Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
To tutaj wszystko umarlo.
Znajdujemy sie tu tylko my jako grupa rozbitkow w swiecie zombie.
Sa tu opuszczone miasta, wioski, domki, polany itp. a po wszystkim tym krocza nieumarli.
Zjedza kazdego kto nie bedzie uzbrojony, silny, szybki.
Ale kto wie...moze w tym martwym swiecie grupa przetrwancow znajdzie jakies bezpieczne schronienie?
Trzeba szukac zapasow, amunicji czy innych ktorzy przetrwali.
Witajcie w swiecie zombie!
---------------------
*Siedzi na szczycie zniszczonego budynku w srodku miasta i spoglada na zombie chodzace w dole*
-Dlaczego jestem tu taka sama? *patrzy w niebo*
Ostatnio edytowany przez Pixie (2013-01-29 16:13)
* leży skulona za rozbitym samochodem i co chwila zerka na to co się dzieje poza jej kryjówką *
*podszedł do Caro i wymierzył strzelbę prosto w nią* Powiedz coś... Cokolwiek.
- yyy.. ale co? po co Ci ta strzelba? * wydukała przerażona *
*odłożył strzelbę* Z Księżyca spadłaś panienko? Po okolicy łazi plugastwo jakie nie śniło się fizjologom. Musiałem sprawdzić czy jeszcze żyjesz.
* rozgląda się pośpiesznie * - skąd to się tutaj wzięło?
Nie wiem i jakoś średnio mnie to obchodzi. *wyciąga z kieszeni pistolet i podaje Caro* Umiesz strzelać?
- Yyyy nie.. Nigdy mnie to nie kręciło. * wsadziła ręce głęboko w kieszenie *
Jak sobie chcesz. *chowa pistolet* Życzę miłego bycia przekąską dla tych umarlaków.
- Zostawisz mnie tu?! Zresztą... i tak pójdę za Tobą. Jesteś teraz na mnie skazany.
Świetnie. Nie dość, że dookoła łażą różne plugastwa to jeszcze mam robić za ochroniarza. *wziął strzelbę* Wiesz jak fajnie rozwalają im się łby z tego cacuszka?
- Nie wiem, nie widziałam, rozwalaj ich czym chcesz, byle skutecznie.
Najskuteczniejsza jest kulka między oczy. Chodźmy. Zabarykadujemy się w jakiejś melinie i zobaczymy co dalej.
- To może pójdziemy tam? * lwica wskazała palcem budynek oddalony o jakieś 300 m * - Wygląda na opuszczony.
Powybijane okna ma. Pewnie w środku jest masa truposzy. Lepiej chodźmy do supermarketu. Jak go jeszcze nie okradli do końca to będzie co jeść.
- Zatem prowadź. Totalnie nie znam tego miejsca. Po prostu się tu obudziłam.
Strony: 1
Wątek zamknięty