Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
To ja jednak spróbuję...
Na pierwszy ogień w bardzo egoistyczny sposób pójdę...
http://img15.imageshack.us/img15/5831/beztytuuxp.png
JA!!
hahahaha
Nie wyszło mi ucho i jest troche dziwna poza, co?
Ostatnio edytowany przez Aktyta (2010-04-27 09:32)
Żyj tak, aby móc lac na wszystkie wartościowe cytaty, mówiące ci jak byc dobrym człowiekiem...
~Aktyta
No muszę przyznać że jest...GENIALNE!!!!!
Jej dzięki może będę wstawiac więcej tego badziewia...
Żyj tak, aby móc lac na wszystkie wartościowe cytaty, mówiące ci jak byc dobrym człowiekiem...
~Aktyta
Systko sama
Fajnie, że wam się podoba... może później wstawię coś jeszcze...
~Aktyta
Fajnie ten pierwszy rys wygląda;) Wrzuc coś jeszcze!
Mówisz masz
http://img191.imageshack.us/img191/2852/alimenty.png
Aaaaaa zapomniałam wąsów! Wybaczcie mi, prosze!
Ostatnio edytowany przez Aktyta (2010-04-27 15:32)
~Aktyta
Haha! Ale fajne xD
Bardzo ładnie wycieniowany ^^
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
No jak się naogląda KL, to potem takie wychodzi
Podrzuccie mi jakiś pomysł do narysowania, bo nudno
~Aktyta
Narysuj nastoletnich Takę ( Skazę) i Mufasę ! xD
Pozy, mimikę pysków sama wybierz
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Wow!! Ryski super!! Ym... mam prośbe jak sama wymyśliłaś sobie postać może dałabyś rade wymyśleć i mi?? Jak chcesz oczywiście Chodzi o to abyś narysowała jakąś lwicę i mi pokazała a ja bym se ją przywłaszczyła ok? xD Wolna dusza rób jak chcesz nie mam rzadnych wymagań
Mam pytanko... czym rysujesz?
wężowa mama
W sensie programu rysuję w GIMP 2
A w sensie narzędzia, to rysuję pędzlem twardym rozmiar chyba 03
~Aktyta
Ej, świetnie ci to wychodzi *_* Ja lwów w Gimpie nie umiem rysować
Masz może konto na DA? ;D
Jak masz czas to mnie narysuj.
Mychą... Nie mam konta na DA, ale w sumie mi nie potrzebne, bo nie rysuję za często ;p
To biorę się to Taki i Mufasy, bo to pierwsze zamówienie
~Aktyta
Szkoda, bo rysowanie ładnie Ci wychodzi
Dzięki z góry za rysunek ^^
MYSZ ??? Przepraszam bardzo - musisz mieć albo zajeb**** sprzęt albo bardzo pewną rękę...
przecież mysz nie daje takiej swobody jak tablet... ja nic nie rysowałam dopóki go nie dostałam.
boję się myśleć co będziesz wyczyniać, kiedy ty będziesz miała.
Świetnie ci wyszedł kovu,ten piewszy też jest super tylko ma taką troche przymuloną minę ,a z resztą ja sama nie umiem lepiej
//Akyta odeszła. Temat zamykam. Ib//
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Strony: 1
Wątek zamknięty