Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Hej,
Nowy bajer na SLZ - upload plików.
Wystarczy że klikniecie "Załączniki" pod oknem pisania postów:
następnie wyślecie plik za pomocą formularza, który się pojawi, po czym wybierzecie jedną z dwóch ikonek:
Po lewej, dwa prostokąty - wstawią do treści posta miniaturkę, po której kliknięciu wyświetli się pełna wersja obrazka.
Po prawej, jeden prostokąt - wstawią do treści posta pełną wersję obrazka.
Uwaga: pamiętajcie, że pliki będą dostępne również dla niezalogowanych.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Gdzie są te przyciski? Nic nie mam pod oknem pisania postów.
Hm, jesteś na komputerze czy na telefonie?
Jestem na komputerze.
Możesz dać zrzut ekranu?
Maru, ale pliki załącza się tylko przy postach. Może w przyszłości dodam tę opcję na CB.
Maru, ale pliki załącza się tylko przy postach. Może w przyszłości dodam tę opcję na CB.
Mi też nie działa. To wina "niestandardowego" stylu?
Powinno ci się otworzyć nowe okno. Nie masz przypadkiem zablokowanych wyskakujących okienek?
Powinno ci się otworzyć nowe okno. Nie masz przypadkiem zablokowanych wyskakujących okienek?
Wyłączyłem blokowanie wyskakujących okienek, ale nie pomogło to (jakby coś chciało wyskoczyć i tak zobaczyłbym komunikat). W noscripcie krollew.pl jest wyjątkiem, wyłączanie globalne nie zmienia sytuacji, ghostery nie twierdzi by cokolwiek blokowało, a adblocku nie dodawałem żadnych blokujących tu skryptów, http everywhere wyłączone/włączone też nic nie zmienia.
Czy winowajcą może byś system Lubuntu 16.04.1 bądź przeglądarka Firefox 48.0 (nie robię tego spod W98SE i Netscape'a, choć na nich forum jest nawet używalne xD)?
Ok, problem rozwiązany - winiło ghostery.
Strony: 1