Nie jesteś zalogowany na forum.
*patrzy podejrzliwym zwrokiem na nhemeye*
Lori co do drzewka... dobra robota ^^ jestem we właściwym miejscu , tylko niewiem co z corvusem bo narazie go nie ma na forum...
Sam - dziękuję. Co do Corvusa - zgodził się byc waszym bratem więc neich teraz cierpi nawet jeśli go nie ma xD
Nat - to czy coś poprawie zależy od tego czy Mesho i Crusier podali tych swoich "zaginionych" przodków. Ale mam nadzieję że tak
To jej decyzja - więc ja tu nic nie mogę zaradzić.
A tak w ogóle... Ja też ostatnio szukam kogoś bliskiego płci przeciwnej
Może ja bym się nadał? :chytrykot:
Z tym, że jesteśmy spokrewnieni (czwarte pokolenie) więc trzeba by zaprowadzić zmiany w drzewie xD
Rawr!
Myślę żę nawet bardzo byś się nadal... Jeśli o mnie chodzi...
Co do zmian w drzewie - jeśli kilka osób wyrazi zgodę... mogę to zrobić nawet dziś.
Właściwie to... Trochę pozmieniałam:
http://img88.imageshack.us/img88/8247/genealogiaslz.png
Nie wiem czy to wystarczy ale mam nadzieję. I tak wiem - zrobiłam straszne zamieszanie, ale bardzo prosze byście na to przystali
Szczególnie ciebie Nat
Fakt, Nati znów niepocieszona, bo młodsza, ale dobra, skonsultuję to z moja mapą i dam znać, jeśli coś pominęłaś.
Ej ale ja także chciałabym być na drzewie =.=" W tej jakże ogromnej rodzinie ^^"
Mika jesli chcesz nalezec do rodziny mosisz znalesc, badz wymyslic sobie krewnych.
Np.: napisz czy szukasz rodzeństwa, czy też wolisz być jedynaczką. Podaj imiona rodziców i opisz mnie więcej przez kogo cię "podłączyć", a już nawet dziś może być na nszym drzewie
Wiecie jak stwierdziłam, że chce być kogoś córką w parach tak tego nie odwołam, kogoś z forum więc poczekam, aż któreś mnie zechce xD
A czy już ostatecznie dogadałyście się z Nalą? Bo jeśli tak to cię mogę dopiąć nawet zaraz
Nala chce, ja chce, ty chcesz Dopisuj
Ostatnio edytowany przez Mika (2010-10-17 09:38)
Szukam brata [ew. siostry], rodziców, dziadków, wujków, pradziadków i ciotki z ameryki. : o
A tak na serio to tylko tych dwóch pierwszych.
Mnie by także przydało się jakieś rodzeństwo !
To możesz zostać moją siostrą, ale brata dalej szukam ;d
Chwilkę, zaraz was przydzielę.... może ... przydadzą nam się na później nowe stada - w sensie niespokrewnione... ale to od przyszłego roku od ? - do wszystkich, od przyszłego roku będziemy tworzyć odrębne rodziny dla nowych abyśmy dalej mogli łączyć się w niekazirodcze pary
proponuję abyście - Kam i Hale zostali rodzeństwem, a imiona rodziców znajdźcie sobie tu : http://kamusiproject.org/
Hale, poprawka : MY szukamy brata ;d .
To Ty poszukaj imienia matki, ja ojca, okej ? ;p
Edit:
bądź sama poszukaj, mi w sumie imię różnicy nie robi ^^
Ostatnio edytowany przez Kam (2011-01-01 23:04)
Nowe stada.... I drugie tyle do roboty z drzewem xD Nie no, spoko ja nie mam nic przeciwko xD Tak będzie wygodniej.
Lori, dbamy, aby nie nudziło Ci się w wolnym czasie ; )) .
Wiecie ja chciałabym znaleźć sobie jakiegoś partnera... Jest jakiś wolny i chętny lew?
Wiecie ja chciałabym znaleźć sobie jakiegoś partnera... Jest jakiś wolny i chętny lew?
A może ja? Jestem nowy w stadzie i czuję się trochę nieswojo... Może razem moglibyśmy się dobrze bawić?
OK, nie mam nic przeciwko...
Hale, być może Taharaki dołączy i zostanie moim bliźniakiem. Pasuje Ci ? ;>
Skoro Fear odszedł ze stada to znów szukam partnera... (możliwe że Taharaki dołączy więc może będe zajęta)
Ja wiem, że są machloje... ale Kam to bądźcie z Tahem bliźniakami... mi dobrze jako córka Iba i Miki xDD
wiem, wtedy napisałam nieświadoma tego, ile się pozmieniało przez ten okres, przez który mnie nie było ;d .
Powinłyście zrobić casting na brata
Ja się upomnę o moje zawyżone miejsce w drzewie, jestem za wysoko..
Jestem samotna i nie wiem jak mogę mieć jakiegoś krewnego, kto by chciał być moim starszym bratem, kto ciocią i kimkolwiek ? Pliiiiiiiiiiiiiiiiis :wyszczerz: