Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Tutaj można zamieszczać linki do blogów nie mających związku z "Królem Lwem". //Ibilis//
Niedawno zacząłem współtworzyć: http://514pl.blogspot.com/
Wraz z przyjaciółką założyłyśmy wspólnie bloga - Klan Elfów.
Jeśli macie czas, to zapraszam do udziału w członkostwie i rozbudowie klanu
Ostatnio edytowany przez Shadow (2010-11-27 18:58)
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Zapraszam na moją nową opowieść - http://ice-ravens.blog.onet.pl
""Ice Ravens" pojawiło się w moim życiu w wieku 14 lat, w wakacje, kiedy to przechodziłam trudny okres mojego życia. Wpadłam na pomysł, by napisać książkę o dziewczynie i jej problemach, z czasem jednak przerodziło się to w coś nieco innego. Wiedziałam, że zwykłe problemy nie zainteresują czytelników w tych czasach. Musiałam nawiązać do magicznych stworzeń, tajemniczym świecie i magii, która unosi się w powietrzu.
Ice - jak wiecie oznacza lód, natomiast Ravens - kruki. "Lodowe kruki", dziwne, prawda? Ale w tej opowieści, właśnie o nie chodzi. O Białe jak lód (nie śnieg - lód) stworzenia, które toczą bitwę ze zły mocami. "
Byłabym wdzięczna uzyskać wielu nowych czytelników, którzy pomogą mi przejść przez tą historię pełną magii i tajemnic.
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
Niesamowite! Piękne. Fajnie, że dałaś link.
Mój blog z każdą wolną chwilą się rozwija. Aktualnie dodałam kilka bannerków z innych stron, jakieś opowiadania, obrazki, to to nadal jest, ale.. No cóż, nie powiem że nie, ale blog się rozwija, już ponad 100 osób dziennie wchodzi
P.s. Chcecie mieć tam swój baner? xP
[you] widzę cię nawet w tedy, gdy mam zamknięte ślepia, więc nie kombinuj
Dawny nick: Sarmina
FH: nimfanati
Fanfics from the stars
Blog z różnorakimi fanfikami tłumaczonymi na język polski. :awesomecat:
Chomik Chrupek mieszka w klatce, ze swoją siostrą, Pomarańczką. Nie nazywa się tak dlatego, że jej kolor futerka jest mandarynkowy (to Chrupek ma taki kolor), tylko że uwielbia jeść i chomikować pomarańcze.
Znalazłam tego bloga, jak szukałam konkursów... Eh... Tylko DLACZEGO tam trzeba coś namalować. =(
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2014-03-01 18:19)
Wielki powrót
Strony: 1