Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 5 6 7
To ja sobie pozwolę ocenić Twoje rysunki:
Śliczne. Po prostu przepiękne.
To smutne, że sytuacja z 22 obrazka się ziściła, ale ogromnie cieszę się, że jesteś z nami znowu. Nie miałam wcześniej okazji, aby skomentować twe rysunki, lecz wiedz, że ogromnie mi się one podobają.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
SLZ 3.0, otwarte 24 godziny na dobę?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
To nie przypadek, że akurat Ty zobaczyłaś ten samochód z tą rejestracją. To po prostu przeznaczenie .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Jeśli mogę się niegrzecznie podpiąć to przed hotelem w Sztokholmie widziałem Audi A1 z rejestracją z początkiem LAU. Przypadek?
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)
Śliczne, mam nadzieję, że za jakiś czas też będę tak rysował, bo póki, co mogę zapomnieć o ludziach, lwach czy jakichkolwiek postaciach szkoda mówić, jak mi wychodzą, ale za to całkiem nieźle idzie mi martwa natura.
//"Póki" piszemy przez "ó" zamknięte. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-08-18 18:59)
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
W związku ze skomponowaniem małego portfolio na swojej stronie www mogę pochwalić się paroma pracami, które uznałam za godne reprezentować mnie przed ludźmi - nie lwami.
Lubię dawać obrazy w dużej rozdzielczości bo i sama lubię móc się dobrze przyjrzeć i przybliżyć rysunek.
Zbiór ten został wybrany za radą mej nadwornej artystki - Maroko.
Zdecydowanie pierwsza praca najlepsza. Zgaduje, że poświęciłaś jej też najwięcej czasu.
1. Zarówno ładnie narysowany dzbanek jak i kwiatuszki w nim się znajdujące. Urzekło mnie to uszko od niego :'D Również materiał jest niczego sobie. Jedynie butelka wymaga dopracowania. ^^
2. To.. torba? Kojarzy mi się z projektami, które robiliśmy w pierwszej klasie. Wtedy robiłam krwiożerczy toster.. x'D
3. Bardzo sympatyczny lewek. Mimo, że szkic dość ogólny to sprawia wrażenie strasznie miluśnego. (Jeśli zakryje się te 'wkurzone' brwi)
4. Duużo czerwonych kropeczek... To jakaś miska?
5 i 6. Bardzo fajnie wyszły ci palce. Nie są ani za chude ani za grube. Raczej nie ma się czego czepić. ^^
wężowa mama
Dzięki Samiś. ^_^
2 - to portfel a la wąż. Pochwal się swoim tosterem albo narysuj go jeszcze raz. : D
4 - to tykwa.
5,6 - swego czasu bardzo lubiłam rysować ręce bo naprawdę świetnie mi wychodziły. Dziś może było by troszkę gorzej, ale to zawsze kwestia kilku ćwiczeń. ^_^
Na pewno mam jeszcze jeden rysunek. Kiedyś go tu dawałam ale zauważyłam, że wygasł. Może go jeszcze znajdę.
Bardzo podoba mi się portfelowąż i dłonie, sama mam z nimi czasami problem.
"Najprawdziwszym złem na świecie są czyny człowieka."
Sarah J. Maas – Szklany tron
Niezle te twoje pracki! Obejrzalam od poczatku, bo strasznie lubie ogladac ten postep jaki ludzie osiagaja po miesiacach lub latach. Ostanie pracki super ale lewek, to jakby z Bolka i Lolka wyskoczyl. Ale te poprzednie fajniutkie. Najlepsze jak dla mnie to 7, 11 i 21. Najlepiej ci ten zielony lew wychodzil! A to rysunki z 2012! Ciekawa jestem jak teraz bys je narysowala.
PS: Brak polskich literek.. jakby, co
Strony: Poprzednia 1 … 5 6 7