Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3
Moje hobby? Ojojoj...
-jazda konna
-wszelka forma rysunku i malarstwa
-rękodzieło
-sztuka dekoracyjna i urzytkowa
-pisanie (scenariuszy, opowiadań, brutalnych i smutnych fanfików z pingwinów z madagaskaru )
-tłumaczenie i pisanie piosenek
-śpiewanie
-aktorstwo sceniczne i przed kamerą
-animacje poklatkowe
-imitacja głosu (zwierzęta i drzwi. Na razie.)
Ale przede wszystkim:
-dubbing
Kocham dubbing, marzę o karierze dubbingowej, czytam o tym ile się da, staram się czegos nauczyć i robię i wstawiam na YT fanduby. Kocham robić fanduby. A teraz będę jechać na warsztaty dubbingowe do Start International Polska (jeah!) nie wiem czy mam w tym jakieś szanse, albo talent, ale... chyba warto spróbować, bo nie można rezygnować z marzeń nie?
We are one.
Troszke tego jest:
Ksiazki-kocham je czytac!
Jazda konna-bywalam na obozach
Gry-oczywiscie GTA
Rysunek-Styl zycia
Lwy-Nie tylko nauka a takze opieka nad nimi
Afryka-Kocham ich kulture, jedzenie, krajobrazy i zwierzeta.
Psy, wilki-Ukochane psowate
Stado Lwiej Ziemi-chyba nie trzeba tlumaczyc dlaczego.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
No cóż moja największą pasja to robienie Animashy. Po prostu to kocham.
Reszta pasji to:
- tresura psów
- czytanie fantasy
- rysowanie (zwłaszcza magicznych wilków)
- muzyczka (nikt mnie nie zmusi do zdjęcia słuchawek)
- harcerstwo
- pomoc w schronisku dla zwierząt
Było by świetnie gdyby znalazł się jakiś fan Animashy
Moje hobby...hmmm...to tak:
- Rysowanie
- Taniec
- Gra aktorska
- Fandubbing ( Kocham podkładać głos swoim ulubionym postaciom. Większość moich fandubów ląduje na you tube )
- Fotografia
- Śpiew
- Tworzenie zdjęć i rysunków w 3D
- Robienie filmów
- Oglądanie bajek i filmów Dsineya
- Samotne rozmyślanie
Teraz jak na to patrzę to widzę ile tego jest ( A chyba o czymś jeszcze zapomniałem... ). Z mojej strony to tyle
// ~Madame Carotte //
Ostatnio edytowany przez Darkness (2013-03-05 21:30)
"Kłamstwa są jak sprinterzy, prawda biega w maratonach."
Widzę, że do stada dołączył człowiek wszechstronnie uzdolniony koniecznie musisz się pochwalić swoimi pracami.
Ostatnio, z racji uszkodzonego aparatu zabrałem się za obróbkę zdjęć.
Wcale nie trzeba wiele, by z kiepskiego (pod względem oświetlenia itd, ale NIE kompozycji - kadrowanie może pomóc, ale w naprawdę ograniczonym stopniu) zdjęcia zrobić takie, na które się przyjemnie patrzy.
Oprócz tego powoli zaczynam tworzyć szablony stron www, o ile strona techniczna jest u mnie bez zarzutów, to wciąż ciężko mi dobrać wygląd poszczególnych elementów, tak żeby wszystko ze sobą ładnie współgrało.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Niciu, pochwal sie swoimi dziełami psst- jakiego programu używasz? ;>
Pochwalę, spokojnie. Jak będę w domu, tylko przypomnijcie.
Używam głównie dwóch - Color Efex Pro - mnóstwo filtrów i suwaczków, że to tak opiszę.
Oprócz tego - Photo Filtre.
Raczej staram się nie modyfikować zdjęć fizycznie (nie wymazywać jakiś niechcianych na zdjęciu rzeczy), a jedynie poprawiać kontrast, nasycenie, bawić się kolorami, różnymi filtrami (np. zmiękczający, vintage itp.).
