Nie jesteś zalogowany na forum.
Miło mi Cię znowu widzieć w naszym Stadku. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawiła i nas szybko nie opuścisz.
A i tak w ogóle znikam do (góra) 31 lipca, tam gdzie jadę (Mazury) dostęp do neta raczej będzie prawie zerowy xD
Ib, ty ciągle gdzieś wyjeżdżasz, i wyjeżdżasz...
A tak w ogóle, to udanego wyjazdu życzę.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Miło mi Cię znowu widzieć w naszym Stadku. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawiła i nas szybko nie opuścisz.
Znów ? Spotykamy się pierwszy raz
Sabi, przecież już na forum byłaś.
No byłam, byłam od 2011 ale Golden nie miałam przyjemności wcześniej poznać.
GoldenLion napisał/a:Miło mi Cię znowu widzieć w naszym Stadku. Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawiła i nas szybko nie opuścisz.
Znów ? Spotykamy się pierwszy raz
Wiem, wiem, ale tak to fajnie brzmi. Ty powracasz tutaj, więc mam Ci powiedzieć "Miło mi Cię widzieć po raz pierwszy w naszym Stadku"?
Goldi, zawsze możesz powiedzieć "Miło mi Cię ZNOWU widzieć po raz PIERWSZY w naszym Stadku".
To może ja spróbuje
Miło mi widzieć nowe mordki w stadku do którego wróciłam
To z moich rachunków wynika, że ja również jestem dla Ciebie nowy. Witam z powrotem na forum, Sabiri.
Masz rację, witaj ! Łapka
Wróciłem. Bieszczady piękne jak zwykle. Kilka dni przesiedzę w domu i znów ruszam na kolejną eskapadę .
O,kolejna mordka do poznania :awesomecat: Łapa !
A tu wszyscy gdzieś wyjeżdżają a ja w domu zostaje . Ale nic życzę wszystkim udanego odpoczynku. I miło mi cię poznać Sabiri, bo wcześniej nie miałam takiej możliwości
No to wypadałoby mi napisać, że od 28 lipca do ok. 3 sierpnia będę nad morzem z rodzicami. Powinnam złapać gdzieś WiFi, więc nie zatrzymuję swej forumowej działalności.
Przez najbliższy tydzień moje aktywność na forum może się o wiele zmniejszyć. Wyjeżdżam na wakacje i mogę nie mieć WiFi, albo wolnego czasu.
Wszystkim życzę miłych wyjazdów i informuję, że od Soboty (20.07) aż do Niedzieli (4.08) będe nieobecny na forum. Spowodowane jest to moim wyjazdem na Mazury i całkowitym odcięciem od cywilizacji. x3
Mnie natomiast nie będzie 28.07 do 5.08.
Rawr!
Mnie nie będzie do 27 lipca. Życzę reszcie udanych wyjazdów.
No to mnie nie będzie od jutra, ale na szczęście (a może nieszczęście ) tylko do niedzieli.
Niby tylko dwa dni, ale wypadałoby poinformować.
Możliwe że na weekend mnie nie będzie. A i 30 na dwa tygodnie wyjedzam na wieś więc się usprawiedliwam ;3
Zasadniczo póty na terenie pol to jest internet ale od jutro Niemiecy i ogólnie UE, więc znikam na miesiąc, w końcu jestem pasażerem kierowcy TIRa /hehehe fajnie nie mam uprawnień wiec ja se mogę wieczorem a on nie, bo rano musi jechać
Przepraszam za nieobecność w ostatnich dniach i informuję, że wyjeżdżam... wróć, zostaję porwana na 3 tygodnie za granicę.Jak wrócę zacznę pisać z nową werwą!
Ściskam całe Stado!
Informuję, że wróciłem. Przepraszam za niepowiadomienie o nieobecności przez kilka ostatnich dni, co było spowodowane niespodziewanym brakiem dostępu do komputera.
I wróciłem... rany ale mam teraz ogarniania xD
Ibuuuuuuu(m)! welcome home!
Więc, nie chcąc zapeszać, ja CHYBA też wróciłam w koncu na dobre
Cześć Caro ...Cam ja nie mogę, jak to miło widzieć Cię tu z powrotem
Caaamilejszon! Cieszymy się niezmiernie
Jutro rano wyjeżdżam i nie będzie mnie.. aż 3 dni. xD
A ja wróciłem do Was po niespodziewanym wydłużeniu mojego pobytu u rodziny w Ostrowie.
Ib, obiecałam, że wrócę jak się zasilacza kupi - to i jestem.
Dzisiaj kompletnie padnięta, ale jednak. Jestem. Brakowało mi Was ; )