Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Wątek zamknięty
I jest fajno, strona jest ciut bardziej... jednolita dzięki temu .
Miałem zamiar stworzyć nowy styl, ale brakowało mi wizji.
A więc część rzeczy, które zrealizowałem dla stylu, który miał się pojawić na forum przenoszę do @frica.
Mam nadzieję, że zmiany się spodobają. Jeszcze ich nie ukończyłem, więc cierpliwości.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Na pytania w stylu "łoesu, cosiestało!!!??" odpowiadam: wprowadzam zmiany, jeszcze nie skończyłem, będzie sporo poprawek. Przywykniecie.
Ostatnio edytowany przez Nit (2014-02-19 03:19)
Można oczopląs dostać (ale to pewnie z powodu przyzwyczajenia).
Ale tak ogólnie, to zmiany mi się podobają.
I mam nadzieję, że ten pasek pod logo zniknie .
A pole logowania, którego nie powinienem widzieć chyba też zlikwidujesz?
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Pasek zniknie. Pole logowania również - i tak widzą je teraz tylko moderatorzy i admini.
To aktualnie możliwość logowania jest teraz tylko na PunPortalu i na stronie logowania?
Chodziło mi o pole logowania, które było widoczne po zalogowaniu. Ale Niciu już to naprawił.
Poprawka - ja popsułem, Lau naprawił.
Jak widać wprowadzam kolejne poprawki.
Jeszcze trochę zmian przed nami. Mam nadzieję, że nie tylko przywykniecie, ale że również wam się spodoba.
Nowe logo i wróciły niektóre zaokrąglenia na stronie. Co sądzicie?
Staram się stworzyć bardziej jednolitą kolorystykę. W następnej kolejności zmienię kolory ikonek przy postach i forach.
Ostatnio edytowany przez Nit (2014-02-27 01:58)
Nie no, mi się logo bardzo podoba. Cieszę się też z zaokrąglonych rogów. Dobra robota, Niciu.
Zaokrąglenia mi się podobają. Logo też nie jest złe. Ale poprzednie wg mnie było lepsze.
//Czy mi się wydaje, czy to ten sam screen co jest na Lwiej Przygodzie?//
Jak na chwilę obecną Twoje zmiany poprawiły, jak dla mnie, wygląd forum. Gratuluję i czekam na ciąg dalszy.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów." Robert Oppenheimer
No, no! Zmiany na lepsze widzę. Forum jest teraz o wiele czytelniejsze. Zaokrąglenia wyglądają dobrze. Logo prezentuje się całkiem fajnie, ale polubiłam jakoś szczególnie to poprzednie.
Dobra robota, Niciu!
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Tak fanie, ten sam.
Jeszcze będę zmieniał dzienne logo, ale to w przyszłości.
Powoli tworzę nową wersję Jdevo (i styl mobilny).
Z tego powodu na razie niestety nie będzie widocznych zmian i poprawek na SLZ, ale bądźcie cierpliwi.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Wątek zamknięty