Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 71 72 73
"Kiedyś", a ja jeszcze bym dodał do tego "może"... *opróżnił szklankę jednym duszkiem*
No dobra. Znajdziesz swoją drugą połówkę i to za niedługo. O! Tako ja rzecze!
Z takich co rzeczą to chyba bym tylko Zaratustrze uwierzył. Ale tylko dlatego, że nie będzie Nietzschego. *rozpoczął kolejną szklankę drinka*
*wypił swój kieliszek* No może i masz rację. *podrapał się po głowie* Nigdy nie zrozumiem kobiet.
Ja tym bardziej nie rozumiem, chociaż nawet okazji zrozumieć ich nie miałem...
*wypił kolejny kieliszek whisky* Hyk! Wiesz co Luv. Ja Cię lubię chłopie. Mówisz to co myślisz.
Dzięki Maru. No ale teraz myślę, że powinieneś przyhamować trochę z trunkami... *wykończył swojego drinka i zgarnął szkło na jedną stronę*
*wypił kolejny kieliszek* To już ostatni będzie.
A wracając do tematu tych, których brak sprawia to, że tutaj siedzimy... To ja uważam, że jestem sam dlatego, że nie jestem dla nich najlepszym wyborem. Jest tutaj wiele lepszych jak to niekiedy one mówią "towarów".
Bzdury gadasz. Po prostu jeszcze nie znalazłeś godnej siebie kandydatki.
Całe szczęście, że są jakieś szanse na to, że taka w ogóle istnieje...
Na pewno. Bo każdy ma gdzieśtam swoją drugą połówkę. I każdy się kiedyś odnajdzie. I tak dalej...
*Dosiada się do gryfa i lwa* Ehh, zawsze sam.
(sorry, że tak późno, ale robię coś innego)
*spojrzał na lwa* No, to teraz Twoja kolej blondyn na wyżalenie się.
Coś Maru w zbyt optymistyczne rzeczy wierzysz... *odwrócił się do Warmika* No ale nie moja pora na mówienie teraz.
*Wzdycha* Co mogę powiedzieć? Przez całe nędzne życie sam, nikogo nie mogę sobie znaleźć. Ale młody jestem co prawda, może jeszcze mi się uda. Ale póki co chyba troszkę tu z wami posiedzę.
No to coś podobnego do mnie, tylko że Ty to masz jeszcze jakiś optymizm *powiedział do Warmika*
Cóż, staram się myśleć pozytywnie *uśmiecha się do gryfa*
*Przyszła tam wilczyca, było w niej coś dziwnego, podejrzanego.*
Ostatnio edytowany przez Wathara (2014-04-17 09:24)
Strony: Poprzednia 1 … 71 72 73