Nie jesteś zalogowany na forum.
Weszłam tylko na chwilę na forum, by powiadomić, że wrócę na forum w poniedziałek, lub w niedzielę wieczorem. Jutro jadę na biwak harcerski, dlatego mnie nie będzie, ale niedługo wrócę
No cóż, mój lapek jest w naprawie, a ja mam nikłe szanse, żeby codziennie wchodzić na neta. Do tego mam szlaban na 3-4 tygodnie na komputer. Nie martwcie się, nie odchodzę na zawsze. Postaram się zaglądać do Was co drugi dzień. Gdy lapek wróci "cały i zdrowy", będzie mi łatwiej się tutaj dostać. Nie mówię zatem "żegnajcie". Do zobaczenia już niedługo!
Do zobaczenia Goldi. I wracaj jak najszybciej.
A co do mnie...
TO POWRACAM! Mam już za sobą egzaminy i znów mogę tu wpadać częściej.
Golduś, będę za Tobą bardzo tęsknić (nawet jeśli Twoja nieobecność będzie trwała krótko) .
Souruś, nawet nie wiesz, jak bardzo nie mogłem się doczekać Twojego powrotu .
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Będę wchodzić rzadziej. Dlaczego? Powodem jest Wolf Soul - po prostu zakochałam się w tej grze. Drugim powodem jest zadanie z polskiego - prezentacja o polskich poetach i pisarzach. Spokojnie, znów zacznę wchodzić tak, jak wcześniej, jak gra mi się zacznie nudzić i skończę prezentację. Na razie możecie mnie znaleźć w grze (Wolf Soul) pod nickiem Carissime. Zazwyczaj chodzę niebieską postacią, Tią. Tam mogę porozmawiać.
Ostatnio edytowany przez Carissime (2014-05-08 10:29)
Będzie mi Cię brakować Cariś.
A, no i oczywiscie trzymam za za Ciebie kciuki jeśli chodzi o prezentacje. Na pewno dostaniesz najwyższą ocenę.
Ja, GoldenLion, oficjalnie ogłaszam, że powracam na stałe. Koniec kilkuminutowych wejść na forum!
No a przy okazji zawiadamiam, że w najbliższą środę jadę na wycieczkę i w ten dzień na pewno się tutaj nie pojawię.
YAY! Nareszcie nastąpi to, na co czekałem od dłuższego czasu
I życzę Ci udanej wycieczki.
UWAGA: Od jutra do czwartku mnie nie będzie na tym forum, ponieważ jadę na wycieczkę.
W najbliższych ok 2 tygodniach będę zaglądać niestety tylko po to by publikować "Nasze Przygody" ze względu na... zbliżającą się sesję. :dead:
Och, nie wiem od czego zacząć.
Goldi, bardzo się ciszę, że już jesteś z nami i życzę Ci miłego wyjazdu,
Eragon, miłej wycieczki i pamiętaj, że wszyscy tu na Ciebie czekamy,
Kiaruś, trzymam za Ciebie kciuki odnośnie zbliżającej się sesji. Wiem, że to wielki stres ale na pewno dasz sobie świetnie radę.
obawiam się, że zniknę do połowy czerwca: zaliczenia, prezentacje, projekty... dodatkowo okazało się, że doktorek nie miał mnie na liście i mam cały semestr do zaliczenia, bo "nie chodziłam na zajęcia" ... No, nic. A potem sesja. Przepraszam.
Czekam na Ciebie z niecierpliwością i trzymam mocno kciuki, żeby wszystko Ci się tam ułożyło.
Hmm... zastanawiałem się nad napisaniem tutaj, ale może niektóre osoby chciałyby wiedzieć o mojej nieobecności. Od jutra od godz. 22:00 do 8 czerwca nie będzie mnie na forum. Sytuacja spowodowana wyjazdem.
//"Chciałyby" piszemy łącznie. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-05-29 20:38)
Życzę Ci miłego wyjazdu i oczywiście z niecierpliwością będę czekać na Twój powrót.
Życzę Ci miłego wyjazdu i oczywiście z niecierpliwością będę czekać na Twój powrót.
No ja też.
I informuję, że wracam.
Z racji tego, że do studiów (ha ha ha) doszła praca (tu już się zaśmiać nie mogę) moja obecność (i aktywność) na forum będzie ograniczona.
Jutro mnie nie będzie. Jadę do Zatorlandu.
Będę tam od 6:30 rano do 22:00, więc nie wejdę.
Przykro mi z tego powodu LeuvaTai, ale życie to nie przelewki. Życzę dużo powodzenia w pracy jak i na studiach.
Miłego wyjazdu Cari.
Mhmhmhmhmhmh...
Znowu znikam. Znowu jestem chora - na astmę. Gardło mnie strasznie boli, coraz trudniej oddycham, nie mogę mówić i jeść. Ponadto gorączka.
Papa
Życzę Ci jak najszybszego powrotu do zdrowia.
Do szybkiego zobaczenia.
Zdrowiej szybko i wracaj do nas.
Zdrówka Ci życzę! Trzymaj się cieplutko, kochana!
Coś się spóźniłyście, ale to nic. Wracam.
Ostatnio edytowany przez Carissime (2014-06-09 20:27)
Coś się spóźniłyście, ale to nic. Wracam.
Primo: Masz tupet, żeby pisać ludziom, że się spóźnili z życzeniami powrótu do zdrowia.
Secundo: Wracasz? Napisałaś post, że Cię nie będzie, a przez te dwa dni widziałam Cię na forum. Ktoś tu po prostu potrzebuje uwagi.
Proszę mi wybaczyć offa, ale pewnych ludzkich zachowań po prostu nie mogę zdzierżyć.
Nabuzowana negatynymi emocjami Panda.
Lwy, smoki, pandy (i inni)!
Wyjeżdżam. Tak, a wyjeżdżam na tydzień do Grecji na wyspę Kos.
Papa
Ja jadę do Załęcza Wielkiego i wracam we wtorek, więc na forum zajrzę w dzień powrotu lub środę
Życzę Wam wspaniałego wyjazdu. Wracajcie bez uszczerbków.
I ja również życzę wam udanego wyjazdu.
Także i ja pragnę Wam życzyć niesamowitych wyjazdów!