Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Myślę, że każdy wie o czym jest ta bajka, może niektórzy uznają, że to dla dziewczyn, ale uważam, że i tak powinien ten wątek tu się pojawić. Jest kilka części oczywiście:
1. Dzwoneczek
2. Dzwoneczek i zaginiony skarb
3. Dzwoneczek i uczynne wróżki
4. Dzwoneczek i sekret magicznych skrzydeł
5. Dzwoneczek i tajemnica piratów
6. Dzwoneczek i bestia z Nibylandii
Obejrzałam oczywiście wszystkie części, najsłabsze wg mnie to 2 i 3 część. 6 część - WYBITNA, najlepsza, mega po prostu - ryczałam w kinie cały czas, nie tylko ja z resztą, jeśli ktoś jest fanem Dzwoneczka, to oczywiście polecam ostatnią z produkcji.
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
Hmm... Moim zdaniem, bardzo fajna bajka. Najlepsze w tym wszystkim jest to, że jak byłam mniejsza nie przepadałam za Dzwoneczkiem. Dopiero gdy podrosłam, postanowiłam go obejrzeć jeszcze raz (wszystkie części) i bardzo mi się spodobał. Nie jest to może moja ulubiona bajka, jednak ma jakiś swój urok. Sympatycznie się go ogląda wieczorem, pod kocykiem i z herbatką w ręce, gdy już znajdzie się trochę czasu do poleniuchowania. Polecam. ^^
Ostatnio edytowany przez Sambirani (2015-04-11 16:28)
wężowa mama
Niestety, nie widziałam jeszcze dwóch ostatnich części. Z tych, które oglądałam najlepsza dla mnie była czwarta - ze względu na wątek miłosny Podoba mi się klimat ,,Dzwoneczka" - muzyka, design wróżek, magiczne krainy... Co prawda bajka ta jest trochę naiwna, ale za to świetnie poprawia mi humor
Strony: 1