Nie jesteś zalogowany na forum.
Nam jest równie miło! Życzymy ci miłej zabawy na forum.
Witam Cię, Chavine. Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Hej Chavine, witamy na forum i życzymy miłych wrażeń
Cześć i czołem. Baw się dobrze, acz w granicach prawa (i lewa ).
Hej Chavine! C: też lubię i właśnie studiuję informatykę, może będziemy miały kilka wspólnych tematów, oczywiście oprócz Króla Lwa. ^_^
Hejka, miło cię tu widzieć. ^^
Rawr!
Witam wszystkich nowych
Hej! Witam wszystkich forumowiczów. Właściwie, to już dawno (dawno, dawno) trafiłem tutaj, ale dopiero niedawno coś mnie natchnęło, żeby być tu z wami - tak więc jestem hehe.
Witaj Ryksie, baw się dobrze .
Cześć nowi, bawcie się dobrze.
Hej, miło widzieć tu nową twarz. ^^
Mam nadzieję że zostaniesz tu na dłużej.
Rawr!
Sława i chwała Wam, którzy nowi jesteście!
No to ja to biore do siebie.. Bo po takim czasie nieobecnosci, to mozna powiedziec, ze jestem nowa. hihi
Dla Ognika z pewnością.
Rawr!
Oj chyba nie tylko. Nie wiem kto jeszcze zostal z ludzi, ktorych poznalam wtedy. Mozliwe, ze Kiare 0 znam ale to musze sprawdzic w swoich postach
No a tak w ogóle to zostajesz na dłużej?
Kochana, to jesteśmy na jednym wózku. Stara dupa jestem, ale nie było mnie długo, długo na forum i można powiedzieć, że w sumie to bardziej młodziutka jestem w tej społeczności (znowu dają mi mniej niż mam, to chyba moje przeznaczenie xD).
Hehe no to fajnie wiedziec Saraw, ze nie jestem jedynym zywym trupkiem! Oh! A skoro mowa o tym, to zaraz bede znikac na Wolking Deada.
No a tak w ogóle to zostajesz na dłużej?
Chcialabym, bo lubie to miejsce. U mnie to zycie przyczynilo sie do mojej nieobecnosci. Hmm... musze przyznac, ze ostatni moj rysunek byl wlasnie z Krola Lwa! Do rysowania tez chcialabym powrocic ale na to musze sie bardziej zmotywowac.
O nie, wypraszam sobie, może po dwóch dniach świąt człowiek tylko leży i trawi, ale do trupa zdecydowanie mi daleko! Nawet nie jestem blada.
No dobra to byl niesmaczny zarcik. U mnie jeszcze jedzenie zostalo ze swiat. Wiec jesli w najblizszych dniach zoladek mi nie eksploduje, to bede wpadac.
Sufurio, mogłaś nigdy ze mną personalnie nie pisać, ale nie da rady mnie nie znać, skoro byłam od zawsze.
Może się okaże że to już kolejne takie forum , a my już jesteśmy którąś z kolei taką grupą. To wszystko się powtarza , od założenia aż do kompletnego zastoju całego ruchu i od nowa. Tajemnice z przed wieków wychodzą na jaw.
@Athastan, zastoje i odżywania były, ale nigdy wcześniej nie było przenosin forum. To jest pierwszy i ostatni raz, kiedy fizycznie zmieniamy siedzibę. ^_^
ostatni raz, kiedy fizycznie zmieniamy siedzibę. ^_^
Nic w życiu nie jest pewne.
Właściwie wchodzę tu prawie codziennie od jakiegoś czasu, a się ani razu nie przedstawiłam. xD Saraw, bardzo stary nick, jedna z moich pierwszych postaci (2007?). Przeczytałam na jakimś blogu, a że mi się podobał, to sobie wzięłam. Obecnie nie używam, mój pełny nick to Cynamonowa Noc, ale ludzie po prostu mówią do mnie Cynka, Cyń, co komu w duszy gra. Naprawdę mam na imię Weronika, mam 19 lat (w grudniu 20) i zupełnie na nie nie wyglądam. xD Mieszkam pod Warszawą, w samej stolicy studiuję dietetykę. Chciałabym się dostać na medycynę i zostać lekarzem. Nie pamiętam już, jak trafiłam na SLZ, ale podejrzewam, że to była sprawka Nitrola, który wtedy nazywał się jeszcze Tarabu. Choć jestem tu od 2010 roku, to dopiero teraz się poczułam jakoś bardziej pewnie tutaj, wcześniej nie potrafiłam się odnaleźć i tak się pojawiałam i znikałam. Nie lubię kawy, choć akurat teraz piję paskudne cappuchino na wodzie. Chyba jednak następnym razem powinnam użyć mleka. Zaś uwielbiam herbatę, pod tym względem jestem rasowym Anglikiem z ich five o clock (poza mlekiem jako dodatek, bawarce stanowcze nie). No i wodę lubię, jej chyba wypijam najwięcej. Lubię oglądać bajki, bardzo. Disney, DreamWorks i te sprawy. ;D Najczęściej słucham piosenek z bajek, bardzo lubię też instumentale, właściwie nawet bardziej, wolę, gdy jest muzyka, a nie ktoś mi tu śpiewa. Dużo radia słucham, dużo utworów znam, ale nie mam pamięci do tytułów, autorów itd. Żadnej. Musisz mi coś puścić, to Ci powiem, czy ja to znam, może nawet będę umiała zanucić melodię, ale po tytułach nawet nie warto próbować. xD Zdarza mi się rysować. Jakieś predyspozycje do tego mam, drobne zajawki, może gdyby to bardziej rozwinąć, to coś by z tego wyszło, ale najzwyczajniej w świecie jestem leniwa i nie ćwiczę. Lubię tańczyć. Czysto hobbystycznie i dla samej siebie. Generalnie jestem dość ruchliwą i ekspresywną osóbką. Dużo mówię. Oglądam Sherlocka. I Doctora Who. I generalnie jestem zainteresowana kulturą brytyjską. Chciałabym się nauczyć mówić płynnie i bez problemu po rosyjsku. Od 10 lat piszę na różnych PBFach, czy mi to wychodzi? Dunno. Raczej tak. Lubię pisać. Podoba mi się, że można rozwijać tu okienko szybkiej odpowiedzi. Ulubiona postać z Króla Lwa? Sarafina.
Chyba starczy tego gadania, miło Was poznać. xD
Łaał, nic z tego że post spóźniony, kiedy taki obszerny i konkretny. : D
Tutaj Nit był Zawsze Nitem, ale podobno w innych zakątkach lubił się nazywać inaczej. ^_^
Mam zbliżoną historię co ty w kwestii rysowania, osobiście polecam ci po prostu kawę z dużą ilością mleka, opcjonalnie z syropem barmańskim. Ja słuchałam dużo radia jak byłam młodsza, aż się kiedyś dowiedziałam, że słuchanie radia do nauki rozprasza najbardziej ze wszystkich możliwych rodzajów słuchań. Polecam Dr House'a. Osobiście preferuję hiszpański, jeśli już uczymy się drugiego języka.
Oficjalnie - witaj.
Witam wszystkich Jestem tu nowa i mam nadzieję, że jakoś się z wami dogadam
"Kogo obchodzi prawda? Ludzie uwierzą we wszystko, co im powiem!"
~Huricihan
Cześć nowa, baw się dobrze
Witam Cię, Huricihan. Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu.
Witamy cię ślicznie! Miłej zabawy!
PS: Śliczny Adrien w sygnaturze.