Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Taka popularna bajka, a jeszcze nikt o niej nie napisała . Oglądam codziennie kilka odcinków. To mój ulubiony serial.
Co o tym sądzicie?
PS.
I <3 Kowalski
Moje klasa- Lwia i Zła ziemia,Kuba- Skaza,Patryk- Zira,Kacper i inni chłopacy- lwice ze złej ziemi,Ja-Nala,Julka-Kiara,Zuzia i reszta dziewczyn- Lwice z Lwiej ziemi,Pani wychowawczyni- Sarabi,Pani od matmy- Simba,Pan od historii- Mufasa,Pan od techniki- Kovu,
Uwielbiam ten serial! Kowalski, Skipper, Rico i Szeregowy! Do tego Julek, Mort, Marlenka, Maurice... Po prostu kupa śmiechu! A piosenka Ja i mój JJ jest jedną z moich ulubionych!
"Ja i mój JJ u boku po lewej to układ, że hej, hej. To ja i mój JJ!"
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Ja lubię opowieści o Manfredim i Jonhonie!(Jeśli to tak się pisze) I piosenka 'Autobus z piekieł bram!' Kowaskiego! Mam ciarki gdy to słucham i znam to na pamięć!
Moje klasa- Lwia i Zła ziemia,Kuba- Skaza,Patryk- Zira,Kacper i inni chłopacy- lwice ze złej ziemi,Ja-Nala,Julka-Kiara,Zuzia i reszta dziewczyn- Lwice z Lwiej ziemi,Pani wychowawczyni- Sarabi,Pani od matmy- Simba,Pan od historii- Mufasa,Pan od techniki- Kovu,
Lubię obejrzeć od czasu do czasu ale im więcej odcinków oglądam tym bardziej się zastanawiam czy ten serial nie robi się zbyt.. dziwny.
Masz rację, Mutti. "Autobus z piekieł bram" jest piosenką szybko wpadającą w ucho!
Albo fajne jest jeszcze "Jadę ulicą" w wykonaniu Julka!
Julian: Jadę ulicą, opony asfalt drą. Pingwiny jak zobaczą drzewo, na zawał umyrą! (on tak to śpiewa)
Hej! Julian, Julian, on twardy jest jak głaz!
Mort: Jedziemy panie ciut za wolno, trzeba wcisnąć gaz!
Julian: Ach, gonią nas z dużą prędkością!
Mort: Poważnie, to wcisnę sprzęgło!
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Ja to oglądałam, zanim było fajne, teraz jest trochę przereklamowane
O właśnie, Koko ma rację. Już zaczynają kombinować z watkami. Tak na dobrą sprawę Kowalsky i reszta byli świetnie w filmie, serial powstał tylko po to żeby producenci mogli sobie zarobić. Podłapali, że ludzie lubią Pingwiny z Madagaskaru i sru! serial gotowy.
Kiedy ogladalam po raz pierwszy strasznie mi sie spodobal ten serial.
Mialam na to faze. Tapety na komputer, na komorke wszystko to w pingwiny.
Ogladalam je calymi dniami. Teraz sa dla mnie nudne. Moze dlatego ze to juz nie bajki dla mnie.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Lubicie? Ja czasem oglądam, z tatą. Najlepszy Król Julian. A wy co o tym sądzicie? Oglądacie? Jaka jest wasza ulubiona scena? Postać? Piszcie
Nie jestem jakąś super fanką tego serialu, ale jednak lubią sobie pooglądać, niestety ostatnio nie mam czasu na oglądanie jego. (no ale na MLP mam zawsze)
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
Też czasem oglądam (jak natrafię). Moją ulubioną postacią jest Kowalski, nie mam pojęcia czemu.
Ja ostatnio czasami oglądam i nawet ciekawe jest.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Od czasu do czasu oglądam na Nickoledonie, kiedy akurat trafię.
Król Lew:
-Epicka muzyka
-Epicka historia
-Epickie postacie
-EPICKI FILM
Oglądałam każdy odcinek po (co najmniej) trzy razy i już mi to trochę uszami wychodzi. Ale przyznam, że to zacna bajka...
"Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy."- J. Twardowski
Błagam! 3 osoby z mojej klasy przyrzóciły się na Pingwiny, a wcześniej byli wiernymi fananami KL. . Nie chcę nikogo obraźć, ale wg mnie to du***wata bajka. . Naprawdę nie chcę nikogo uraźć!
"Ty i ja to jedno"
" Nie żałuj umarłych, żałuj tych, co żyją bez miłości." ~ Albus Dumbledore
http://krolllewek.blogspot.com/
Błagam! 3 osoby z mojej klasy przyrzóciły się na Pingwiny, a wcześniej byli wiernymi fananami KL. .!
No to głupio, lwiątko11 Smutam z tego powodu.
A tak żeby offtopicu nie robić to bardzo lubię tą bajkę, jedyna z nielicznych, które mnie naprawdę śmieszą. Niestety rzadko ją oglądam, bo nie mam nickelodeon, tv puls ani żadnych takich kanałów. A szkoda xD
Ostatnio edytowany przez wimpy^^ (2014-03-23 17:02)
Uwielbiam tą bajkę, często ją oglądam. Ma w sobie coś, co przyciąga mnie do oglądania
Tutaj każdy z nas
swe odnajdzie miejsce
a krąg życia, krąg życia niech trwa!
Lubię ten serial. Ale nie jest on jakimś z bardziej lubianych. Czasami go oglądam, jak nie mam co robić, a akurat leci.
//Połączyłem tematy. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-08-06 13:25)
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Nie przepadam, ale jak leci w tv to oglądam.
Strony: 1