Nie jesteś zalogowany na forum.
Hmm, z naszej strony aktualizacji brak ;D
A co z "Ness jest rodzoną córką Nalimby i Caro."?
W drzewku jest zaznaczona inaczej.
Rawr!
Ness jest naszą rodzoną córcią.
Ok, a więc w wolnej chwili poprawię.
Rawr!
Potwierdzam. Ness jest naszą rodzoną córką.
Rose zglasza sprzeciw. Bunt przeciw rodzinie zastepczej. Jestem samotniczka =P
Tak jakby chciałam spostrzec, że ja (Leah) jestem przybraną siostrą Shadow i Sambirani
Przepraszam, dodajcie mnie i Kodusia jako rodzeństwo.
Okazało się, że jestem bratem Carottki. Jeśli będzie jeszcze kiedyś drzewko przerysowywane to można mnie tam dorzucić.
Tak jakby chciałam spostrzec, że ja (Leah) jestem przybraną siostrą Shadow i Sambirani
Czy Sambirani to potwierdzi? Szczególnie, że nie jest na drzewku zaznaczona jako siostra Shadow.
Dodatkowo Sambirani jest siostrą Lorise. Sprawa się komplikuje.
Przepraszam, dodajcie mnie i Kodusia jako rodzeństwo.
Kogo?
Okazało się, że jestem bratem Carottki. Jeśli będzie jeszcze kiedyś drzewko przerysowywane to można mnie tam dorzucić.
Gotowe.
Mam nadzieję, że rodzonym.
Rawr!
Pięknie przejrzyste twe drzewo, ale patrzę na nie i jest... mi takie obce. Muszę się bliżej zapoznać z każdym z Was, którzy pojawiliście się pod moją nieobecność.
Kogo?
Użytkownika Maniek-lew.
Nie ma takiej osoby na forum.
Rawr!
Z tego co pamiętam, to Sabiri była siostrą Lazaretha, a nie jego partnerką.
Nit, jak to nie ma? Sam mu nick zmieniałem przecież .
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-05-12 14:52)
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
*Sprawdza dokładniej.* Jakby Tima powiedziała "Marianek-lew" a nie "Maniek-lew", to bym znalazł.
Z tego co pamiętam, to Sabiri była siostrą Lazaretha, a nie jego partnerką.
Ou, rzeczywiście. Poprawię.
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-06-07 11:59)
Rawr!
Hekhym.
Chciałam tylko zauważyć, że Cari jest córką Nessie.
Chyba dobrze?
Rawr!
Czy Sambirani to potwierdzi? Szczególnie, że nie jest na drzewku zaznaczona jako siostra Shadow.
Tutaj Leah, Sami i Shad się dogadały i z ich rozmowy wynika, że są forumowymi siostrami.
Nit napisał/a:Czy Sambirani to potwierdzi? Szczególnie, że nie jest na drzewku zaznaczona jako siostra Shadow.
Tutaj Leah, Sami i Shad się dogadały i z ich rozmowy wynika, że są forumowymi siostrami.
Poczekam aż Sami dokładniej wytłumaczy, bo nie ogarniam.
Poprawki z CB (uwzględnia stwierdzenie Swahili: "a ja jestem swoim bratem").
Rawr!
Nit napisał/a:Czy Sambirani to potwierdzi? Szczególnie, że nie jest na drzewku zaznaczona jako siostra Shadow.
Będą nowe ciocie! <3
http://i.imgur.com/gVm0zgs.png
Zaczyna się robić ciekawie.
Już tylko linkuję bo i tak nic nie byłoby widać na obrazku.
Rawr!
Heh a ja mam spokój i prostotę powiązań rodzinnych.
Myślę, że można by się zastanowić nad oznaczeniami, może nie pokoleń, ale wieku. Zaznaczyć kto się czuje lwiątkiem, kto dorosłym, kto nastolatkiem... co wy na to?
Nie jestem pewna, czy to nie stworzy z drzewka plątaniny plam... Chyba, że trzymać się w różu i błekitnym - np. wraz z wiekiem dawać ciemniejszy odcień?
Nie!!!
Wyobraźcie sobie sytuację, gdzie dziadek czuje się młodszy od wnuczka.
Rawr!
Cam, nie mówię o oznaczeniach kolorami, prędzej ikony.
Nit, no... nie ukrywam, że wolałabym, żeby wszyscy zachowywali się stosownie do swojej pozycji na drzewie, starszości, wiecie, w życiu jak się ma lwiątko to już nie można samemu być beztroskim poszukiwaczem przygód
// Ojj... aż mi głupio poprawiać post naszej Królowej, ale cóż takie obowiązki moda. xD ~ Nalimba //
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2014-05-14 10:17)
Ale lwów to raczej nie dotyczy. Jak już lwiątka odchowane to muszą radzić sobie same.
Rawr!
Nie wiem, czy da się to jakoś zaznaczyć, ale Carissime jest daleką kuzynką Tanabiego. ;>
Niestety zaznaczam tylko bezpośrednie połączenia. Bez wyimaginowanych postaci pomiędzy.
Rawr!
Proszę wybaczyć, że się pytam, ale jaki jest stopień pokrewieństwa między Kiarusią Zerusią a Maroko?
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
"To skomplikowane".
Rawr!