Nie jesteś zalogowany na forum.
Mnie pasuje,a rodzice to nie są nam potrzebni!!
Może i niepotrzebni, ale żebyście mogły zostać "przypięte" do naszego drzewa musicie podac ich imona, imona dzidków, itd.
Pomyślmy. Hmm. Babcia była siostrą Sarabi o imieniu Baysha, a Dziadek to.. Powiedzmy Brat Skazy, Wenedshi. Nasza Mama była cóką dziadków- dołączył się do niej Lew ze stada wygnańców,- Cezont. Matka miała imię Venoya. Może być?
Nie nie nie... musisz dołączyć do naszego drzewa, nie filmowego...
No to czas na poszukiwanie rodziców!! Lori znajdź sobie jakiego partnera i nas adoptuj, co??
Nie mam nic przeciwko temu drugiemu, ale jeśli chodzi o partnera.... x.x
Sorry Dros, ale płeć przeciwna nie wykazuje mną zainteresowania. ;p
A może płeć przeciwna jest po prostu nieliczna i wstydliwa :chytrykot:? xD
Rawr!
Wstydliwości, szczerze mówiąc, nawet nie rozważałam... Może jednak mam szansę nie zostać starą panną...
Że jest nieliczna, niestety wiem...To zmniejsza szanse, że mogę się komuś podobać... Pomimo tej nie liczność - nie mówię, że nie mam kogoś na oku
No dobra.. Jeśli nic innego nie wchodzi w grę, to mogłabym EWENTUALNIE zostać mamą Drosme. Lub ciocią.. Jednakowoż sądzę, że ciepła posadka Starszej Siostry jest najlepsza Więc, kto chce nas adoptować? Lub doczepić do drzewa genealogicznego?
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-09-16 17:47)
Wiecie, wielkie dzięki za propozycję, ale mnie na razie nie uśmiecha się samotne macierzyństwo. W ogóle mi się na razie nie uśmiecha
Może po prostu wymyślcie sobie imiona rodziców (z suahili) i się "doczepcie"...?
Skoro wszyscy to nie bede wyjątkiem ^^ tez chce rodzinke... nie mam wymagań xD moge być ciotką, partnerką, kuzynką, siostrą... itd ale odpada matka O.o za młoda jestem zeby umierać xD
To kto chetny??
Hmm... Sam, będziesz mą sis ? x3
Chyba, że ulotnisz się, jak reszta, którym się ,, zaproponowałam ", jako siostra xD
Serio, jeszcze nikt mi nie odpisał xD
Boją się, czy mnie może nie lubią? xDD
shad jasne ^^ To dla mnie zaszczyt xD
ok mam siske *-* (łiiii) a reszta rodzinki??
Waa xD Ale się cieszę ^^
Reszty trzeba poszukać xD
Shad, wszyscy cię lubią Myślałam, że twoim bratem jest Corvus...? o.O
No właśnie... choć on nie odpowiedział na tę propozycję.
Hmm... Z tego co mi wiadomo właściwie później w ogóle już się tu nie pokazywał... Ale chyba się nie wystraszył...? xD
A ja dalej szukam mojego "lwa z bajki"... W końcu uroda przemija, nie?
Oj, Shadow, chyba trochę się spóźniłem.
Możecie by trojaczkami albo sam będzie przyrodnią sis
Tak... Trojaczki to chyba dobre rozwiązanie...? Cor myślę że, Shad ci wybaczy twój brak reakcji na jej wcześniejszą propozycję xD
A, jednak! Nie jestem taka straszna xD Szkoda... xD Nie, no żart
Corvus, jak dla mnie spoko ^^ Nie mam żadnych zastrzeżeń, co do tego, abyśmy byli rodzeństwem, ale muszę się także liczyć z opinią Sam ^^ Sądzę, że jednak się zgodzi xD
//Mówiłam że nie będzie tak źle xD//
Zgodzi się, zgodzi się. Sam to świetne zwierzę xD O świętej cierpliwości xD
O Lori dziękuje ci ^^ xD
A co do Corvusa to jasne że się zgadzam Yooo ale bajer!! rodzinka się powiękaszaa
Ty ale ja my trojaczki (ale to fajnie brzmi) to znaczy ze my w jednym wieku? :O
jak wolicie, to już proszę ustalić i tu podać.
Szukam Rodziny, w jej skład wchodzą: Prababcia i pradziadek, babcia i dziadek, mama i tata,siostra i brat, kuzyn i kuzynka, ciocia i wujek, partner..
Oczywiście, nie wszystkie pola muszą być zajęte
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-10-16 07:34)
NatirrrrrRRRRRcCCCiiiooo
Z powagą przyjmuję ofertę.
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-10-15 17:29)
A co z wujkiemmMMMM? X)
Wiesz, myślę że aż tyle nas tu nie ma. Radzę sobie wymyślić krewnych. Oto moja propozycja drzewa genealogicznego naszego stada.
http://img219.imageshack.us/img219/2831/drzewoslz.png
Bordowy kolor - obecni członkowie forum.
Niebieski kolor - byli członkowie forum.
Czarny kolor - "fikcyjni" krewni.
Wiem, że drzewo nie jest idealne, ale prosze o wyrozumiałość - robiłam to prawie cały dzień xD Jeśli ktoś ma jakieś zastrzeżenia - pisać.
Aka & Baki???
JA SIĘ PYTAM CO ZA TERMOFOR TO WYMYŚLIŁ!!!???
Proponuję zamiat wyżej wymienionej Aki&Baki wpisać Cetna (suahil.>> Miecz) oraz Wmbani (suahil. >> Pył)
Mimo to, Lori dziękuję za wpisanie mnie do drzewa. W ogóle dziękuję zadrzewo genealogiczne
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-10-15 17:48)
Aka & Baki???
JA SIĘ PYTAM CO ZA TERMOFOR TO WYMYŚLIŁ!!!???
xD Z pretensjami to prosze do twojej siotry Drosme. Ona mi te imoina podała. W każdym razie - dogadajcie się to może jeszcze dziś to poprawię. Dors powinna być na gg (niewidoczna).
Nat - tak wiem. Brakuje jakichś krewnych Mesha i Crusiera ale to straszny labirynt. Postaram się coś z tym zrobić