Nie jesteś zalogowany na forum.
Jest to miejsce spotkań dla klubowiczów. Dla nie wtajemniczonych powiem, że nazwa klubu to: Klub samotnych zwierząt przeżywających załamanie nerwowe.
*Przychodzi ze smętną miną. Siada i zaczyna smęcić jedno z opowiadań pod tytułem "Jaka ja samotna..."-_-... Rozgląda się i zauważa, że nikt jej nie słucha. Ignoruje to i nadal ciągnie swój bezsensowny monolog*
-Och, jaka ja samotna... Nikt mnie nie kocha ...
*Nadal nudzi bez końca*
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2013-10-08 20:33)
-No tak... *Mówi bez przekonania*
//Czyli wcielamy plan w zycie? xD//
*Przychodzi bez cienia uśmiechu*
-Czegoś tu brakuje... *przystaje, zastanawiając się*
-Wiem! Sznurka i skrzynki!
//Tak :p//
*Podchodzi do Lori i zaczyna jej smęcić jakieś nudziarstwa -_-*
No wreszcie miejsce dla mnie. * skinęła łbem na powitanie,usiadła i zaczęła myśleć jaka to jest żałosna,nie ma przyjaciół , nikt jej nie kocha i itd. *
-Ma ktoś pogrzebacz? *zapytała ni z tego ni z owego. Jej wzrok wciąz był utkwiony w dal*
*zaczyna oglądać samą siebie. Nie ma pojęcia jak się popełnia samobójstwo pogrzebaczem*
-A jest coś dla mnie?
*spojrzała na pogrzebacz*
-Ja tam wolę stare dobre sposoby *mruczy bardzeij do narzędzia niż do Nali*
hmm...a może znajdzie się coś dla mnie?...
-O znalazłam *Podaje Safurze nóż* Chcesz?
Przyda się . Dzięki .
Zdecydowanie coś dla mnie!!!
Voldek rządzi
*przewraca oczymi widząc spojrzenie Nali. "Jakby się tu zabić?"*
*Siada rozgoryczona na ziemi i patrzy na niebo*
*Patrzy na Nalę i stara się zorientować o czym ona myśli*
*rozgląda się wokół obojętnym wzrokiem*
-Zauważyłyście że nie ma tu żadnego LWA. To jeszcze bardziej dobijające niż to że tu jestem *przewraca się na drugi bok*
-Jaka ja jestem beznadziejna.... *mówi cicho*
Uwaga!*Patrzy na wszystkich z uroczystą miną* Jeżeli ktoś szuka drugiej połówki może to ogłosić tutaj, zamiast się zamartwiać. Kiedy jakieś zwierze będzie tu zamieszczało swoje ogłoszenie musi stosować się do tych zasad:
-Musi wspomnieć o swoim wyglądzie i zachowaniu,
-Jeśli ktoś wie jaki charakter/wygląd ma mieć druga osoba, może o tym wspomnieć,
-Zwierzę powinno powiedzieć coś o swoich zainteresowaniach.
To chyba wszystko o tym co jest obowiązkowe, a ty Lori nie myśl o tym, tylko zamieszczaj ogłoszenie .
*spojrzała nieco zdzwiona na Swalę. Po chwili się uśmiechnęła*
-Brawo, Swal. Według mnie to dobry pomysł. Ale wiesz.... Ja szukam... zresztą mniejsza. Pomysł niezły Może więcej osób się dzieki temu zejdzie tu ,a potem zejdzie, w sensie razem
-Lori, chciałaś coś powiedzieć... Ty kogoś szukasz, ale nie chcesz powiedzieć... Prawda...?
Ostatnio edytowany przez Swala (2010-11-11 11:10)
*chce coś powiedzieć ale nie może*
-Ja... Nie. To głupie... *uśmiecha się kpiąco sama do siebie. Po chwili milczenia znów się odzywa*
-Ja szukam kogoś... Z kim nie tylko pójdę do Upendi i będę się cieszyć.... ja szukam kogos przy kim będę się czuła bezpieczna. Szukam MIŁOŚCI. A nie tylko jej zapachu... *ponownie kładzie łeb na łapach*
Ja kogoś potrzebuję, ale to trudne bo jestem tutaj jedyną antylopą . Jeżeli jest tu jakiś roślinożerca, to niech się do mnie zgłosi... Chociaż pewnie nikogo nie ma ...
-Wcale nie jestem w lepszej sytuacji *mówi klepiąc Swalę po ramieniu*
-Jestem niezbyt interesująca.... Więc co dziwić że żaden lew nawet na mnie nie patrzy *zaśmiała się cicho bez powodu*
*przytula do siebie siostrę śmiejąc się*
-Moja droga, gdbyś miała rację to nie siedziałabym tu teraz
-Obie jesteście wspaniałe... *Przytula obie lwice*
-Tiaa... własnie widać xD *wskazuje łapą przestarzeń wokół siebie*
-Po prostu wszyscy są już zajęci... Ty możesz sobie kogoś odbić... A ja nie
-Odbić? Nie, ja nie z tych Najwyższy czas żeby do mnie dotarło że życie to nie bajka. I mojego księcia.... tez nie będzie *zwiesiła łeb*
-Mojego też...
*ociera twarz*
-Nie ma się co zamartwiać. Nie są was warci *zwraca się do dziewczyn chcąc im poprawic humor*