Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Nadszedł już czas, aby ktoś przedstawił nasze wspaniałe Stado. Oczywiście tym szaleńcem jestem ja. Narysowałam bowiem aż 18 postaci na jednym rysunku. Efektem mojej 5-cio dniowej pracy jest ten oto rysunek:
P.S. Szkic i gotowy obrazek jak zawsze w mojej Twórczości.
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-07-14 21:21)
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Goldi, pięć dni pracy popłaciło. Obrazek jest śliczny
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Zgadzam się. Rysek wyszedł wspaniale.
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Prezent urodzinowy dla naszej Waterkill, jej smocza podobizna:
P.S. Jak zwykle zapraszam do mojej skromnej ale własnej galerii, gdzie oczywiście jest ten rysunek, a także jego szkic.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Taki skromny prezencik dla Caro z okazji jej urodzin
Nie patrz na nogi, plzz x.x
>> deviantART>> KoziolTerrorysta
''Every place you've ever imagined... It's real. There's a fictional city in your mind, and you know every corner of it. Your mind is a world. Each of us is a place."/ Porter Robinson // 【=◈︿◈=】
To jeden z najlepszych prezentów jakie otrzymałam na urodziny, ever. Dziękuję z całego serca
Dobrze ci idzie, a smoczek się naprawdę wyróżnia. Przyłożyłaś się.
Łiii! Nawet ja jestem! I mam brązowe włosy.
Sygnaturka by Kreszer
Teraz ja chciałam bardzo serdecznie podziękować wszystkim za miłe przyjęcie mnie do stada i do nowej rodziny. Zdobyłam tu wiele przyjaciół i nawet jeśli jestem czasem nieznośna to naprawdę dla tego, że cała ta kraina strasznie mnie wciągnęła.
W rzeczywistości wygląda lepiej i kolory są lepsze więc z góry przepraszam za jakość.
Lepiej wychodzą mi rysunki bez kolorów.
Kochacie Króla Lwa? To zobaczcie go w tej wersji: http://www.youtube.com/watch?v=cHbSI7mQFeI
~ Souri od Goldi
Ładnie, ale widzę, że ciągle ktoś tu nie ogarnia moich kolorków. Nos i w uszach róż, łapy po "łokcie" granatowe.
No cóż, i tak ślicznie.
Sygnaturka by Kreszer
Kurcze.. to chyba najlepsza Carotte ever. Dziękuję bardzo <3
Przepraszam Martyś . Następnym razem będzie lepiej.
Kochacie Króla Lwa? To zobaczcie go w tej wersji: http://www.youtube.com/watch?v=cHbSI7mQFeI
~ Souri od Goldi
Ale super Nal Ci wyszedł! Dziękuję bardzo za prezencik.
Spoko, nie gniewam się, Sori. I tak jest śliczne. Może założysz galerię?
Sygnaturka by Kreszer
Więc tak:
1. Dziękuję, że znalazło się dla mnie miejsce na tym rysunku pod spodem .
2. Oba rysunki ładnie Ci wyszły.
3. Załóż galerię .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Fan, poznałam Cię jako pierwszego więc jesteś dla mnie priorytetowy. Poza tym wiem jak bardzo ciężko pracujesz jako moderator i obiecuję, że będę starać się nie robić błędów.
Marto, bardzo się cieszę, że podoba ci się rysunek. Mam nawet fajny pomysł na mowy z twoją postacią postacią.
Cieszę się również, że podoba się głównym członkom rodziny chociaż nie znam jeszcze siostry Marty i Golden więc nie mogłam umieścić jej na obrazku. Oczywiście postaram się nadrobić tą zaległość i cała rodzina będzie w komplecie. Jednym słowem chciałabym wiedzieć jak jeszcze wygląda Nessie.
(Chyba łatwiej będzie narysować wszystkich członków stada )
Jeśli chcecie, żebym założyła galerię (Moje rysunki was nie obrzydzają?) to musicie mi powiedzieć jak.
Jestem tępa w tych sprawach więc proszę o dokładną instrukcję np.: na skrzynkę, żeby nie zajmować tu miejsca.
//1. Wyeliminowałem powtórzenie.
2. Poprawiłem błąd w imieniu.
3. "Chciałabym" piszemy ŁĄCZNIE. ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-20 18:46)
~ Souri od Goldi
Zrobiłam gift dla Goldi na jej urodziny. Podobno już ta głowa kogoś przeraziła.
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
A tam, ładna Goldiś.
A ja nie wiem, czy Water ma jeszcze w ogóle lwią postać. Wszędzie jest jako smok lub wilk.
Sygnaturka by Kreszer
Wooo. Duży postęp na ostatnim obrazku. Podoba mi się ten styl. Taki komiksowy. Chętnie bym zobaczył coś więcej w nim narysowanego.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Jest przecudowny. Na stówę Golden będzie zachwycona.
Proszę narysuj jeszcze dla mnie taki łepek
Proszę, proszę, proszę.
~ Souri od Goldi
Nit, Marta - Dziękuje wam.
Souri - Nie zaszkodzi.
Dzisiaj lub jutro powinno być juz gotowe.
Ostatnio edytowany przez Maisha (2013-10-21 15:36)
Moje DA.
Bardzo tajemniczy link
Dzięki za umieszczenie mnie na rysunkach, Sou! Dzięki po raz drugi za prezencik, Maishu!
~ Goldi by Maro
Mam tutaj coś dla Caro i tak jakby dla mnie. Mam nadzieję, że będzie się podobać.
~ Goldi by Maro
Bardzo ładne, mówiłam że będzie ładniejsze w kolorkach?
Mam małe pytanie, używałaś kredek świecowych czy farb?
Moje DA.
Bardzo tajemniczy link
Ale śliczne. Ten rysunek oddaje prawdziwe uczycie córeczki do swojej mamy. Cudowny tytuł!
Ostatnio edytowany przez Souri (2013-10-27 19:50)
~ Souri od Goldi
Dzięki za uznanie. Używałam kredek akwarelowych firmy KOH-I-NOOR. Tło potraktowałam wodą i tak właśnie to teraz wygląda.
~ Goldi by Maro
Oto rysunek Dla Souri. Niestety zawaliłam anatomię. Nie umiem za bardzo lwów rysować, zawsze pochrzanię coś z uszami i pyszczkiem.
Moje DA.
Bardzo tajemniczy link
Jest prześliczny!
Bardzo dziękuję. Podoba mi się przede wszystkim dla tego, że jest taki wyjątkowy i niecodzienny, a uszy są świetne.
Jeszcze raz bardzo dziękuję.
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-30 21:30)
~ Souri od Goldi
Coś dla Goldi, za tyle pięknych i ciepłych rysunków
Ąąą, dziękuję stokrotnie, mamusiu. Bardzo mi się podoba ten obrazek.
~ Goldi by Maro
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna