Nie jesteś zalogowany na forum.
Aa... a co jak dwum osobom śni sie to samo jednej nocy? :p
Żyj tak, aby móc lac na wszystkie wartościowe cytaty, mówiące ci jak byc dobrym człowiekiem...
~Aktyta
Kiara, ja już dawno powinnam była coś z tym zrobić, bo i tak początkowo to zaszło za daleko...Uległam mu głupia bo obrączki nie nosił. Teraz ją ma. I nadal robi swoje. Podrywa różne kobiety, a gdy widzi mnie z innym facetem (np. na diskodżambo ) to tak się patrzy jakby miał nas pozabijać....
Byłbym zapomniał, że zapamiętałem sen
Teraz już mało pamiętam ale ogólnie śniło mi się, że Simba obserwował śmierć Kopy ale... spadającego w przepaść tak jak Mufasa zdziw , w potem gdzieś biegł (chyba do raju zdziw), międzyczasie pojawił się jeszcze Rafiki i... obudziłem się.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja też miałem ze trzy w czym jeden ten, w drugi było wmieszane nasze stado a trzeci już zapomniałem
Uciekająca panna młoda?
Przypomniało mi się, że Rafiki powiedział Simbie, że nikomu się tam nie udało zabiec
a ja miałem ostatnio taki sen że się budze a woda prawie mnie dosięga(że niby powódź) a mieszkam na 2 pietrze w mieście tak na oko to z7/8 metrów, ciesze sie że to tylko sen taka powódź to dopiero byłby kataklizm
Pusto.
Ja jak zawsze codziennie mam sny Ale niechce mi się wszystkich zapisywać... pamiętam prawie wszystkie.
Sen I
Jechałam z kimś <kierowcy nie znałam, a twarzy nie widzałam bo była noc> samochodem, byłam związana i miałam zatkaną buzie. Strasznie pędziliśmy, a była burza i ślisko było. Prubowałam krzyczeć, szarpałam się i tak dalej A on nic jechał jak opentany. Nagle zza zakrętu wyjechała cięzarówka <też była strasznie rozpendzona> i wjechaliśmy prosto w nią. Ona wybuchła i umarliśmy na miejscu. Straszne to było, a gdy się obudziłam wszystko mnie bolało...
Sen II
Ale ja teraz mam sny... Znowu byłam związana i zaklebnowana, a kołomnie stał ten sam męszczyzna co wcześniej, nie był stary ok. 20lat. Staliśmy na jakimś urwisku, było dość wysoko ok 1 km xD No i dureń popchnął mnie i zaczełam spadać. Nawet fajnie się leciało, taaa no strasznie fajnie xD Było słychać jak się smieje. A podem zniknął. Lecieć nie można bez końca. W końcu wylądowałam, jeśli można to tak nazwać. Cała się połamałam i strasznie krwawiłam, ale odziwo jeszcze widziałam coś. Nagle przyszedł ten gościu i popatrzył na mnie ze zdziwieniem, wyjął pistolet i szczelił mi w łep. Ałćć to bolało... No i koniec snu...
No i narazie tyle... Może wiecie z kąd może mi się brać ten gościu w snach?? Raz gdy się obudziłam wydawało mi się że nademną stoi, tak wrzasnełam że siostra z mamą przyleciała... Myślały że ktoś się włamał
wężowa mama
może to jakieś podświadome wspomnienie, np. z filmów, lub widziałaś go raz w życiu na ulicy, ale twój mózg go zapamiętał. chodzi o to , że tak na prawdę interpretacja snów nie ma sensu, bo są to wolne wizje - to tak jakbyś chciał zinterpretować LD nad którym panujesz.
A jak on wyglądał w tym drugim śnie, może tak http://www.joemonster.org/art/12636/Sni … mezczyzna_ ?
- - -
A dziś mi się znowu śniło stado, niestety zapomniałem zanotować i pamiętam tylko, że rozmawiałem z Kiarą, a ostatnia część rozmowy (tuż przez obudzeniem) była o rysunku
Jeśli chodzi o sny to doświadczam ich w prawie każdą noc. Pamiętam że największym koszmarem mojego dzieciństwa było uciekanie w mojej niewielkiej kuchni przed rozwścieczonym bykiem.
