Nie jesteś zalogowany na forum.
Na pewno? *lwica niepewnie patrzyła na lwa*
- Tak na pewno, nie zrobię tobie nic złego...* odpowiedział i uśmiechnął się do nowej lwicy*
*lwica zeskoczyła* A więc, jestem Yuko.
- Miło mi cię poznać Yuko.* uśmiechnął się* - A ja jestem Eragon* odpowiedział i przywitał się z Yuko*
Mi też miło ciebie poznać.
* Eragon lekko uśmiechnął się i powiedział* - A ty Yuko skąd jesteś? * spytał się*
//"Skąd", a nie "z kąt" ~W.//
Ostatnio edytowany przez Waterkill (2014-02-05 18:20)
Ja... z daleka, z miejsca, którego nazwy nie pamiętam.
//Dodałam brakującą kropkę i poprawiłam sens zdania. ~W.//
Ostatnio edytowany przez Waterkill (2014-02-05 18:21)
- Aaa... ja tez jestem z daleka Yuko, ale ja tutaj teraz zamieszkuję te tereny.* rzekł*
Aha...
//Pisz dłuższe posty. ~W.//
Ostatnio edytowany przez Waterkill (2014-02-05 18:22)
* Eragon usiadł obok Yuko i patrzył się na nią przez parę minut*
*Wstał z ziemi i podszedł na bliższy dystans. Następnie usiadł i w milczeniu z miną niezdradzającą żadnych emocji przyglądał się również milczącym osobnikom.*
* Eragon położył z powrotem się na trawę i czekał na atak Goldi na jego ogon*
Ostatnio edytowany przez Eragon905 (2014-02-05 17:10)
*Z uwagą przygląda się nowej lwicy i Eragonowi. Wybiera odpowiedni moment i atakuje ogon Eragona!*
- Roar! Mam Cię! *Łapie ogon lwa i gładzi go prawą łapką.*
*Eragon lekko zaśmiał się i uśmiechnął, później spoglądnął na Goldi, która gładziła jego ogon prawą łapką. Eragon uciekał swoim ogonem na lewo, prawo, w górę i w dół*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2014-02-05 21:16)
*Goni ogon Eragona. Sprawia jej to wielką radość.*
* Kiedy Goldi goniła ogon Eragona, to on czuł się w tym momencie bardzo szczęśliwy, że mała lwica bawi się jego ogonem. Eragon swoim ogonem uciekał na różne strony i był bardzo szczęśliwy, w tym momencie też czuł się jakby był starszym bratem Goldi*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2014-02-05 21:54)
*Goldi nieustannie pomykała za ogonem swojego przyjaciela.*
* Eragon nadal w tym momencie bawił się z Goldi, był bardzo szczęśliwy, Eragon uciekał swoim ogonem przed Goldi, która chciała go dopaść i go przytrzymać w swoich łapkach. Eragon uśmiechał się do bawiącej się Goldi*
*Yuko siedziała smutna i na nich patrzyła*
* Eragon bawił się z Goldi, ale później spoglądnął na Yuko, i do niej uśmiechnął się i mrugną okiem do Yuko*
*Przerywa swoją zabawę i pełna ciekawości podchodzi do smutnej lwicy o brązowej sierści.*
- Hej, jestem Goldi. A ty? *Powiedziała przyjaźnie.*
* Eragon od tej zabawy z Goldi przewrócił się na grzbiet i popatrzył w stronę Goldi, która podeszła do Yuko, z uśmiechem na pysku*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2014-02-06 20:08)
*Goldi wesoło rusza ogonkiem we wszystkie strony i czeka na odpowiedź lwicy.*
* Po chwili Eragon podniósł się i podszedł do Goldi i Yuko, przy siadając się do nich i uśmiechnął się przyjaźnie*
*W końcu zdecydował się podejść do zbiegowiska, usiadł wśród nich i ze srogim spojrzeniem sucho wycedził.*
-Witam...
Jestem Yuko.. *lwica zobaczyła za dużo lwów i trochę się bała*
* Eragon spojrzał na kolejnego lwa, który no nich przysiadł się powiedział do tego lwa* Hej... * później spoglądnął na dwie lwice*
- Miło mi Cię poznać, Yuko. *Odwraca się w stronę drugiego przybysza.*
- Pana to ja już chyba znam. Warmik, prawda? *Uśmiecha się do lwa.*
* Lew spogląda dookoła na towarzyszy i uśmiechnął się do Goldi i położył się*
*Spojrzał na lwicę i uśmiechnął się lekko.*
-Tak pani, to ja.