Nie jesteś zalogowany na forum.
Witaj, Destiny. Nic się nie martw, każdy z nas kiedyś zaczynał - zatem nic się nie stresuj.
A w razie czego, bardzo chętnie pomożemy.
Złota zasada: baw się dobrze! ; ))
Hej Destiny. Twój nick różni się tylko jedną literką od jednej z starszych użytkowniczek. Destiny -> Destini. Baw się dobrze w naszym Stadku.
Witaj serdecznie! Baw się dobrze (ale w granicach regulaminu ).
Witamy na forum i wysyłamy huga na dzień dobry
Witaj Destiny. Po zobaczeniu tego pierwszego posta coś czuję, że problemów na forum mieć nie będziesz
Cześć, Destiny! Miło mi Cię powitać w naszym Stadzie Lwiej Ziemi. Mam nadzieję, że będziesz się tutaj dobrze bawiła i ciekawie spędzisz tutaj swój wolny czas. Nasze Stado jest przyjazne, a z pewnością każdy z nas może Ci udzielić pomocy i różnorakich wskazówek na temat aktywności na naszym forum. Jak najdłuższego pobytu życzę!
Dzięki za miłe powitanie. To prawdziwy raj dla fanów TLK i bardzo się cieszę, że tu jestem.
Ps.: Mam nadzieje, że do tej pory nie złamałam żadnego przepisu!
Witaj, Souri, znamy się już z chatbox'a, ale tutaj także pragnę Cię powitać. Wydaje mi się, że jesteś miłą osobą i mam nadzieję, że zostaniesz u nas jak najdłużej. Miłej zabawy życzę.
Witaj Sori. Mnie również znasz już z CB. Życzę miłej zabawy w naszym Stadzie!
Hej Souri, baw się dobrze na naszym forum.
Rawr!
Witam Was, Destiny i Souri. Bawcie się tutaj dobrze.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Witam Destiny i Souri. Bawcie się dobrze i przestrzegajcie regulaminu.
Witaj Souri, baw się dobrze (acz w granicach regulaminu ).
Souri, Ciebie nie miałam okazji 'poznać'
Witaj, w razie jakichkolwiek trudności (które nie powinny się w sumie pojawić, ale dmuchajmy na zimne) zapraszam do mnie: chętnie pomogę
Jako ze tak powiem "Świeże mięso" witam wszystkich stałych bywalców, mam nadzieję że nie zostanę tu pożarty. Bowiem jak to mówi moja ulubiona postać z KL "Odziedziczyłem w lwiej części rozum, lecz jeżeli chodzi o siłę, to nie zostałem zbyt hojnie obdarzony ":chytry:.
//Zdania zaczynamy używając dużej litery, stawiamy przecinki i kropki. Ib//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2013-08-14 20:38)
Witaj Bochotaraji, baw się się dobrze, acz w granicach regulaminu.
Zwróć uwagę na to, co Ci poprawiłem w Twoim poście, a będzie git.
Cześć, Bochotaraji. Miło mi Cię powitać w naszym Stadzie Lwiej Ziemi. Mam nadzieję, że będziesz się tutaj dobrze bawić i ciekawie spędzisz tutaj swój wolny czas. Nasze Stado jest przyjazne, a z pewnością każdy z nas może Ci udzielić pomocy i różnorakich wskazówek na temat aktywności na naszym forum.
Witam Cię, Bochotaraji. Baw się tutaj dobrze i przestrzegaj regulaminu.
Witam w szeregach nowego żołnierza (; Życzę dobrej zabawy i znalezienia całej rzeszy znajomych.
No hej!
// Pisz nieco dłuższe posty. Niech maja przynajmniej Jedno, średniej długości, zdanie. ~Carotte //
Ostatnio edytowany przez Madame (1970-01-01 01:00)
Hej Espera Miłego pobytu na forum ! ;3
Witaj, Espera. Pisz dłuższe posty, przestrzegaj Regulaminu i baw się dobrze w Stadzie Lwiej Ziemi! *:hug: na powitanie*
Witam Cię, Espera. Baw się tutaj dobrze i przestrzegaj regulaminu.
Salve, Espera. (; Tak jak i osoby nade mną, życzę Ci udanej zabawy.
Witaj Espero. Mam nadzieję, że miło spędzisz tu czas.
Tak więc, Maisha wita. Kilka osób może mnie znać z DA, tak czy siak przywitać się trzeba.
Więcej o mnie może się dowiecie w pogaduszkach, czy cuś w tym stylu...
Witam Cię, Maisha. Baw się tutaj dobrze i przestrzegaj regulaminu
Maję! Proszę, proszę. Cieszę się, że zawitałaś na SLZ. Baw się dobrze.
Witamy i pozdrawiamy.
Witaj, Maisha. My się z dA znamy. Fajnie, że dołączyłaś do naszego zacnego stada. Baw się dobrze, lecz w granicach Regulaminu.