Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 24 25 26
Jak Ty pięknie rysujesz ;_;.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Jakość zdjęć kiepska ale uwierzcie, że mam takiego lenia... nie chce mi się poprawiać ;<
Szkic wykonany na szybko. Jakieś 10 min pracy max:
Szkice oczu, również na szybko:
Rysunek z modela:
Obraz o dość sporym rozmiarze wykonany akrylą:
Na bieżąco dodaje prace na instagrama. Jedyny portal w tej chwili, na którym cokolwiek dodaje. https://www.instagram.com/pauulina03/ <3
wężowa mama
Naprawdę piękne! Zwłaszcza dwa pierwsze zdjęcia, nie potrafię prawić komplementów, ale bardzo mi się podoba!
"Najprawdziwszym złem na świecie są czyny człowieka."
Sarah J. Maas – Szklany tron
Ojej, Samiś! <3
Mi właśnie ten najszybciej wykonany szkic najbardziej się podoba!
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Rozwijasz się w niesamowitym tempie. To już jest wysoki poziom. Widać, że chcesz zacząć nowy rozdział, wejść na wyższy level, ale może trochę zbyt pochopnie skasowałaś dA ^^
Samiś, można wiedzieć co się stało z twoim dA?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Słońca moje! Jeśli ktoś jest ciekawy co się stało z moją twórczością przez ostatnie lata z chęcią wam pokaże. Co prawda miałam chwilową przerwę jeśli chodzi o rysowanie dla samej siebie ale cały czas siedziałam w tym temacie. Obecnie pracuję jako ilustrator/grafik kreatywny i cały czas staram się iść do przodu. Serdecznie zachęcam do zerknięcia na https://www.instagram.com/peenchii_art/ oraz https://www.artstation.com/peenchii gdzie staram się na bieżąco wstawiać nowe ilustrację. Tutaj wstawie pare z nich licząc na to, że dacie znać co o nich sądzicie :'3
wężowa mama
Cieszę się że cały czas i to tak dość intensywnie siedzisz w temacie rysowania. Jestem bardzo ciekawa jak wyglądały by dziś twoje lewki, po takim upgrade umiejętności.
Ta martwa natura z kotem jest łał, jakby nie było tak depresyjne z tą czaszką to bym machnęła na tapetę. xD
Ostatnia grafika z opaloną dziewczyną też jest interesująca.
Nie mam teraz siły (i zaraz idę spać ) na pisanie recenzji tak dokładnych na jakie te prace zasługują, więc napiszę krótką notkę: są świetne i w dodatku utrzymane w różnych stylach (co raczej jest atutem ).
A tak nawiasem mówiąc dwie pierwsze prace nadawałaby się na ilustracje do powieści z gatunku fantasy. Zwłaszcza druga z tym gadem/płazem (to rzekotka?) kojarzy mi się nieco z „Niekończąca się opowieścią” przez swój baśniowy klimat.
Cieszę się że cały czas i to tak dość intensywnie siedzisz w temacie rysowania. Jestem bardzo ciekawa jak wyglądały by dziś twoje lewki, po takim upgrade umiejętności.
Ta martwa natura z kotem jest łał, jakby nie było tak depresyjne z tą czaszką to bym machnęła na tapetę. xD
Ostatnia grafika z opaloną dziewczyną też jest interesująca.
W sumie, jest to całkiem fajny pomysł! Niechaj się tak stanie. Narysuję jakiegoś lewka i zobaczymy co z tego wyjdzie!
I bardzo dziękuje :'3
Nie mam teraz siły [...] więc napiszę krótką notkę: są świetne i w dodatku utrzymane w różnych stylach (co raczej jest atutem ).
A tak nawiasem mówiąc dwie pierwsze prace nadawałaby się na ilustracje do powieści z gatunku fantasy. Zwłaszcza druga z tym gadem/płazem (to rzekotka?) kojarzy mi się nieco z „Niekończąca się opowieścią” przez swój baśniowy klimat.
Bardzo mi miło <3 Póki co rysowanie w różnej stylistyce pozwala mi się 'odświeżyć' w tworzeniu, szczególnie gdy np. przez cały tydzień robie ilustrację na zamówienie. Fajnie, że uznajesz to za atut bo sama też to tak widzę. Niestety spotkałam się z zdaniem, że jeśli ktoś rysuje w paru stylach to nie rysuję w żadnym. Staram się natomiast z tym walczyć.
Zgadza się, jest to rzekotka! Nie wpadłabym na takie skojarzenie (to bardzo miłe!) ale fakt, sama fantastyka jest mi bliska i nie ukrywam, że ilustracje właśnie w tych klimatach są moimi ulubionymi ^-^
wężowa mama
Nie bez powodu istnieje określenie „człowiek renesansu”, o ile warto mieć swój własny „główny” styl, to używanie tylko jednego jest ciut ograniczające.
W sumie... to biorąc pod uwagę że wiążą się z Tobą dość mocno węże (w samolocie ) to czy rysowałaś jakieś prace im poświęcone (zakładam że pikselart z sygnaturki jest Twojego autorstwa)?
To dobre pytanie. Tak się składa, że rysowałam je nie raz ale jeszcze nigdy rysunku nie dokończyłam. X'D Nie mam pojęcia dlaczego. Póki są to jeszcze drobne rysunki, szkice czy właśnie pixel arty to ok, ale każda próba stworzenia czegoś bardziej szczegółowego strasznie mnie męczy. ^^'
Wczoraj miałam miły wieczór z herbatą i świeczkami. Było tak miło, że aż udało mi się stworzyć dosyć ciepłą ilustrację (skończyłam ja robić jakoś o 2 w nocy xD) ! Łapcie, póki gorąca!
wężowa mama
Strony: Poprzednia 1 … 24 25 26