Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Najbardziej WS się zmienił. Zupełnie inne mapy, inne modele, do niedawna nie było lwów nawet. DD i LM też się zmieniły, ale mniej. Są niektóre mapy te same, na LM nawet muzyka częściowo jest ta sama. No i wiadomo, że na każdym z serwerów są nowe itemy dodane, nowe mapy, nowe modele, nowe zwierzęta do zabijania. No a jeśli chodzi o IT PL to jest najbardziej podobny do oryginalnego IT. Też są pododawane nowe rzeczy, ale to, co było oryginalne, jest bardzo widoczne. Większość map jest z IT, muzyka jest z IT, modele z IT.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
No po prostu nie da się.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
U mnie ostatnio w wolnych chwilach to właśnie Morrowindowy Skyrim huczy pod maską na zmianę z szybkimi partiami w World of Tanks, wcześniej był to prosty Grow Home na odprężenie popracowe czy zręcznościowy Mark of the Ninja. Od czasu do czasu wkradnie się też Minecraft.
Niemniej jednak, z pracy i do pracy podróżuję pociągiem przez ponad godzinę, a więc de facto ze stareńkim PSP, z emulatorem pierwszego PSXa na pokładzie i kilkoma grami zrzuconymi z moich oryginalnych płytek (Gran Turismo, Spyro) na kartę pamięci, spędzam najwięcej czasu w ciągu doby, jeśli chodzi o granie. ~
Verba volant, scripta manent.
Ściągnąłem Hotline Miami, gdyż zaintrygował mnie soundtrack, ale nie miałem jeszcze czasu siąść do tego. Grał ktoś? Podobno wymaga sporo kombinowania, a przy tym oprawę ma ultra prostą i brutalną
Mój chłopak w to grał, a ja miałam (nie)przyjemność się patrzeć.
Tak, prosta, szybka, masa krwi i flaków, ale trzeba przyznać że trochę trzeba pokombinować, żeby nie padać co 10 sekund. Jeśli ogarniesz ruch na mapie, to da się przejść pewnie za pierwszym razem.
Czyli wymaga cierpliwości i determinacji... nie dam rady xD Ale spróbuję Jak mi się uda przynajmniej pół przejść, to spłodzę tu jakiś opis/recenzję
Aktualnie gram sobie w Otchłań i rysuję mapkę
Dziękuję, z mapami sam sobie poradzę (obecnie mam całe pierwsze miasto odkryte ). Powiedz mi tylko, czy jak giniesz to musisz zaczynać od początku i żaden save nie pomoże?
Sonic & All-Stars Racing Transformed
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
koło fortuny na wp8.1 (lumia 535ds)
>>>>>>KRÓLEWNA ŚNIEŻKA<<<<<< "Ooo... jestem, jaka jestem
Ooo...robię zawsze to co zechce
Chociaż wstaję bardzo wcześnie
Bardzo późno chodzę spać
Czasem nawet sobie przeklnę
Zgadnijcie, jak" ~Łzy
Sonic & All-Stars Racing Transformed
Na Xbox 360?
Szaman, Lord Cesarstwa Doliny
Mówca Praojców, Mistrz Protokołu i Protektor Tronu
Starodawny, Pierwszy Zaprzysiężony, Strażnik Pieczęci i Pan na Szarej Twierdzy
~ wcieleń ma wiele... ale to tu wszystko się zaczęło.
Na PC (Steam). A szkoda, bo czuję że moglibyśmy pograć.
Mam też wersję poprzednią (bez transformed), też na PC.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Obecnie to gram w Digimon Masters online - typowy pochłaniacz czasu, no i jeszcze w FH
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Strony: Poprzednia 1 2