Nie jesteś zalogowany na forum.
*Udaje, że nic nie słyszała*
-Oh, jakie to ckliwe ... *Stara się przeszkodzić parze*
//Nie, nie zmusisz//
Ostatnio edytowany przez Swala (2010-11-14 21:35)
A wogóle, to wygodnie Ci na mnie? Nie, żeby mi to przeszkadzało, wręcz przeciwnie
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-11-14 21:36)
A bardzo wygodnie *udaje że Swali nie ma obok* to wracamy do naszej rozmowy? No to o czym myślę?
-Jakie to romantyczne... *Robi się po prstu złośliwa*
*nie słucha Swali*
*Dalej się zastanawia* Może lepiej mi powiedz, bo jest sporo możliwości. *Całuje Mikę*
// spoko, ale widać że Swala jakoś raczej czyta xD//
Hmm, o tobie.. o nas... o stadzie, o tym że cię kocham *całuje Iba* o naszej przyszłosci *uśmiecha się i znowu go całuje*
Ostatnio edytowany przez Mika (2010-11-14 21:44)
-Dobra, nie przeszkadzam wam... *Idzie sobie*
//To moja decyzja, nie Twoja, Mika. A jak masz coś przeciwko to wrócę//
//po prostu to jest niegrzeczne gdy wchodzisz z butami w naszą prywatność..//
//Piszesz na forum, mogę to czytać . Ale koniec kłótni //
Tak jak mówiłem, długo bym zgadywał. *śmieje się*
//Już wcześniej tu zaglądała. Jak byliśmy w tunelu//
//wiem, ale miałam to gdzieś, a kiedy ktoś wie, że to jest już bardziej prywatna rozmowa to się nie powinno czytać i wtrącać, a tym bardziej reagować na to, że napisałam wypad, bo to oznaczało że czytała wszystko, nie ważne, koniec kłótni.//
Tak, bardzo długo *uśmiecha się*
*Dalej się śmieje* Całe szczęśćie, że mi powiedziałaś. *Uśmiecha się*
no *wstaje z niego i się otrzepuje z trawy* to gdzie teraz? *widzi że czas z powrotem płynie*
Hmm...Co by tu? Może tam? *Pokazuje polanę* Miejsce w sam raz by potańczyć.
No ok *idzie w stronę polany*
*Także tam idzie* To co tańczymy? *Zaczyna lecieć Can you feel the love tonight*
No jasne *bolą ją już trochę łapy, ale spokojnie tańczy z lwem*
*Zauważa, że coś Mika wygląda na zmęczoną* Wszystko dobrze?
Tak *kręci jej się w głowie* Znaczy nie jest dobrze *siada i próbuje złapać dobrą widoczność*
Połóż się i weź kilka głębokich wdechów. Czy widzisz migoczący punkt przed oczami?
Na razie to ja widzę jedynie trzech ciebie i cały świat mi się zamazuje *próbuje się otrząsnąć*
To mimo wszystko dobrze. Gdybyś widziała migoczący punkt, to pół dnia w męczarniach. To może połóż się tak. *Układa Mikę tak, by krew z nóg dopłynęla jej do głowy*
Wiesz nawet wygodnie *uśmiecha się i próbuje łapą dotknąć pyszczka Iba, ale jakoś nie trafia w swój cel*
Powinno Ci zaraz przejść. *Uśmiecha się do Miki* Poprawia się? Czy mam wymyślić coś innego?
*teraz widzi już 10 Ibilisów* yyy, tak poprawia się *kręci głową jakby karuzele miała nad nią*
To dobrze. A kiedy Ci się zaczeło? Chyba niedawno?
Dopiero 5 minut temu? *cały obraz jej się rozmazuje* To źle jak się obraz rozmazuje?
O ile nie migająco, to nie tragedia. Czy czujesz ból w zębach?
Nie, generalnie nic nie czuje *widzi coraz mniej i słabnie*