Nie jesteś zalogowany na forum.
Potrzebujemy: szklankę cukru, szklankę mąki, łyżkę soli, dwa jajka, łyżkę soku z cytryny, szklankę suszonych owoców i butelkę whisky.
Najpierw sprawdzamy jakość whisky, dobra prawda? Potem mieszamy mąkę z połową cukru. Sprawdzamy, czy jakość whiski się nie zmieniła. Jeźli jes dobra to dodajemy to siasta jajca i reste sukru. Sprafcamy jakoś fisky. Niesła płafta? Totajemy sałą sól jako mamy i so tam jesce jes pot rękom. Fypijamy sok sytrynofy i sprafcamy cy fiski jes jesce dobła. Fkłatamy siasto to piekarnika i sprafcamy cy fiśki jes jaka pifinna byś. Iziemy spaźźźź.
*zasypia koło piekarnika*
//Wcale tyle nie piję, to tylko wymysł na imprezę (radzę zaopatrzyć się w jakieś tabletki na kaca )//
*Wykonuje wszystko zgodnie z przepisem*
-Mój biedny łeb!-mówi-Wiecie co, śniło mi się, ze tańczyliśmy taniec hula.
Ostatnio edytowany przez Drosme (2010-11-26 22:26)
Siada na kamieniu i roni łzy, które upadają na suchą ziemię:(
-Grrrr. Nigdy więcej alkoholu- obiecuje sobie.
*Patrzy na wszystkich*
-Więc tak: Jestem teraz z Nitem, dlatego nie będę za często odwiedzać klubu. Evil i Drosme, teraz wy będziecie przewodniczącymi klubu, bo widzę, że często tu bywacie. Gratulacje dla nowych przewodniczących aplaus!!! *Wychodzi*
-No to ja zostanę tu na wieki! Może wypijemy zdrowie nowej pary?? Ale tym razem będziemy pić wodę, jeszcze goli mnie głowa po tamtej imprezie
Tak mam xP
-Evil gdzie jesteś? Mamy oblewać związek Swali i Nitrola!
CO?! GŁUPA RŻNIECIE?! A co z Lori?
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-12-04 09:59)
// Cież Lori była z Nitrolem! //
*przyłazi* tak, jestem za oblaniem tego! ;D *wyciąga flaszkę* podoba mi się tu ;3 miałem wpaść tu na chwilę ale chyba zostanę na dłużej ΛΛ
*Rozgląda się* Bycie samotną ma swój urok
-I to niejeden *nalewa jej * -Pijemy za.... ....eeee... za co mieliśmy wypić? xD
- Za związek Swali i Nitrola?
* Włącza muzykę *
- Miłooość roooośnie w okóóół naaas
*Patrzy na Nhem.*
- Muzyka bardzo pasująca do Klubu dla Samotnych... *Wypija swoje* Czy to jakieś sugerowanie??? :chytrykot:
*przełącza na Be Prepared*
-Nhem, nie ma takiego sugerowania! xD
Skoro jesteśmy przy muzyce z Kl.... *Włącza We are one^^*
-Ej, no - nie bawmy się i wysłuchajmy czegoś do końca
*zmienia na piosenkę na "under the stars"*
- Podchodzi. * Przełącza muzykę na "miłość rośnie wokół nas" W wykonaniu Eltona Johna.. * Siada na sofie i przygląda się Evilowi i Korze *
-To oznacza wojnę! *zmienia piosenkę na "to die for"* ; D
*Przełącza na Uprising Sabatonu^^*
-O! Może być
*Wsłuchuje się w muzykę.*
-właściwie to kto jest tu teraz przewodniczącym?
- Chyba ty i Dros.... ja nie wiem, dopiero co przyszłam... *wzrusza ramionami* Czy przewodniczący jest taki ważny?
-ja? Nie wiedziałem xD ale to dobrze - zostaję tu na staje więc przewodniczący nie będą sie co chwila zmieniać ^^
- W takim razie oblejmy to Tadkiem Ja tam jeszcze nie powinnam alkoholu pić ale... w klubie dla samotnych... Gdzie jest Dros????
za sałatą! * krzyczy wskakując na Kor *
Hejka, co robicie?
//Adminie, świeć przykładem. Pisz ddddddddddddłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłuuuuuuuuuużżżżżżżżżżssssszzzzzeeeeee posty. Ibilis//
Rawr!