszkodzić.
Jasne A tak w ogóle to jakie były błędy w ostatnim rysunku ?
Ostatnio edytowany przez Naina (2009-12-06 13:47)
Jasne A tak w ogóle to jakie były błędy w ostatnim rysunku ?
Właśnie popracuj nad cieniowaniem i będzie git ^^
Dzięki Axel
Proszę ^^
Naina rysuj dalej!!!!!!! I nie zapominaj o cieniowaniu jak ci Axel mówiła.(To profesjonalistka(chyba tak się pisze ))
Naina narysujesz mnie??? Plooose
1) W całości
2) Siedząca
3) >Mikunia <
A i żeby miała jakiś wzorek na pysku i na łapach, kolorek taki hmmm coś ala czerwo z turkusem, dasz sobie radę?? *słodkie oczka*
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
Myślę, że tak...a poza tym witam na forum
thx za poiatnie, wy wszystkich tak miło witacie ?:D
No...można tak powiedzieć I nie wiem jak ten kolor skombinuję. A jaki chcesz kolor oczu ?
Ostatnio edytowany przez Naina (2009-12-14 15:45)
jakiś zielony, lub czerwony
Proszę, Mika
http://img696.imageshack.us/img696/7597/mikunia.png
A może zrobię jakiś obrazek świąteczny naszego forum ?
ale ona jest śliczna dziękuję <3 Loffciam
Naina jakie to piękne *_* Nie ,no pewnie , że zrób!
I ja chcę być na tym obrazku w czapce Mikołaja!
Ty to amsz talent rysowania w Paintcie xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
A kto chciałby być na obrassskuuuu...ŁAPKA W GÓRRRĘ !
"podnosi łapę" Ja! ja! xD
Wiem , wiem wnerwiająca jestem ^^'
Czekam na obrazek z niecierpliwością xD
Ja też coś może narysuję
Dobra Kiarcia, jak chcesz Ktoś jeszcze ?
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Wątek zamknięty