Inaczej mówiąc: staram się wywoływać wyłącznie takie efekty, które mógłbym uzyskać równie dobrze stosując odpowiednie techniki fotografii (filtry barwne, fotografia analogowa z odpowiednimi kliszami, odpowiednie szkła itd.), z tym, że bez wydawania kasy na to wszystko, w skrócie - symulując je.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ostatnimi czasy zwiększył się zakres moich zainteresowań
Przede wszystkim, coraz więcej piszę. Opowiadań, różnorakich pseudo-wierszy, a czasem zapisuję po prostu swoje przemyślenia na jakiś temat. Nie wiem dlaczego, ale pisanie daje mi swego rodzaju poczucie spełnienia ;d
Więcej czasu poświęcam gitarze i powoli przygotowuję się do kupna elektrycznej Oby coś z tego wyszło.
Ponadto od ponad pół roku trenuję łucznictwo przy klubie MGOKiS (ale nie powiem gdzie, bo przecież ktoś z was mógłby mnie napaść ;D). Zupełnie amatorsko zajęłam się ostatnio strzelectwem - chociaż własnego sprzętu jeszcze nie posiadam
Od dwóch lat interesuję się też teatrem i w miarę moich (finansowych) możliwości, staram się tam jak najczęściej bywać.
Poza tym gromadzę i chłonę wszelkie informacje dotyczące I i II wojny światowej.
I to chyba tyle... Przynajmniej tyle pamiętam
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Moje hobby to:
- animashe
- krajobrazy
- pisanie stron
- Król Lew (chociaż nie wiem, czy można to zaliczyć jako hobby)
- użalanie się
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Natomiast moje:
-Gra na gitarce
-Słuchanie muzyki
-Robienie fandubów
-Spacery po górach
-Sport: siatkówka, badminton, jazda na rowerze, pływanie
-Od 2 tygodni rysowanie w komputerze
-Oglądanie filmów o zwierzętach
No to takie największe
Ostatnio edytowany przez MrLion (2014-08-23 11:35)
We Are One! X
A moje hobby to szwendanie się. Wszędzie. Lubię odkrywać nowe miejsca
A tak oprócz tego to:
- czytanie książek
- rysowanie
- słuchanie muzyki
- oglądanie bajek
- gra na pianinku
- picie barszczu
- uczenie się różnych rzeczy, o których inni nie mają pojęcia (jakoś lubię wiedzieć więcej niż inni)
- pisanie książek
Moje podstawowe zainteresowania:
1. Rysowanie.
2. Książki, gównie fantastyka.
3. Motoryzacja.
4. Wszystko co związane ze zwierzętami a zwłaszcza z kotami <3
"Półprzeźroczyste skrzydła zatrzepotały w powietrzu i po raz pierwszy od setek lat noc ożyła muzyką smoków."
"– Czy można okazać dzielność, bojąc się jednocześnie?
– Tylko wtedy można być naprawdę dzielnym."
Moje hobby to jazda konna, oprócz tego lubię jeździć na rolkach, snowboardzie i tańczyć:) Ogólnie aktywności fizyczne są moją mocną stroną:) Widzę, że padały już odpowiedzi, że lubicie jazdę konną, może więc ktoś ma wyrobioną opinię na temat rękawiczek jeździeckich Roeckl? Zastanawiam się nad kupnem.. Tutaj można obejrzeć różne modele:
cenzura linku
reklama
Moje hobby to:
-Rysowanie,
-Muzyka,
-Kultura Osmańska,
-MLP
Przeważnie rysuję same kucyki, bo tylko one wychodzą mi najlepiej Powoli zaczynam ćwiczyć również rysowanie innych rzeczy, jak lwy czy kwami. Muzykę dałam tutaj tylko dlatego, że po prostu uwielbiam spędzać przy niej czas Kultura Osmańska to już trochę poważniejsze hobby, ponieważ odkąd zaczęłam oglądać serial "Wspaniałe stulecie" to zaczęłam zbierać plakaty z tym serialem, bardzo polubiłam również język turecki (obecnie się go uczę), budowle oraz historię różnych sułtanów i sułtanek Ostatniego hobby to chyba nie muszę opisywać
"Power is only given to those who are prepared to lower themselves to pick it up. Don't waste your time looking back. You're not going that way."
---
Strony: Poprzednia 1 2 3