Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 6 7 8
Wątek zamknięty
*Skaza zauważył Mufase podchodzi do niego*
-Bracie są jeszcze resztki vódki ?
Nie sądzę... wypiłeś tyle ile było policzone... na pół Stada... może jeszcze trochę szampana być, ale wątpię...
*skromnie i cicho niczym ninja wpada na imprezę* -Może mnie nie zauważą *mamrocze pod nosem, i nagle dostrzega Mufasę* Muuuuufiiiinku mooooordeczko *biegnie w stronę lwa i skacze na niego aby go przytulić* x3
Ostatnio edytowany przez Shupavu (2013-06-16 20:02)
*Lekko się uchyla tak... że jego brat - Skaza... zyskuje towarzystwo* //XD//
*nad Lwią Ziemią się ściemniało to i Simba wrócił na Lwią Skałę by dokończyć obchody rocznicowe* Hej Wam, jak się bawicie?
-Ja narzekam na brak vudki.
*Powiedział do Simby*
*miota Skazą na wszystkie strony* Otrząśnij się bądź sobą ee... Skazo xD *miota jeszcze trochę nim*
Wiesz co Shupavu... on chyba tak szybko nie wytrzeźwieje...
A czemuż by nie? Da się zrobić. *Pojawił się nagle obok Mufasy.* Tylko że chyba lepiej żeby na razie pozostał w tym stanie. Tylko pilnujcie żeby już nie znalazł żadnego alkoholu.
Mufaso, przyjacielu. Słyszę, że się nudzisz. Nie masz ulubionego zajęcia na wolny czas?
Nudzę? Nie tyle nudzę... ale czymś mógłbym się zająć, masz jakiś ciekawy pomysł?
=Dajcie mi Vudke proszę was !!
*krzyknął i pobiegł do stolika*
Nie martwcie się... i tak już wszystko wypił...
//Spadam, branoc//
Strrryjku! Bo więcej zaproszeń na imprezę nie dostaniesz, jeśli będziesz zapasy alkoholu wypijał w godzinę. Ja zarabiam tylko 1600 brutto, nie dam rady co chwilę skakać do Korniszonki po picie.
*Goldi jest nieco senna. Siada na szczycie Lwiej Skały i obserwuje okolicę.*
- No, Lwia Ziemia zabalowała. *Ziewa.*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-12-15 19:17)
*Simba wdrapał się za Golden na szczyt Lwiej Skały i usiadł obok niej* A jak pięknie stąd widać całą Lwią Ziemię. Podobno przy dobrej pogodzie można dostrzec ocean.
- Z pewnością jest to cudowny widok. Wczoraj wiele mnie ominęło, ale cieszę się, że mogłam się tutaj pojawić. *Uśmiecha się do Simby.*
Dzisiaj był spokojniejszy dzień. Ten kto chciał, ten przyszedł pogadać, najeść się i napić. *objął Golden łapą i przytulił do siebie*
*Skaza popatrzył na Simbe i Goldi*
- No cóż, ja chyba się prześpię. Dobranoc! *Zwija się w kłębek i po chwili zasypia.*
// Impreza dobiegła końca. Zamykam temat. ~ Nalimba //
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-12-15 19:19)
Strony: Poprzednia 1 … 6 7 8
Wątek zamknięty