Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
- Mnie to tam nie przeszkadza. *Potarmosiła futro przyjaciela stojącego na ziemi.*
*Pod Willą pojawiła się młoda lwica. Rozejrzała się niepewnie dookoła, po czym postanowiła wejść na drzewo*
*Saf usłyszała kroczenie. Podbiegła do drzwi i otworzyła je.* - Witaj. Wchodź, śmiało. *Wpuściła ją do środka.*
*Zdziwiła się lekko, ponieważ nie oczekiwała tak miłego przyjęcia. Nieśmiało weszła do środka*
-Cześć...
- Witaj. Jak się nazywasz? *Uśmiechnęła się do nowej lwicy, a Płomyk podbiegł do jej nóg. Jego palące się aksamitne futro zrobiło się bardziej ogniste z radości.*
-Nita. - *powiedziała i zaczęła rozglądać się dookoła*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-12-08 11:08)
- Miło mi. *Uścisnęła jej łapkę.* - Ja jestem Saphira, to jest Mania, a to Souri. *Płomyk nagle szczeknął na Saphirę.* - O, tak, jeszcze Płomyk. *Potarmosiła jego futerko.*
*Uśmiechnęła się delikatnie i także uścisnęła łapę Saphiry. *
-Kto wie, może mnie polubią?-*pomyślała*
- Jesteś głodny? *Zniżyła się do Płomyka. Poszła za ladę i nasypała mu węgielkową karmę do miski.* - A ty chcesz jakiś koktajl? *Zwróciła się do Nity.*
-Nie, dziękuję. - *pokręciła głową*
-Ładnie tu. - *dodała po chwili*
*Saf przypomniał się jej brat. Jednak nie chciała okazywać smutku przy nowym gościu.*
-Znajdę tu może jakieś miejsce do spania? Jestem strasznie zmęczona. - *dla potwierdzenia swoich słów ziewnęła przeciągle, zasłaniając usta łapą*
-Sorki, to był męczący dzień. - *rozciągnęła się*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-12-08 11:09)
- Tak, możesz położyć się na kanapie. Włącz sobie radio, jak chcesz. *Uśmiechnęła się do Nity i zabrała się za ustawianie szklanek do szafki.*
-Dziękuję. - *uśmiechnęła się do Saph i położyła się na kanapie. Po chwili zasnęła, a ciszę przerywało tylko jej ciche sapanie*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-12-08 11:09)
*Mania popatrzyła na śpiącą Nitę i zachichotała.*
- Mania, co Cię tak śmieszy? *Saf odwróciła się i spojrzała na Manię z uśmiechem.*
- Nic, nic... *Mania odpowiedziała z uśmiechem na mordce.*
- To kto teraz? *Popatrzyła na tor.*
- Ja muszę wytrzeć szklanki. *Powiedziała i wstawiła dwie do szafki.*
*Souri nieśmiało chciała pogłaskać Płomyka Saphiry, ale w porę opamiętała się i podeszła do kominka. Wyjęła z niego mały patyczek i rzuciła go zwierzakowi.*
-To może teraz ja. *odwróciła się do Manii*
*Podeszła do toru i zbiła połowę kręgli.*
//Płomyk to imię. ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-12-08 18:45)
Strony: Poprzednia 1 2 3