Miałam tez parę snów dotyczących tlk, ale pamiętam tylko jeden. Siedziałam jak zawsze w szkole gdy Rafiki przyszedł do mnie i oznajmił mi, że Simba nie żyje, a ja muszę znaleść Mufasę, który ukrywa się na pustyni. Czy jakoś tak mniej więcej. Pamiętam też że później szłam przez tą pustynię z jakimś lwem, ale jakim już nie pamiętam.
Ostatnio edytowany przez Lori (2010-07-22 08:30)
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
To nie jest zły pomysł Może kiedyś... (jak mnie najdzie wena )
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Miałem sen z Nalą i Kiarą - forumowe vs (xd) filmowe (dorosłe), ale nic więcej nie pamiętam.
Nahahaah czaicie to , mi sie często śnią ludzie z netu Albo sytuacje na jakichś forach itd : D
Parę tygodni temu postanowiłam zrobić takie coś, że pogram w rózne gry które uwielbiałam kiedyś ale dawno nie grałam. Zainstalowalam heroes 3, starcrafta, pare innych gier i mi sie przysnił taki zarąbisty świat w którym wszystko z tych gier było pomieszane Nawet pokemony tam były!
Rzeczywiście poryty sen:
Zerg: Ifrycie, wybieram cię! *rzuca pokeballem
:awesomecat:
Wczoraj miałam zryty sen O.o
Śniło mi się że pase buraki<w krztałcie owiec>, przyszły banany razem z marchewkami i mi je zjadły. A ja strasznie płakałam i zamieniłam się w cytryne.
Jest do tego wytłumaczenie??? xD
wężowa mama
Jesz za dużo warzyw A tak serio to nie wiem co to może znaczyć.
Mnie się tez kiedyś śniło, że w swojej piwnicy znalazłam starą, zieloną księgę. A później w jakiejś afrykańskiej wiosce wybrali mnie na szamana.
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Rzeczywiście poryty sen:
Zerg: Ifrycie, wybieram cię! *rzuca pokeballem
:awesomecat:
Nie, to raczej było tak , że był świat, widziany z takiej parspektywy jak się widzi wszystko w Starcrafcie, miasta przypominaly miasta z heroes3 ,ale tez byly tam te kryształy i budowle ze starcrafta , i tam byli ludzie i enty (z bastionu) ,pare innych jeszcze stworów ,był zamek z Castlevanii i w ogólee niezła jazda |D
Ostatnio edytowany przez Maroko (2010-08-05 21:15)
Miałem sen, w którym Maroko malowała tęczę, po której Natira jechała na bizonie (zwierzaku oczywiście ) i potem wpadła w białą nicość bo tęcza nie była skończona xD
hehe xD
Mi wczoraj śniło się, że jestem w świecie "króla lwa" tylko zamiast tamtych bohaterów, byliśmy my wszyscy.
wężowa mama
Króciutki sen, chyba związany z tym filmikiem:
[html]<div style="background:#000000;width:440px;height:272px"><embed flashVars="" src="http://www.metacafe.com/fplayer/488925/lion_hugs_a_woman.swf" width="440" height="272" wmode="transparent" allowFullScreen="true" allowScriptAccess="always" name="Metacafe_488925" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash"></embed></div>[/html]
tyle, że przytulałem się z lwem w czymś co wyglądało klatkę schodową jakiegoś bloku xD
Ja miałam dziś dość dziwny sen. Śniło mi się... że miałam sen. Dokładnie! Taki piękny sen, ale później ktoś mnie obudził... I parę minut później, w realu, zadzwonił mój budzik. Trochę dziwne mi się to wydało. Miałam dosłowanie sen we śnie xD
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Mi śniło się ze jestem na pustyni, potem w oceanie, w niebie na chmurach, a na koncu w jadrze ziemi i tam miałam wybrac kogo z krola lwa niecierpie Ja sie niezdecydowałam, i salono wszystkich
wężowa mama
Tak... Sny są fajne... Ale w moim przypadku to nic w prównaniu z tym że jestem... lunatykiem Tak to prawda. I nie zawsze to powód do radości.
Sygn by Laura-comics
~Dżem
A mnie się coraz częściej śni moja własna śmierć. Ale nie taka zwykła, jakaś tragiczna.
Kiedyś mi się śniło, że podczas deszczu jechałam z góry na rowerze, nie wykręciłam i się zabiłam o jakiś krzak xD
A dzisiaj, że szłam brzegiem jakiejś przepaści z koleżanką. Wtedy ona się potknęła i przez przypadek popchnęła, ztedy wpadłam do przepaści. Jak się wtedy obudziłam, to mi się chciało śmiać xD