Nie jesteś zalogowany na forum.
*ma zaciesza* Prawie zapomniałam, jak było mi tu fajnie xD Jestem po prostu wniebowzięta! *ściska wszystkich po kolei*
Hej ! *dołącza się do powitań* Jestem ciekawa co Cię skłoniło ...
A bo gram na nightwood w smoki i kiedy weszłam na forum na zgromadzenie, w dodatku słuchałam piosenek z KL2 to jakoś zatęskniłam I tu wróciłam *ściska Kiare0*
Witam wszystkich. Jestem Ibilis . Przeglądam to forum od ponad miesiąca. Gdy moja siostra (Swala papa ) się zarejestrowała też postanowiłem, że się zarejestruję. Zwłaszcza, że panuje tu miła atmosfera.
Pozdrawiam Ibilis.
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-16 16:22)
Heh. Jak na forum to całą rodziną, nie? Cześć Ibilis! Ja jestem Lori i mam nadziaję że zabawisz tu dłużej niż planujesz
Ibilis, nie przejmuj się. Nati już tak ma Chciała powiedzieć że bardzo jej miło cie poznać.
Mi też miło wszystkich poznać.
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-16 16:45)
Ave Ibilis. Witam w stadzie.
Cześć Ibilis!
Rawr!
Jeszcze raz dziękuję za gorące powitanie.
Ibilis, jeśli miałbyś kiedyś jakieś problem czy coś w tym stylu,\ - ja, Nala i admini zawsze służymy pomocą Mam nadzieję, że będziesz się dobrze bawił. Szczególnie w "Naszym Lwim Stadzie"
Witam kolejnego członka Stada. ostatnio pojawia się sporo aktywnych "lwiątek" :]
A witam w naszym stadzie Ibilis Miło poznać
Mi też jest naprawdę miło Was wszystkich poznać.
I jak podoba ci się tutaj?
Bardzo mi się podoba, że panuje tu przyjazna atmosfera.
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-17 15:47)
No... ja też cie witam Miło, że do naszego stata dołanczają nowi Bądź jak najdłuzej. xD
Witamy! Pozwólcie że się przedstawię nowym stanowiskiem: Jestem Lori, moderator globalny Stada Lwiej Ziemi
Witam nową. Sam w sumie jescze jestem nowy. Mamy nadzieję że podoba Ci się forum.
Cześć Andeliada! Witaj w stadzie, fajnie że w reszcie zdecydowałaś się coś napisać!
Rawr!
Cześć, jeżeli przeczytałaś wiadomość to mnie już znasz . No więc witam Cię, znowu .
Szeri Szeri Lejdi ;3
Witam, witam na SLZ:)
Witam w stadzie, Szeri
Rawr!
Także Cię witam Szeri.
Jak to ujęli moi przedmówcy: witaj. Jestem (patrz nick). Jeśli bedziesz miała jakiś problem na pewno pomogą ci admini, a jeśli akurat będą mieli zły dzień - pisz domnie.
A teraz wybaczcie, wracam do mojego omóżdżającego filmu.
Cześć, Szeri Jestem Shadow, acz mów mi Shad.
Życzę miłej zabawy na forum i znalezienia mnóstwa przyjaciół
Lori ja złego dnia nigdy nie mam Witam wszystkich nowych
Wtam wszystkich nowych ^^
To się wkrótce zmieni Witaj Soul (jaki fajny nick), ja jestem Lori i moim zadaniem jest sprawić byś czuła się tu dobrze i... pomagać. Więc gdyby kiedykolwiek były jakieś problemy - pisz Mam nadzieję, że zadomowisz się tu tak szybko, jak wszyscy do tej pory.
Także witam.
//Avka Ci trochę ucina//