Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Skoro jest już temat o Legendzie Aanga to czemu nie założyć o Legendzie Korry?
W sumie nie będe opisywał własnymi słowami bo mało kto byłby w stanie to zrozumieć. Po prostu wkleję link
http://pl.wikipedia.org/wiki/Awatar:_Legenda_Korry
W chwili obecnej nie mam własnego zdania na temat samej serii, po prostu cieszę się że takie coś wyszło xD, ale w każdym razie warto obejrzeć ze względu na pierwszą część.
Co o tym sądzicie?
Czy 2 seria naprawdę była potrzebna czy po prostu chcą zarobić na sukcesie Aanga?
Jak wypada 2 seria względem pierwszej?
Pusto.
Nie mogę się już tego doczekać premiera na Nickolodeon ma być we wrześniu . Mam nadzieję, że nie "spaprzą" tego.
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Już pojutrze kolejne odcinki!!! Powiem wam, że nawet nieźle to wymyślili, zcywilizowane miasto Republiki, tak, że ta atmosfera jest trochę fajniejsza i bardziej skomplikowana. Naprawdę nie mogę się doczekać!
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Fajna bajka na jednej stronie jest chyba z 10 czy więcej odcinków ale z polskimi napisami.
Dawny nick: Ashley/Lady
Na szczęście mam nickelodeon w TV. No, kreskówka naprawdę fajna, trzyma w napięciu.
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Oglądałam Legendę Aanga, Legendę Korry oglądałam tylko 2 pierwsze odcinki, wydawało mi się to nawet fajne:D
Show me how to lie-You’re getting better all the time-And turning all against the one-Is an art that’s hard to teach-Another clever word-Sets off an unsuspecting herd-And as you step back into line-A mob jumps to their feet
Strony: 1