Nie jesteś zalogowany na forum.
Nie robię zwykle fan artów ,ale mnie coś wzięło dzisiaj trochę.
Nudzi mi się.
Do kitu, nie wiem czemu tą zgiętą łapę narysowałam ,macie tutaj przykład jak zryć rysunek jedną rzeczą. W ogole jaki ryj.
Noo ,pierwszy raz narysowałam hienę, ale nie ostatni , muszę poćwiczyć bo to w ogóle hieny nie przypomina. Zdjęcia pooglądam : /
I jakies kurde lwiątko, simbą tego nie nazwe bo to fail.
Tu możecie sobie pooglądać resztę faili i moje postacie. Fan artów z TLK niestety nie ma >:
Skoro na ogół nie zajmujesz się rysowaniem to początki masz niezłe Czekam na więcej rysów
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Po hienie widać doskonale, że przyzwyczajenie robi swoje - za mało niekotowatych rysujesz
Lori - Maroko rysuje już długo, ale nie fanarty. Przejrzyj sobie jej galerię na dA
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Teraz nad komiksem pracuję ,od kilku dni. Internetowym. Będzie podróż w czasie, demony i postapokaliptyczny świat.
Wersja bojowa jednej z moich postaci
Daje bo po tym co zaprezentowalam mozna wywnioskowac ze rysuje okropnie : /
Fajna ta wersja bojowa,, jak walnie kogoś tym ogonem akurat w miejscu gdzie jest kolec to może być nieciekawie dla tej osoby xD
Jakieś postępy z komiksem?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Osobiście strasznie podobają mi się te twoje rysunki O..o Najbardziej pyski i okolice szyji (sama niewiem dlaczego xD) Fajne futerko I moze zdeczko zachude te postacie. ^^
wężowa mama
chetnie, chetnie ,aczkolwiek zrobie to za jakis czas ^^ A nawet dodam cos nowego!