Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 15 16 17
Historia... Jako przedmiot to warto albo nawet trzeba się uczyć, żeby poznać "historię" swojego kraju i jak to się wszystko toczyło przez te wiele lat, że jest tak, a nie inaczej.
Co sądzisz o serialach?
Och, nie doceniasz tego, co masz nie, ani trochę nie doceniasz tego, co masz dopóki tego nie stracisz. - motto Venona.
Dawniej Eragon905.
Postacie, którymi gram: ( JWS- RP -Drakon) Dziewczyna- Lena, Smok- Furio.)
Niektóre są fajne, a niektóre są bez sensu.
Co sądzisz o Impressive Title?
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
że nie ma smaku i już lepiej napić się wody, bo nie ma sensu męczyć się z jednym kubkiem którego się wypije w sekundę.
co sądzisz o filmach z dc?
można by było napisać o tym książkę, ale najbardziej ogólnie mogę powiedzieć, że zarówno ratuje jak i niszczy życie w zależności od wiedzy i charakteru użytkownika.
co sądzisz o paradokumentach?
Niesamowite, z dużym budżetem produkcje opowiadające o trudnych i realnych problemach. Aktorzy z zaangażowaniem grają, świetne efekty specjalne i czołówki. Moim ulubionym odcinkiem jest ten z Dariuszem w wannie. 10/10!
Nie, a tak na poważnie to te lecące na Polscacie to porażka. Te z TVN nie są jakieś dobre, ale nie kaleczą duszy gdy to oglądasz.
Co sądzisz o koniarach?
Nie chcecie jadła, napoju,
Zostawcież nas w pokoju;
A kysz, a kysz!
Adam Mickiewicz 1823
myślę, że preferują bardziej "naturalne" formy przemieszczania się.
co sądzisz o pizzy hawajskiej?
Kiedyś dawno moja ulubiona, teraz wolę bardziej włoskie, ale oczywiście chętnie zjem Ale rozumiem, jeśli ktoś nie lubi połączenia pizzy ze słodkim ananasem.
Co sądzisz o sklepowych batonach?
/Wgl. Mizani wyżej powiedziała o czołówkach w paradokumentach, a jak powstało "Dlaczego ja" to wtedy nieironicznie była to jedna z moich ulubionych czołówek /
We Are One! X
Zależy jakie. Większość bardzo lubię. Moim ulubionym jej Kinder Country(jeśli je zaliczać do batonów).
Co sądzisz o wattpadzie?
Zostawcież nas w pokoju;
A kysz, a kysz!
Adam Mickiewicz 1823
że jest to jedna z rzeczy, które warto zaliczyć przed śmiercią.
co sądzisz o przyszłości ze sztuczną inteligencją?
W sumie już nie wiem ile razy słyszałem, że zastąpi mnie ona w pracy, ale szczerze wątpię Aczkolwiek zapewne będzie się ona pojawiać coraz częściej w każdej dziedzinie naszego życia.
Co sądzisz o niemożliwych do oderwania zakrętkach?
We Are One! X
Trochę denerwują, ale osobiście nie pałam do nich jakąś nienawiścią.
Co sądzisz o baggy jeansach?
Zostawcież nas w pokoju;
A kysz, a kysz!
Adam Mickiewicz 1823
uwielbiam. też mega alternatywa dla tych, którzy lubią wygląd jeansów, ale lubią się luźno nosić.
co sądzisz o zdalnej edukacji?
Obstawiam, że musiała być stresująca dla nauczycieli, mając świadomość, że wszyscy rodzice mogli zobaczyć jak wygląda nauczanie
Co sądzisz o szantach (piosenkach żeglarskich)?
Ostatnio edytowany przez MrLion (2024-05-04 21:13)
We Are One! X
Nie słucham ich. Jednak te które słyszałam mają niesamowity vibe morza( cóż za niespodzianka )
Co sądzisz o egzaminie ósmoklasisty?
Zostawcież nas w pokoju;
A kysz, a kysz!
Adam Mickiewicz 1823
że straszą nauczyciele jakby to było nie wiadomo co, a okazuje się i tak easy (wiem mizani, że ty idziesz - powodzenia)
co sądzisz o kpopie?
Sama chętnie bym podróżowała, ale słysząc o przypadkach morderstw, człowiek się zniechęca. Uważam, że jest to świetny sposób podróżowania.
Co sądzisz o tiktoku?
Ostatnio edytowany przez Mizani_Ash (2024-06-03 15:47)
Zostawcież nas w pokoju;
A kysz, a kysz!
Adam Mickiewicz 1823
że jest to jeden z najmniej potrzebnych wynalazków.
co sądzisz o naszej egzystencji? (przykładowo skąd się wzięła)
Ostatnio edytowany przez Fragus74 (2024-06-13 18:04)
Strony: Poprzednia 1 … 15 16 17