Nie jesteś zalogowany na forum.
// Sory, pewnie usunełaś tamten post... Przez chwile nie pokazywały mi się posty //
// Mi tak, ale spoko edytowałam posta... //
*zeskakuje na duł i ląduje w wodzie*
- taaa... Ale super *szeroki uśmiech*
*Wskakuje do wody*
-Mmmm... To jest to...
*Wchodzi do środka, zanurza się w gorącym źródle* O, wreszcie wraca mi czucie w łapach i ogonie.
-Ach, nareszcie...
*Wchodzi i zanurza się w wodzie*
*Na chwile zanurzyła cały łeb*
- nie wiecie ile moze trwać ta "zima"?
*całuje Humpgrey'a krótko*
-Dziękuję *mowi uśmiechając się promiennie*
*Wygrzewa się* Jak myślicie, długo będziemy musieli tu siedzieć?
To dobrze. *Przypomina sobie* Jak była powódź, to urwałem spory kawał grzywy, żeby zatkać przeciek. Masz pomysł, jak sprawić, by szybko odrosła?
*Rozkoszuje się ciepłem*
-Ale tu fajnie... *Rozluźnia się*
*spojrzała z tęsknotą w kierunku w którym poszedł Humphrey. Położyła się w kącie, zwijając w kłębek*
*podeszła do Lori*
- Uśmiechnij się... Popatrz na to inaczej, na przykład... przynajmniej nie jest nam gorąco (xD) *uśmiechneła się szeroko* - A po co Hump poszedł po zioła?
Eeeeee....chyba dla mnie, zniszczyłem sobie grzywę, żeby zatkać dziurę podczas powodzi. Spytałem go, czy ma na to jakiś sposób. Nie wiedziałem, że pójdzie teraz ich szukać.
*Patrzy na Iba*
-Wiesz, tego braku grzywy wcale nie widać...
To spójrz z tej strony. *Odwraca się, widać sporą wyrwę w grzywie* A tu nie widać?
-Nie, nie widać... *Wyrywa mu grzywę*
-Ale teraz widać. :trollface:
-Jak dobrze... *Rozkoszuje się*
Dzięki stary. *Patrzy na Swalę z wzrokiem psychopatycznego mordercy* A masz jakiś środek uspokajający nadaktywne lwice?
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-11-25 20:00)
-Daj mi spokój! *Patrzy na Iba*
Ostatnio edytowany przez Swala (2010-11-25 20:02)
-Odwalcie się ode mnie!
A jak jej podać? Mniejsza, powiedz, czy możesz przyrządzić miksturę regenerującą grzywę. *Patrzy pytającym wzrokiem* Bo teraz, to mam grzywę taką jak miał Nuka...
-I tak ładnie wyglądasz . *Śmieje się z lwa*
-Ale tu ciepło... *Patrzy w dal*
*Patrzy na Swalę. W myślach zabija ją i urywa jej wszystkie nogi, ogon, głowę. Następnie rzuca zwłoki na pożarcie hienom. Uśmiecha się do swoich myśli.*
-Ib, o czym myślisz? *Pyta brata*
*przyszedł pod wulkan w nadziei ogrzania się, niestety pogoda nie pozwala mu użyć skrzydeł*
-Evil! Chodź do nas! *Woła do lwa i pokazuje gorące źródła*
//Zapisz się w evencie//
*Wyrwany z zamyślenia*A myślę o eeeee rozrywce. Hieny? *Gorączkowo pyta* Ich lekarze uratowali raz mnie i raz pomogli Mice. Trudno, żebym był wobec nich wrogi.
-Ib już od dawna chciał się z nimi zaprzyjaźnić...