Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zauważyłam że w MBN 1 mówią Kinaj a w MBN 2 mówią Kenaj ( Ci co oglądają wiedzą o co łazi) A wy widzieliście lub słyszeliście jakieś pomyłki?
Spójrz na gwiazdy,bo z nich patrzą na nas wszyscy władcy z przeszłości...
Pewien mądry król powiedział: Jesteśmy jedno. Nie zrozumiałam wtedy. Już rozumiem...
Jeden głos ja i ty, ziemia, niebo, radość, łzy...
podobno podkreslam PODOBNO namieszali z porozami u losi gdyz w Jedynce temu jasniejszemu zostal ulamany jedne rog zas w dwojce podobno (bo nei widzialam drogiej czesci) ten rog spowrotem sie pojawia !
Śmierć przychodzi nagle, nieproszona. Nawet nie zdążysz się obejrzeć a ona już tu będzie.
Odrósł mu xD
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
pOZA TYM,TO STRASZNIE TRUDNO COŚ ZNALEŹĆ! jakiś porządnie zrobiony ten film!!!
Masz rację, Kiara Też cos usiłowałam znaleść, ale nie moge. Nawet w necie nie można znaleść xD
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Ja zauważyłam w scenie gdy dziewczyna Kinaja wspina się na drzewie ten patrzy przez pazury,jak wpakowuje się w kłopoty.Kolor jego pazurów jest identyczny jak jego sierść
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Pomyłka bardzo dziwna, ale w MBN Kenaiowi nieźle wychodzi bycie niedźwiedziem, ale w MBN2 robi to wzorowo, nie robi żadnych pomyłek, co jest dziwne.
Zmienili dla Kody głos. Nikt tego jeszcze nie wymienił.
Wynik psychotestu MLP: AppleJack - Jesteś niezawodna i pracowita, chociaż bardzo uparta. Nie masz problemu z ubrudzeniem się i wpadasz w konsternacje, kiedy musisz założyć coś ładnego. Jesteś usposobieniem uczciwości.
ZIRA FAN
Zmienili dla Kody głos. Nikt tego jeszcze nie wymienił.
To wiedzą wszyscy, którzy oglądali. Ale to nie jest pomyłka. To była celowa zmiana głosu.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Strony: 1