Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Zazwyczaj to:
- rysuję
- ogladam bajki
- ogladam Doktora
- czytam
- włuczę się
- spotykam się z przyjaciółmi
- przesiaduję w kawiarnii
- próbuję coś tworzyć na kompie
- gram na pianinie
- słucham muzyki
- paczam co tam na forum
- jeżdzę na rowerze
- jem żelki
1 spotykam sie ze znajomymi ale najczęściej z moją bf
2 slucham muzy (prawie cały czas )
3 piszę rpgi
4 śpiewam
5 uczę się rysować
6 gram na kompie
7 jeżdżę na dlugiiiie spacerki moim ukochanym góralkiem
8 czytam dużooo książek ale w wakacje zachorowałem na lenia
9 przeglądam besty, komixxy itp
10 i no ten yyy ... Czytam artykuły o psychologi * wiem że to dziwne ale też bardzo fascynujące poznawać świat oczami innych ludzi i rozmyślać dlaczego podejmują takie a nie inne decyzje, pewne zmieni mi sie jeszcze 1000 razy ale na obecną chwilę wiążę z tym przyszłoś a mianowicie chciał bym pracować z ludzmi w moim aktualnym wieku ( byle nie nauczyciel lepiej pedagog lub psycholog ) *
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
W czasie wolnym czytam książki, surfuję po Sieci, spotykam się z bliskimi, podróżuję (jeśli mogę), czasem zajmuję sie jakimiś pierdołami:). Staram się aktywnie wykorzystywać wolne chwile.
"Otaczają mnie kretyni…"
Moje zainteresowania i sposoby na spędzanie wolnego czasu są najróżniejsze : D
1. Rysuję - chociaż nie robiłam tego od dawna. Zazwyczaj rysuję konie, lwy i wilki. Czasami smoki a o wiele rzadziej ludzi.
2. Słucham muzyki - często współgra to z rysowaniem, ale nie zawsze.
3. Czytam książki - zazwyczaj fantastyka.
4. Oglądam filmy lub filmy animowane - zazwyczaj z siostrą lub z siostrą i mamą, nikt nie jest za stary na bajki ; D
5. Oglądam telewizję - jednak oglądam mało programów. Zazwyczaj Top Gear (co jest moim nałogiem od roku), Wipeout i Anatomia głupoty. Ewentualnie może akurat coś leci na HBO ^^
6. Piszę ze znajomymi
7. Wychodzę z przyjaciółką
8. Spędzam czas na forach
9. Gram - zazwyczaj Feral Heart lub Need for speed
10. Próbuję napisać jakieś opowiadanie ^^
"Półprzeźroczyste skrzydła zatrzepotały w powietrzu i po raz pierwszy od setek lat noc ożyła muzyką smoków."
"– Czy można okazać dzielność, bojąc się jednocześnie?
– Tylko wtedy można być naprawdę dzielnym."
Strony: Poprzednia 1 2