Nie jesteś zalogowany na forum.
Tak a propo nie jestem już z Sarminą. Tylko z Aishą jak coś ;d. I jeszcze Harikanaa jest moją mamą.
A powiedziałeś Aishy, że jestem przyszywaną twą córcią? (do Hima)
Rose jest córką Sarminy, przyszywaną córką Hima..
Sarminy nie ma, umarła, kaput, baju baju ( ), więc albo ją odznaczycie, albo wyrzucicie xP.
Jeżeli Him nie zechce Rose, zostaje ona sama xP
(ja ja sechr gut.. Każdemu zdarzają się błędy, nikt nie jest bogiem )
Ostatnio edytowany przez Rose (2013-08-19 17:52)
Powiedziałem na pw. A tak na postach jeszcze nie. (Ja chcę, żeby Rose była przyszywana córką.)
//Pomijam interpunkcję... ale "ja chcę", "on/ona chce". Ib//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2013-08-19 19:08)
Nit, wiem, że się ucieszysz, w końcu zależy Ci na szczęściu Twojej ulubionej, starszej córki:
Camille nie jest z Helbim (z którym notabene nigdy nie była), a z Maru. Także ten... dasz radę to ogarnąć jakoś? ^^'
Jeśli uwzględniasz wiek, jestem stara koza i mam chyba kryzys wieku średniego, bo łapię się za młodszych ;_;
Hmm... staram się to sobie rozrysować i wychodzi mi "jak u Gmocha". xD
Cierpliwości!
Rawr!
Jestem bardzo ciepliwa, jeśli idzie o nasze drzewo patologi... eee... genealogiczne!
I już Ci współczuję ^^'
Pewnie coś poszło nie tak... wytykajcie błędy! xD
Niebieskie i różowe kreski rodzeństwa dałem, ponieważ nachodzą na siebie (żeby ich przypadkiem nie pomylić), a nie są związane ze sobą. Po prostu inaczej tego zmieścić się nie dało.
I zrezygnowałem z koncepcji wysokość=wiek.
Ostatnio edytowany przez Nit (2013-10-08 21:25)
Rawr!
To jeszcze tylko jakoś Iba z Carotte, Nanette z Hale.... ^^
Żartuję. Jest genialne, dziękuję.
//Wielka litera dodana. ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-09 15:39)
Naniosłem kolejne poprawki:
Legenda:
Rawr!
A właśnie miałam prosić, żebyś legendę dał, bo nie rozumiem.
Zrobiłem mapę spokrewnienia - jeśli w tle danej osoby znajduje się dany kolor (lub kolory), to jest spokrewniona ze wszystkimi osobami, które mają ten kolor w tle:
Np. Golden Lion (dam ją jako przykład bo ma najwięcej, bo aż trzy kolorki) - jest spokrewniona z Caro (pomarańczowy), Himsim (niebieski) i z Mariutunio (zielony).
Inny przykład: Maru co prawda jest moim szwagrem jak i zięciem, to nie jest spokrewniony z Camille (ponieważ ona jest córką z mojego poprzedniego związku).
Rawr!
Teraz to przebiliśmy samą "Modę na sukces".
Jaka tęcza. xD I chyba Aisha też powinna mieć kolor tak samo, jak ma Caro.
Aisha i Caro sa spokrewnione? Siostry?
Rawr!
Nie. Chodzi o to, że Aisha podobnie jak Karo są partnerkami członków rodziny mimo, że jej pochodzenie nie jest znane, dlatego Aisha powinna mieć swój kolor.
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2013-10-09 10:00)
Aaa... z powodu oszczednosci (zeby nie bylo za duzo kolorow) kolorek dawalem tylko tym osobom, ktore maja przynajmniej jedna (genetycznie) spokrewniona osobe.
Jesli np. Rose bylaby jej biologiczna corka to obie by dostaly kolorek.
Edit: Tym razem przedstawiłem POKOLENIA.
Oczywiście pokolenie nie jest równe wiekowi. W końcu możliwa jest sytuacja, gdy ktoś jest starszy od swojego wujka.
Rawr!
*Zagląda na drzewko w 521 poście tego tematu.*
Ooo, jestem najbardziej spokrewniona ze wszystkich. (Realy?)
*Patrzy na drzewko z 526 posta.*
Ale ten Nicio się stara.
Pewnie coś źle, ale jbc to mnie poprawicie.
Rawr!
Kolejne poprawki - jak zwykle proszę o uwagi.
Rawr!
Pięknie! W końcu doczekałem się szwagierki.
W lewym dolnym narożniku pojawia się imię Sarabi, a to jest błąd. Niciu, imię tej użytkowniczki to Sabiri.
Och, racja. Gratuluję spostrzegawczości.
Poprawione.
Rawr!
Piękne, choć zaiste moda na sukces. Rozumiem, że pokolenia nie muszą oznaczać wieku, gratuluję wytrwałości i pomysłu z kolorami.
A gdzie ja?
A gdzie ja?
Po pierwsze jesteś na forum od kilku dni. Po drugie nie masz żadnej rodziny na forum (rodzeństwa, rodziców, partnera), więc nie ma nawet powodu dodawać Cię do drzewka. Od razu wspomnę, że wyimaginowanych postaci nie uwzględnia się.
Ostatnio edytowany przez Mariutunio (2013-12-31 12:37)
Mam partnera ale z innego forum.
A jest na TYM forum? Jeśli nie to koniec tematu, a jeśli jest to oboje musicie wyrazić zgodę na dodanie do drzewka.
Chciałam tylko zauważyć, że, z tego, co mi wiadomo, Ness jest rodzoną córką Nalimby i Caro.
A jest na TYM forum? Jeśli nie to koniec tematu, a jeśli jest to oboje musicie wyrazić zgodę na dodanie do drzewka.
Będzie zakładał tu konto.
Jakieś aktualizacje w temacie rodziny?
Rawr!