Nie jesteś zalogowany na forum.
*Saph weszła do środka i rozejrzała się. Podeszła do baru.* Sok pomarańczowy. *Powiedziała i popatrzyła na swój ogon.*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-15 17:14)
*Rozejrzała się w obie strony. Sil wiedziała, że drogą po lewej można trafić na przedmieścia - stamtąd właśnie przyszła. Natomiast droga po prawej skręcała łagodnie, tak że nie było widać gdzie prowadzi.*
- W prawo. - *zadecydowała.*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-15 17:15)
Ok, no to w prawo *ruszył powoli czekając aż lwica dorówna mu kroku*. Pewnie też chciałabyś porozmawiać, co? Bo raczej nie będziemy szli w milczeniu...
- Pogadać zawsze możemy - *zgodziła się. Rzuciła okiem na chodnik przed nimi. Droga była równa i dość szeroka, więc Sil odwróciła się i zaczęła iść tyłem, o krok przed Gryfem, by móc dobrze go widzieć.* - Więc... Masz jakąś rodzinę? Mam na myśli tutaj, w stadzie.
Nie. I pewnie mieć nie będę. *odpowiedział beznamiętnie i obserwował, czy lwica przypadkiem nie idzie w kierunku jakiejś katastrofy*
*Na chwilę zgubiła rytm i o mało co nie potknęła się o własne nogi.*
- Ej, ej, ej. Tego nie wiesz na pewno.
Nie wiem, ale czuję. W dodatku: widzisz tutaj jeszcze jakiegoś gryfa? Tym bardziej samicę? No właśnie...
*Nie wiedziała co na to odpowiedzieć. Przez kilka minut panowała cisza. Sil zręcznie omijała wszelkie przeszkody, od czasu do czasu zerkając do tyłu.*
- Wiesz. Tak naprawdę wszystko zależy od nastawienia. A zresztą, miłość nie wybiera.
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-16 14:47)
No właśnie wiem, że nie wybiera, szczególnie mnie nie wybiera. A tak w ogóle to dziwnie się czuję jak idziesz tak tyłem, nie możemy rozmawiać normalnie, obok siebie?
*Zatrzymała się raptownie.*
- Boisz się, że coś mi się stanie?
Noo.... tak, a nie mogę? W dodatku nie mam za bardzo ochoty kogoś ratować w tej chwili, więc lepiej abym zastosował jakąś prewencję.
*Posłusznie odwróciła się przodem do kierunku marszu i wyszczerzyła w uśmiechu do Lauva.*
- Czyli mam raczej nie mdleć? Rozumiem, że jeśli chodzi o pierwszą pomoc, chwilowo nie można na Ciebie liczyć?
No byłoby miło jakbyś nie zemdlała, no ale jeśli już by się coś miało stać... no ale się nie stanie, co nie? *spojrzał pytająco na lwicę*
- Bez obaw, czuję się dobrze.
*Mijali właśnie wielki oszklony budynek centrum handlowego. Sil zwolniła kroku, aż wreszcie całkiem się zatrzymała.*
- Lauv. Wiem co będziemy dzisiaj robić . - *zawołała wesoło, bezwiednie powtarzając tekst z pewnej kreskówki.*
To znaczy, co będziemy robić? *rozejrzał się* Chyba nie mówisz, że będziemy zwiedzać TO.. *wskazał na centrum handlowe*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-16 14:48)
- A czemu nie? Rozumiem, że jako prawdziwy facet nie przepadasz za zakupami?
Zakupy - nawet ok, ale to mają być zakupy a nie zwiedzanie sklepów i oglądanie każdego produktu "a bo było w gazetce i niska cena jest".
- No tak. Takie jest właśnie myślenie typowego faceta o typowej dziewczynie. - *mruknęła pod nosem.* - Chodź, nie marudź. - *ruszyła żwawym krokiem w stronę centrum handlowego.*
zt.
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-16 14:48)
*Gryf niechętnie, ale poszedł za lwicą do centrum*
//zt.//
* Ruda wparowała do klubu, który wprost zarastał kurzem, pajęczynami i groteskowa ciszą. * - Haloo! Jest tu kto?
*Podnosi się spod baru, obok niej leży pusta butelka, w radyjku grają "The Animals-Boom Boom". Powoli wstaje*
http://www.youtube.com/watch?v=1_RUY657KYQ
Co ja tu do cholery robię?
*Ma na sobie długą czarną koszulkę, czarne zakolanówki z dopinkami i szorty, których nie widać spod koszulki. Rozgląda się i widzi Caro.*
O, hej... Nie wiesz czasem, co tu się działo?
Ostatnio edytowany przez Vita (2013-12-20 15:01)
- Nie mam pojęcia, ale jedno jest pewne: mało tu ruchu ostatnio O: * odparła szukając przyborów do mycia*
*drzwi od klubu otwierają się a do środka powoli wchodzi wilk, zamyka za sobą drzwi i powoli rozgląda się po wnętrzu szukając dogodnego miejsca aby odpocząć, zdejmuje z siebie kurtkę i wiesza ją na ramieniu, powoli kroczy do wybranego miejsca w rogu, siada wygodnie na kanapie* -Ooo taak bloogi relaks. *powiedział z uśmiechem na swoim wilczym pysku*
*Lew o rozczochranej grzywce wchodzi chwilę po wilczku*
No, w końcu znalazłem miejsce do zaparkowania.
*Rozgląda się chwilę po pomieszczeniu, po czym znajduje wzrokiem Shupiego*
O, tu jesteś kochanie.
Rawr!
*rozciąga się*
-Tak tutaj jestem, choodź do mnie skarbie
*wyciąga łapki i merda wesoło ogonem*
*Podskakuje do Shupiego, po czym siada mu na kolanach*
Rawr!
-Czeeść malutki
*łaskocze go palcem po brodzie*
-Hmm to co dalej porobimy?
Hmpf, nie jestem malutki!