Nie jesteś zalogowany na forum.
Zauważyłem, że dla części tłumaczeń powygasały linki i pomyślałem o ich odkurzeniu. Jako, że nie ma tu możliwości edycji starych tematów to stworzyłem nowy, zbiorczy dla całej serii. Uwierzycie, że to już 10 lat od kiedy wrzuciłem pierwsze tłumaczenie na forum?!?
PS. czy mi się tylko wydaje czy to jest jedyny kompletny zestaw jaki można znaleźć w sieci?
Wyzwanie Nali
Wąż w trawie
Sępi szok
Jaka jest prawda, Zazu?
Opowieść o dwóch Braciach
Podążaj za przywódcą
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.
Prawdopodobnie jest to jedyny taki zbiór, biorąc pod uwagę że to tłumaczyłeś ;-P.
Swoją drogą odkąd widzę tylko linki (na jakiejkolwiek stronie) używające imageshack'a, to mnie krew zalewa.
Napisałem w wątkach dotyczących poszczególnych komiksów - podałem link do tego wątku i zamknąłem oryginalne wątki.
Hmmmm, a masz to zebrane w PDFa na przykład?
Hmmmm, a masz to zebrane w PDFa na przykład?
Nie i są to jedyne pliki jakie się zachowały. Były kiedyś pliki w lepszej rozdzielczości, obejmujące skany strona po stronie w formacie A4. Jednak 10 lat temu nie byłem specjalnie nimi zainteresowany. Jak już chciałem je pobrać to linki wygasły, a osoba je udostępniająca nie miała samych plików, ani kontaktu z właścicielem.
Jeśli zaś chodzi o PDF to nie mam takiego. Jednak jeśli czujesz potrzebę takiego pliku to chyba nie problem, aby ściągnąć wszystkie grafiki na dysk i "wydrukować" je w jednym pliku jako PDF?
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.