Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Przeglądam sobie galerię screenów z KL2 i natrafiam na ten:
Od razu pomyślałam, że to Sarafina i Sarabi. A co wy myślicie?
Ostatnio edytowany przez Tima (2015-02-05 14:31)
"Ty i ja to jedno"
" Nie żałuj umarłych, żałuj tych, co żyją bez miłości." ~ Albus Dumbledore
http://krolllewek.blogspot.com/
No dobrze, ale nawet jeśli to... co w związku z tym?
Nie do końca rozumiem sens zakładania nowego tematu.
Tematy są po to by mieć rozkminy - tak jak "czy Simba płacze". Co do obrazka - powinny tam stać faktycznie Sarafina i Sarabi. Jednak nie widzę w nich krzty podobieństwa. Inna kolorystyka, inna budowa ciała - to się po prostu nie klei.
//Temat okej, ale chyba bardziej pasuje do tego działu. Ib//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2015-02-05 21:58)
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
W angielskiej wersji jedna z tych lwic mówi głosem Sarafiny, więc to może być ona. Jeśli chodzi o Sarabi, to w jednej ze scen gdy widać odbicie Kiary, ja w tym odbiciu widzę Sarabi (moje subiektywne wrażenie), więc wydaje mi się, że nie żyje. Jednakże nie ma na to dowodów.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Aż musiałem sprawdzić ile w tym wszystkim jest racji
W angielskiej wersji jedna z tych lwic mówi głosem Sarafiny, więc to może być ona.
I rzeczywiście jedna z lwic ma głos Sarafiny, a konkretnie ta jedna (jako spoiler by było czytelniej)
Przyglądając się nie trudno zauważyć, że jest to ta sama, która stoi obok Nali na tamtym screenie. Dodatkowo na wiki i różnych angielskich stronach kwestia w scenariuszach "My, how you've grown!" jest podpisana jako Sarafina. Sprawdziłem jednak scenariusz, który gdzieś kiedyś odkopałem z archiwów i są tam tylko kwestie wypowiadane przez RANDOM LIONESSES. W napisach końcowych także nie ma Sarafiny, a ta pojawiła się w napisach w KL nawet gdy jej imię nie było wspominanie w trakcie filmu.. Tak więc głos angielskiej Sarafiny u tej lwicy to czysty przypadek bo mógł trafić do każdej innej lwicy w danej scenie.
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.
No dobrze, ale nawet jeśli to... co w związku z tym?
Nie do końca rozumiem sens zakładania nowego tematu.
A co to za problem? Od tego jest forum
Użytkownik został zbanowany za spam linkami reklamowymi.
Strony: 1