Nie jesteś zalogowany na forum.
No cóż... Znów mnie nie będzie. Nie wiem, ile dokładnie, ale nie zobaczycie mnie przynajmniej przez tydzień.
Cóż, wypadałoby oznajmić, że... wróciłam! Jestem naładowana pozytywną energią do granic możliwości. Zapowiada się mój powrót do bardziej aktywnego moderowania i pisania postów.
Btw. Tęskniłam!
Od 10.8.2013r. do 20.8.2013r. nie będzie mnie z powodu kolonii. Pierwszej w moim życiu zresztą.
Wróciłem żem.
Rawr!
Ja wyjeżdżam w ten piątek (09.08) w dzicz na wieś do rodziny. I nie będzie mnie do soboty albo do niedzieli (krótko). Myślę, że wytrzymacie beze mnie (a może ode mnie odpoczniecie ).
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Oznajmiam, że od jutra do 20 sierpnia mam urlop i wyjeżdżam do Chorwacji. Bądźcie grzeczni, nie bałagańcie (za bardzo ) i do zobaczenia!
Uprzedzam, że w okresie od 15.08 do 26.08.2013r. będę nieobecny z powodu wyprawy na Główny Szlak Beskidzki (odcinek z Gorlic do Ustrzyk Górnych).
Wróciłam! Możecie tulać do woli.
To super, że już jesteś znowu z nami! :lick:
//Emotki na życzenie Marty. //
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-08-20 13:56)
Ich bin wróciłem z powrotem from Chorwacja i póki co nigdzie się nie wybieram.
Yay, tatuś także właśnie dzisiaj powrócił!
Nie będzie mnie od jutra do 28 sierpnia. Bawcie się dobrze .
Nie będzie mnie od jutra do 28 sierpnia. Bawcie się dobrze .
Jaki tajemniczy, pochwaliłbyś się gdzie jedziesz! No chyba, że to... MAZURY?
Wypiżam ? na jakiś czas...
// Pisz po polsku. Wypiżam? Co to znaczy? Nie łatwiej napisać "wyjeżdżam"? ~ Nalimba //
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2013-08-25 20:09)
Wróciłem. Wyjazd był bardzo udany, ale, niestety, zbyt krótki. Gór mi nigdy dość.
Nati zgadłaś, na Mazury .
A i właśnie... wróóóóciiiiiiiłeeeeeem!
No, w końcu mnie jakiś czerwony zastąpi na najbliższy tydzień.
Zmiana terminu!
Nie będzie mnie od wtorku(03.09.2013r.) przez tydzień. Bądźcie grzeczni i trzymajcie kciuki za Black Sparkle (mój rower), żeby dojechał. xD
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2013-08-29 19:26)
Z powodu nietolerancji niektórych osób na tym wspaniałym forum oświadczam, że nie będę wchodzić na forum przez x czasu (maks 2 tyg.) do czasu, aż ochłonę. Poczułam się bardzo urażona. Po prostu nie chcę psuć ducha SLZ swoją egzystencją ani nikomu uprzykrzać życie faktem, że moja fursona jest psowata, a nie kotowata. Nie mam zamiaru również zmieniać się na siłę. Ja przepraszam, ale nie chciałam być u nikogo kulą u nogi.
//"Nietolerancji" piszemy łącznie. ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-09-13 14:50)
Ja również odchodzę...I to na zawsze....nie potrafie zrozumieć zmian jakie tu zaszły.... może to ja się zmieniłam... Nie wiem....dziękuję wszystkim, którzy przyjęli mnie w miarę ciepło oraz przepraszam tych których w jakiś sposób uraziłam..... Nie tęsknijcie... Czesć.
//1. Przesunąłem "t"w wyrazie "którzy".
2. Zmieniłem pierwszą literę z małej na wielką.
3. Dodałem kropkę na końcu.
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-09-13 14:59)
Wracam. Ochłonęłam, pomyślałam i doszłam do wniosku, że jestem jak by to powiedzieć, zadufana w sobie i nie licząca się ze zdaniem innych. Jeszcze raz chcę przeprosić za podsycanie całej sytuacji.
Khem... cóż, jutro wyjeżdżam, więc nie będzie mnie na forum przez tydzień, do niedzieli 6 października. Bądźcie grzeczni i słuchajcie się pozostałych przy życiu adminów.
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2013-09-27 22:44)
No więc tak, dostałem bana przez już wie kto i mnie już nie zobaczycie.. może w święta wpadnę ale tego nie jestem pewny, więc mnie nie będzie wgl już widać na forum. Dobranoc wszystkim...
//Rozumiem, że odchodzisz na jakiś czas, ale to chyba nie powód, żeby pisać z błędami? ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-06 12:30)
Nie ma to jak foch
Tak czy inaczej wpadłam oznajmić, że może mnie nie być dopóki nie odzyskam laptopa po pomyślnej (mam nadzieję) reanimacji.
//Wielka litera dodana. ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-06 12:29)
Mnie nie będzie do końca tego tygodnia, bo dostałam szlaban za nie-zaparzenie wody w czajniku, a ja nawet nie chciałam ciepłej herbaty -.-'.
Nie będzie mnie od 12.11 do 14.11 z powodu operacji mojej przyjaciółki :'(
Przepraszam z góry za pisanie posta pod postem, ale znów mnie nie ma .
Mam bardzo ciężki tydzień pełen ważnych dla mnie testów, które chciała bym zaliczyć na przyzwoitym poziomie, więc będę siedzieć przy biurku, ale nie przy kompie.
A więc, nie ma mnie od 17.11.2013 do 23.11.2013.
//będę tęsknić //
Jutro wyjeżdżam na jakieś dwa miesiące za granicę, więc na pewno będzie mniej na forum, a może i wcale nie znajdę czasu i sposobu zajrzeć. Mówię wam do widzenia.
Udanego wyjazdu Maru, uważaj na siebie. Będziemy tęsknić.
Udanego wyjazdu.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa